logo
homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorSELOWEI
REKLÁM

SELOWEI legfrissebb ajánlatai

SELOWEI ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Selowei egy 2018-ban alapított, 100%-ban magyar cég, amely beltéri bútorok gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. A legújabb trendeket és a kényelmet szem előtt tartva a Selowei célja, hogy ügyfelei otthonának esztétikai és funkcionális szempontjait egyaránt javítsa. A Selowei budapesti üzlettel, valamint egy hongkongi üzlettel rendelkezik, amely a beszállítókkal való kapcsolatfelvételért felelős.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: SELOWEI

SELOWEI története: Mi a SELOWEI?
close

A Selowei 2018-ban született, és 2020-ban nyitotta meg első üzletét a budapesti Árkád bevásárlóközpontban. A Selowei célja, hogy a legújabb, legeredetibb, legszebb és legpraktikusabb design és lakberendezési trendeket hozza el Magyarországra. Idővel a Selowei egy sokszínű csapatot épített ki, amely a tervezés, a minőségellenőrzés és a szakmai beszerzések különböző területeiről érkezett szakemberekből áll.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a SELOWEI üzleteiben?
close

A Selowei egy olyan márka, amely saját maga gyártja termékeit, figyelembe véve mind a felhasznált nyersanyagok minőségét, mind az innovatív formatervezést. A Selowei szándéka, hogy minden egyes termékében megtestesüljön a modern és innovatív szellem, amely feldobja vásárlói otthonát.

Hogyan spórolhatok pénzt a SELOWEI üzleteiben?
close

A Selowei-nél való spórolás nagyon egyszerű, a hivatalos weboldalára látogatva elérhetjük az ajánlatok szekciót, ahol kedvezményes termékek választékát találjuk. Ezenkívül javasoljuk, hogy kövessük a Selowei-t a közösségi hálózatain, hogy ne maradjunk le a márka által készített hírekről és ajánlatokról.

Ismerd meg a SELOWEI versenytársait!
close

A Selowei fő versenytársai többek között a Mobelix, a Diego és a Momax.

Jelenleg nyitva van a SELOWEI ?
close

A Selowei nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig 9-től 17 óráig tart, szombaton és vasárnap az üzlet zárva tart. A Selowei hivatalos weboldalán a tanácsadók által látogatott chaten keresztül nyújt segítséget.

Hány SELOWEI üzlet van az országban?
close

A Selowei egyetlen fizikai üzlettel rendelkezik Magyarországon, Budapesten, a címe: 1106 Bp. Örs vezér tere 25/A. (Arcada)

Hogyan vásárolhat SELOWEI termékeket online
close

A Selowei termékeinek online értékesítését, valamint a termékek kiszállítását vagy átvételét kínálja budapesti üzletében. A Selowei egyszerű és biztonságos rendszert kínál a megvásárolt termékek visszaküldésére vagy cseréjére is.

A SELOWEI exkluzív előnyei
close

A Selowei legjobb előnyeinek kihasználásához javasoljuk, hogy regisztráljon a Selowei hűségprogramjába, amely üdvözlő bónuszt biztosít számunkra, valamint hozzáférést biztosít a márka által tartott legjobb kedvezményekhez és eseményekhez. Javasoljuk továbbá, hogy látogassunk el a Selowei blogjára, hogy felfedezzük az összes tippet és tanácsot a lakberendezéshez.

A SELOWEI akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.