logo

LIDL akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a LIDL Üzletek

A Lidl egy nemzetközi áruházlánc, amely nagyon népszerű Magyarországon. Egy olyan márka, mely minőségében megbíznak a vásárlók a világ minden pontján.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: LIDL

Hogyan spórolhatok pénzt a LIDL üzleteiben?

A Lidlnek alacsony árai és kedvezményprogramjai vannak. Az üzlet kialakítása a megtakarítások maximalizálására van alapozva, a boltok megszervezésétől kezdve a termékek bemutatásáig. Heti leárazások és folyamatos megtakarítási lehetőségek vannak.

A LIDL akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Lidl kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel milyen aktuális ajánlatok vannak a hozzád közeli boltban és vedd meg a kedvenc termékeid maximális megtakarítással. Használd ki az összes legjobb megtakarítási lehetőséget, amiket a Lidl és a Ajánlatok 365 lehetővé tesznek, és fedezd fel az exkluzív akciókat, márkákat és termékeket, amiket ebben a pillanatban megvásárolhatsz. Hasonlítsd össze a Lidl árait a versenytársai áraival és hozd ki a legtöbbet a pénzedből és a családi költségvetésből.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.lidl.hu/

LIDL története: Mi a LIDL?

Ennek a cégnek a története a 30-as évekig nyúl vissza, amikor Josef Schwarz csatlakozott a Lidl & Co. Társulathoz, mely üzleti sikerét a gyümölcs forgalmazására építette, majd nagykereskedelmi vállalattá alakította. Az idő múlásával a cég egyre nagyobb lett és leginkább a diszkont (kedvezményes) piacra összpontosítottak.

1973-ban megnyitották első boltjukat a Lidl márkanév alatt, olyan árukkal, amiket sokan megvesznek, és kis üzlettel, amely könnyen irányítható. Az ötlet hatalmas sikert aratott és mindössze négy év alatt már 33 boltjuk volt. Ezután már nem volt szükség sok időre, hogy a nemzetközi piacra lépjenek, és ma már 29 országban vannak üzleteik. Jelen pillanatban a Lidl, a Schwarz Csoport tagja, a világ ötödik legnagyobb kiskereskedője, amelynek több, mint 100 milliárd euró bevétele van minden évben. 2017-ben beléptek az USA piacára is.

A Lidl arra törekszik, hogy a vásárlók időt és pénzt takaríthassanak meg azáltal, hogy a termékeiket minimalista módon mutatják be. A termékek a szállító dobozaikban vannak elhelyezve, alacsony a személyzetük létszáma és olcsó termékeket forgalmaznak. Élelmiszeri és egyéb termékeket is kínálnak. A Lidl arról is híres, hogy az üzleteik többségében nem szól zene.

Magyarországon 2004 óta van jelen és 172 boltjuk van országszerte. Európában több, mint 120 ezer boltot üzemelnek és még többet terveznek építeni az USA-ban. Egy igazi sikeres, folyamatosan növekvő és fejlődő cégről van szó.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a LIDL üzleteiben?

A Lidl kínálatában sokféle márka található az országtól függően, ugyanis sok terméket nemzeti szinten szereznek be.

Lesz-e LIDL ajánlatok Black Friday?

Lidl elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a LIDL versenytársait!

A Lidl a többi áruházlánccal és diszkont üzlettel verseng, mint például a Spar, Aldi, Metro, Tesco. Egyik előnye, hogy európai vállalat, ezért könnyebben eladhatják termékeiket Magyarországon és a többi európai országból is egyszerűbb a behozatal megoldása.

A LIDL exkluzív előnyei

  • Ez az áruház exkluzív akciókat kínál és legfőbb érdeke a maximális vásárlói megtakarítás.
  • A Lidl alkalmazás lehetővé teszi az exkluzív akciókhoz való hozzáférést és hogy a vásárlók okostelefonjaikról rendelhessenek.
  • A Lidlben egész évben vannak aktuális kedvezmények, amelyeket rendszeresen frissítenek. Emellett olcsó választási lehetőségeket is kínálnak. A Lidl már a kezdetektől fogva diszkont áruházként működik, ezért minőséges termékeket lehet náluk kapni alacsonyabb árakon, és sok pénzt spórolhatnak meg a vásárlók a szezonális kedvezményeikkel.
Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a LIDL

A legjobb ajánlatok a LIDL

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Hipermarketek és Szupermarketek boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 24 Hipermarketek és Szupermarketek üzletekhez Hungary, beleértve a LIDL és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.