REKLÁM

LIDL legfrissebb ajánlatai

LIDL ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Lidl egy nemzetközi áruházlánc, amely nagyon népszerű Magyarországon. Egy olyan márka, mely minőségében megbíznak a vásárlók a világ minden pontján.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: LIDL

LIDL története: Mi a LIDL?
Open

Ennek a cégnek a története a 30-as évekig nyúl vissza, amikor Josef Schwarz csatlakozott a Lidl & Co. Társulathoz, mely üzleti sikerét a gyümölcs forgalmazására építette, majd nagykereskedelmi vállalattá alakította. Az idő múlásával a cég egyre nagyobb lett és leginkább a diszkont (kedvezményes) piacra összpontosítottak.

1973-ban megnyitották első boltjukat a **Lidl **márkanév alatt, olyan árukkal, amiket sokan megvesznek, és kis üzlettel, amely könnyen irányítható. Az ötlet hatalmas sikert aratott és mindössze négy év alatt már 33 boltjuk volt. Ezután már nem volt szükség sok időre, hogy a nemzetközi piacra lépjenek, és ma már 29 országban vannak üzleteik. Jelen pillanatban a Lidl, a Schwarz Csoport tagja, a világ ötödik legnagyobb kiskereskedője, amelynek több, mint 100 milliárd euró bevétele van minden évben. 2017-ben beléptek az USA piacára is.

A Lidl arra törekszik, hogy a vásárlók időt és pénzt takaríthassanak meg azáltal, hogy a termékeiket minimalista módon mutatják be. A termékek a szállító dobozaikban vannak elhelyezve, alacsony a személyzetük létszáma és olcsó termékeket forgalmaznak. Élelmiszeri és egyéb termékeket is kínálnak. A Lidl arról is híres, hogy az üzleteik többségében nem szól zene.

Magyarországon 2004 óta van jelen és 172 boltjuk van országszerte. Európában több, mint 120 ezer boltot üzemelnek és még többet terveznek építeni az USA-ban. Egy igazi sikeres, folyamatosan növekvő és fejlődő cégről van szó.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a LIDL üzleteiben?
Open

A **Lidl **kínálatában sokféle márka található az országtól függően, ugyanis sok terméket nemzeti szinten szereznek be.

Hogyan spórolhatok pénzt a LIDL üzleteiben?
Open

A Lidlnek alacsony árai és kedvezményprogramjai vannak. Az üzlet kialakítása a megtakarítások maximalizálására van alapozva, a boltok megszervezésétől kezdve a termékek bemutatásáig. Heti leárazások és folyamatos megtakarítási lehetőségek vannak.

Ismerd meg a LIDL versenytársait!
Open

A Lidl a többi áruházlánccal és diszkont üzlettel verseng, mint például a Spar, Aldi, Metro, Tesco. Egyik előnye, hogy európai vállalat, ezért könnyebben eladhatják termékeiket Magyarországon és a többi európai országból is egyszerűbb a behozatal megoldása.

A LIDL exkluzív előnyei
Open

  • Ez az áruház exkluzív akciókat kínál és legfőbb érdeke a maximális vásárlói megtakarítás.
  • A Lidl alkalmazás lehetővé teszi az exkluzív akciókhoz való hozzáférést és hogy a vásárlók okostelefonjaikról rendelhessenek.
  • A Lidlben egész évben vannak aktuális kedvezmények, amelyeket rendszeresen frissítenek. Emellett olcsó választási lehetőségeket is kínálnak. A Lidl már a kezdetektől fogva diszkont áruházként működik, ezért minőséges termékeket lehet náluk kapni alacsonyabb árakon, és sok pénzt spórolhatnak meg a vásárlók a szezonális kedvezményeikkel.

A LIDL akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Lidl kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel milyen aktuális ajánlatok vannak a hozzád közeli boltban és vedd meg a kedvenc termékeid maximális megtakarítással. Használd ki az összes legjobb megtakarítási lehetőséget, amiket a Lidl és a Ajánlatok 365 lehetővé tesznek, és fedezd fel az exkluzív akciókat, márkákat és termékeket, amiket ebben a pillanatban megvásárolhatsz. Hasonlítsd össze a Lidl árait a versenytársai áraival és hozd ki a legtöbbet a pénzedből és a családi költségvetésből.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.lidl.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.