logo
homeIcon
  1. separatorGyermekek
  2. separatorJÁTÉKSZIGET
REKLÁM

JÁTÉKSZIGET legfrissebb ajánlatai

JÁTÉKSZIGET ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Játéksziget egy magyarországi, játékok és játékszerek értékesítésére összpontosító üzletlánc. A Játéksziget nagy múltra tekint vissza a piacon, székhelye Budapesten található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: JÁTÉKSZIGET

Hogyan spórolhatok pénzt a JÁTÉKSZIGET üzleteiben?

A Játékszigetnél nagyon könnyű pénzt megtakarítani, ha kihasználod a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és akciókat. A MyDeals365 oldalon megtalálod a Játéksziget összes ajánlatát és akcióját. Ezen kívül a Játéksziget gyakran indít szezonálisan és különleges napokon akciókat és ajánlatokat.

A "BOMB áraknak" köszönhetően a vásárlók nagy kedvezményekkel vásárolhatnak termékeket. A hírlevélre feliratkozva vagy a Játékszigetet a közösségi oldalakon követve folyamatosan értesülhet a legújabb ajánlatokról.

A JÁTÉKSZIGET akciói

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://jateksziget.hu/

JÁTÉKSZIGET története: Mi a JÁTÉKSZIGET?

A Játékszigetet 2003-ban alapították Magyarországon. A Játéksziget a kezdetek óta azt a célt tűzte ki maga elé, hogy vásárlóit minden korosztály számára játékokkal és játékokkal lássa el, a piac legjobb márkáinak termékeit forgalmazva.

A következő években a Játéksziget erőteljes bővülési folyamaton ment keresztül, számos termékkel és új üzletek megnyitásával.

Jelenleg nyitva van a JÁTÉKSZIGET ?

A Játéksziget üzletek hétfőtől szombatig 10 és 21 óra között, vasárnap 10 és 19 óra között tartanak nyitva. Egyes üzletek nyitva tartása és zárva tartása a helyszíntől függően változhat.

Hogyan vásárolhat JÁTÉKSZIGET termékeket online

A Játéksziget exkluzív webáruházzal rendelkezik. A Játéksziget webáruházában a vásárlók nagy választékban, akciós áron találnak termékeket.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a JÁTÉKSZIGET üzleteiben?

A Játéksziget olyan ismert márkák termékeit forgalmazza, mint az Activity, Antonio Juan, Aquabeds, Ars Una, Barby Born Baba, Baby Shark, Bakugan, Balibaloo, Bestway, Bburago, Boingo, Blendy Pens, Bino, Bloopies Babies Búvárbébik, Canal Toys, Carrera, Bugs Racing, Clemmy, Fisher-Price, Engino, Galt, Günther, Hatchimals, Herlitz, és még sok más.

Ismerd meg a JÁTÉKSZIGET versenytársait!

A Játéksziget Magyarországon olyan üzletláncokkal versenyez, mint többek között a Jatekshop, Toys "R" Us, Kockashop.

Hány JÁTÉKSZIGET üzlet van az országban?

A Játéksziget Magyarországon többek között Budapesten, Pécsen és Debrecenben található üzletein keresztül működik.

A JÁTÉKSZIGET exkluzív előnyei

A Játékszigetnél a vásárlók nagy előnyöket élvezhetnek, ha online vásárolnak, és a termékeket otthonukba kapják. Amennyiben bármelyik termékkel kapcsolatban bármilyen kellemetlenség merülne fel, a Játéksziget lehetővé teszi a visszaküldést és a cserét. A Játéksziget által forgalmazott összes termékre gyári garancia jár. A Játéksziget a babáknak szánt oktatójátékok széles választékát forgalmazza.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.