REKLÁM

OFFICE DEPOT heti ajánlat

OFFICE DEPOT logo
OFFICE DEPOT utolsó ajánlatok
OFFICE DEPOT utolsó ajánlatok

OFFICE DEPOT legfrissebb ajánlatai

OFFICE DEPOT logo
OFFICE DEPOT katalógus
OFFICE DEPOT katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
OFFICE DEPOT logo
OFFICE DEPOT katalógus
OFFICE DEPOT katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
OFFICE DEPOT logo
OFFICE DEPOT katalógus
OFFICE DEPOT katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
OFFICE DEPOT logo
OFFICE DEPOT katalógus
OFFICE DEPOT katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

OFFICE DEPOT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Office Depot egy amerikai irodaszer-, technológia- és bútorkereskedő, amelynek székhelye Boca Ratonban található. A társaság tulajdonosa az ODP Corporation. Kiterjedt irodaszer-katalógust kínálnak mindenféle vállalkozás számára, megfizethető áron.

OFFICE DEPOT története: Mi az OFFICE DEPOT?

Az Office Depotot 1986-ban alapították Patrick Sher, Stephen Doughtery és Jack Kopkin. Első üzletük a Lakes Mall bevásárlóközpontban volt, Floridában. 1988-ban a társaság tőzsdére lépett, 1995-re pedig már a mexikói irodaszerek piacának meghatározó szereplője volt. 2013-ban az Office Depot partnerségbe kezdett az OfficeMaxszal, az üzleti tevékenységük hatékonyságának növelése érdekében. Az elmúlt években a vállalat az elsősorban az online piacra összpontosított, hogy elérhetőbbek legyenek, és az emberek kényelmesen és költséghatékonyan tudjanak irodaszereket vásárolni. Magyarországon a cégnek 9 üzlete van, többségük Budapesten vagy annak közelében található. Van egy webárúházuk is, ahol hozzáférhetsz a teljes katalógusukhoz, valamint a különleges kedvezményekhez is.

Milyen termékeket találhatok az OFFICE DEPOT üzleteiben?

Az Office Depot az irodai cikkek, a technológia és az irodabútorok egyik legnagyobb szolgáltatója. Találhatsz náluk számológépeket, tollakat, székeket, tintapatronokat, jegyzetfüzeteket, USB-kábeleket, másolópapírt, nyomtatókat, LED-monitorokat, telefonokat, mobiltelefonokat, routereket, jelölőket, szervezőket, hangszórókat, fejhallgatókat, kukákat, ragasztós jegyzeteket és még sok más irodai terméket.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az OFFICE DEPOT üzleteiben?

Az Office Depot a márkák széles választékát kínálja. A legismertebbek között olyan márkák szerepelnek, mint az Edding, a Parker, a Pilot, a Stabilo, a Leitz, a HP, az Avery, az Acer, a Casio, a Hoco, az Osram, a Stora, a Canon, az ICO, a Samsung, a Panasonic és a TP-Link.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt az OFFICE DEPOT üzleteiben?

Az Office Depotban sokféle módon takaríthatsz meg pénzt. Az exkluzív előnyök megszerzéséhez feliratkozhatsz a hírlevelükre, vagy ellátogathatsz a weboldaluk akciós részlegére.

Ismerd meg az OFFICE DEPOT versenytársait!

Az Office Depot fő versenytársai a Staples, a Costco, az Amazon, a Best Buy és a Walmart. Az Office Depot verseng a helyi üzletekkel is, amelyek országonként változnak.

Az OFFICE DEPOT exkluzív előnyei

Kizárólagos előnyökről értesülhetsz, ha feliratkozol hírlevelükre, vagy a közösségi oldalakon beköveted őket, hogy hozzájuss a az exkluzív kedvezményekhez, promóciókhoz és online kuponokhoz.

Az OFFICE DEPOT akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Office Depot kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Office Depot üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha szeretnéd lecserélni régi számítógépedet, irodai kellékekre van szükséged, vagy a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni az otthoni irodádból, akkor az Office Depot lesz az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.officedepot.hu/