homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorOFFICE DEPOT
REKLÁM

OFFICE DEPOT legfrissebb ajánlatai

OFFICE DEPOT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Office Depot egy amerikai irodaszer-, technológia- és bútorkereskedő, amelynek székhelye Boca Ratonban található. A társaság tulajdonosa az ODP Corporation. Kiterjedt irodaszer-katalógust kínálnak mindenféle vállalkozás számára, megfizethető áron.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: OFFICE DEPOT

OFFICE DEPOT története: Mi az OFFICE DEPOT?
Open

Az Office Depotot 1986-ban alapították Patrick Sher, Stephen Doughtery és Jack Kopkin. Első üzletük a Lakes Mall bevásárlóközpontban volt, Floridában. 1988-ban a társaság tőzsdére lépett, 1995-re pedig már a mexikói irodaszerek piacának meghatározó szereplője volt. 2013-ban az Office Depot partnerségbe kezdett az OfficeMaxszal, az üzleti tevékenységük hatékonyságának növelése érdekében.

Az elmúlt években a vállalat az elsősorban az online piacra összpontosított, hogy elérhetőbbek legyenek, és az emberek kényelmesen és költséghatékonyan tudjanak irodaszereket vásárolni.

Magyarországon a cégnek 9 üzlete van, többségük Budapesten vagy annak közelében található. Van egy webárúházuk is, ahol hozzáférhetsz a teljes katalógusukhoz, valamint a különleges kedvezményekhez is.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az OFFICE DEPOT üzleteiben?
Open

Az Office Depot a márkák széles választékát kínálja. A legismertebbek között olyan márkák szerepelnek, mint az Edding, a Parker, a Pilot, a Stabilo, a Leitz, a HP, az Avery, az Acer, a Casio, a Hoco, az Osram, a Stora, a Canon, az ICO, a Samsung, a Panasonic és a TP-Link.

Hogyan spórolhatok pénzt az OFFICE DEPOT üzleteiben?
Open

Az Office Depot sokféle módon takaríthatsz meg pénzt. Az exkluzív előnyök megszerzéséhez feliratkozhatsz a hírlevelükre, vagy ellátogathatsz a weboldaluk akciós részlegére.

Ismerd meg az OFFICE DEPOT versenytársait!
Open

Az Office Depot fő versenytársai a Staples, a Costco, az Amazon, a Best Buy és a Walmart. Az Office Depot verseng a helyi üzletekkel is, amelyek országonként változnak.

Az OFFICE DEPOT exkluzív előnyei
Open

Kizárólagos előnyökről értesülhetsz, ha feliratkozol hírlevelükre, vagy a közösségi oldalakon beköveted őket, hogy hozzájuss a az exkluzív kedvezményekhez, promóciókhoz és online kuponokhoz.

Az OFFICE DEPOT akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Office Depot kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Office Depot üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha szeretnéd lecserélni régi számítógépedet, irodai kellékekre van szükséged, vagy a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni az otthoni irodádból, akkor az Office Depot lesz az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.officedepot.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.