logo

PROFIGAZDA akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a PROFIGAZDA Üzletek

A ProfiGazda egy 100%-ban magyar cég, amely otthoni és kerti termékek forgalmazásával, valamint gyümölcsfa oltványok előállításával foglalkozik. A ProfiGazda ma a magyar piac egyik vezetője a maga területén, 2 mezőgazdasági áruházzal Kiskunlacháza és Dömsöd területén. 2017 óta saját webáruházzal is rendelkezik.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: PROFIGAZDA

Hogyan spórolhatok pénzt a PROFIGAZDA üzleteiben?

A ProfiGazda-nál nagyon könnyű spórolni, a hivatalos weboldalukon a kedvezmények részlegre kell mennünk, ahol a kedvezményes termékek különleges választékát találjuk. Javasoljuk, hogy kövessük a ProfiGazda közösségi média platformjain, hogy ne maradjunk le a márka újdonságairól és eseményeiről.

A PROFIGAZDA akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

PROFIGAZDA története: Mi a PROFIGAZDA?

A ProfiGazda 1990-ben alakult, és a Dömsödön található, speciális kerti termékeket forgalmazó mezőgazdasági raktárán keresztül fejlődött. Az idő múlásával elért sikerének és elkötelezettségének köszönhetően a ProfiGazda egy második raktárat is tudott nyitni, és tovább bővítette kínálatát. Az új trendekkel lépést tartva 2017-ben megnyitotta online áruházát, ahol a vásárlók több mint 20 000 termékhez férhetnek hozzá online.

Jelenleg nyitva van a PROFIGAZDA ?

A ProfiGazda dömsödi üzletének nyitva tartása: hétfőtől péntekig 8-16 óráig, szombatonként 8-12 óráig, vasárnap zárva. Kiskunlacházai üzlete hétfőtől péntekig 8-tól 17 óráig, szombaton 8-tól 12 óráig, míg vasárnap zárva tart.

Hogyan vásárolhat PROFIGAZDA termékeket online

A ProfiGazda 2017 óta rendelkezik online áruházzal, amely több mint 20 000 terméket kínál a kert és az otthon számára. A ProfiGazda házhozszállítást, valamint a termékek átvételét kínálja bármelyik üzletében, és szükség esetén egyszerű és biztonságos visszaküldési vagy csere szolgáltatással is rendelkezik.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PROFIGAZDA üzleteiben?

A ProfiGazda olyan élvonalbeli márkákat kínál, mint a Damisol, Doxmand, Einhell, Fieldmann, Fiskars, Florimo, Kwizda, Kiepenkerl, Gardena, Polins, Nature, Substral, Alko, Bradas, Bestway, Bros, Barenbrug, Swissinno, Tramontina, Weitech, Perfect Home, Riwall, Prosperplast, többek között.

Ismerd meg a PROFIGAZDA versenytársait!

A ProfiGazda fő versenytársai többek között a Beliani, az EU Gardens és az Ubuy.

Hány PROFIGAZDA üzlet van az országban?

A ProfiGazda Magyarországon 2 mezőgazdasági raktárral rendelkezik, az első Dömsödön, a második Kiskunlacházán található. A két raktár elhelyezkedéséről bővebb információt a hivatalos weboldalon, az áruházak menüpontban talál.

A PROFIGAZDA exkluzív előnyei

A ProfiGazda előnyeit leginkább úgy élvezhetjük, ha a hivatalos weboldalukon keresztül ingyenesen feliratkozunk hírlevelükre; így exkluzív kedvezményekhez, valamint a kertészek számára hasznos tudásinformációkhoz juthatunk hozzá.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a PROFIGAZDA

A legjobb ajánlatok a PROFIGAZDA

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi háztartási cikkek boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 19 háztartási cikkek üzletekhez Hungary, beleértve a PROFIGAZDA és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.