homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorOFFICE DEPOT
REKLÁM

OFFICE DEPOT legfrissebb ajánlatai

REKLÁM

OFFICE DEPOT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Office Depot egy amerikai irodaszer-, technológia- és bútorkereskedő, amelynek székhelye Boca Ratonban található. A társaság tulajdonosa az ODP Corporation. Kiterjedt irodaszer-katalógust kínálnak mindenféle vállalkozás számára, megfizethető áron.

Milyen termékeket találhatok az OFFICE DEPOT üzleteiben?

Az Office Depot az irodai cikkek, a technológia és az irodabútorok egyik legnagyobb szolgáltatója. Találhatsz náluk számológépeket, tollakat, székeket, tintapatronokat, jegyzetfüzeteket, USB-kábeleket, másolópapírt, nyomtatókat, LED-monitorokat, telefonokat, mobiltelefonokat, routereket, jelölőket, szervezőket, hangszórókat, fejhallgatókat, kukákat, ragasztós jegyzeteket és még sok más irodai terméket.

REKLÁM

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: OFFICE DEPOT

OFFICE DEPOT története: Mi az OFFICE DEPOT?
Open

Az Office Depotot 1986-ban alapították Patrick Sher, Stephen Doughtery és Jack Kopkin. Első üzletük a Lakes Mall bevásárlóközpontban volt, Floridában. 1988-ban a társaság tőzsdére lépett, 1995-re pedig már a mexikói irodaszerek piacának meghatározó szereplője volt. 2013-ban az Office Depot partnerségbe kezdett az OfficeMaxszal, az üzleti tevékenységük hatékonyságának növelése érdekében.

Az elmúlt években a vállalat az elsősorban az online piacra összpontosított, hogy elérhetőbbek legyenek, és az emberek kényelmesen és költséghatékonyan tudjanak irodaszereket vásárolni.

Magyarországon a cégnek 9 üzlete van, többségük Budapesten vagy annak közelében található. Van egy webárúházuk is, ahol hozzáférhetsz a teljes katalógusukhoz, valamint a különleges kedvezményekhez is.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az OFFICE DEPOT üzleteiben?
Open

Az Office Depot a márkák széles választékát kínálja. A legismertebbek között olyan márkák szerepelnek, mint az Edding, a Parker, a Pilot, a Stabilo, a Leitz, a HP, az Avery, az Acer, a Casio, a Hoco, az Osram, a Stora, a Canon, az ICO, a Samsung, a Panasonic és a TP-Link.

Hogyan spórolhatok pénzt az OFFICE DEPOT üzleteiben?
Open

Az Office Depot sokféle módon takaríthatsz meg pénzt. Az exkluzív előnyök megszerzéséhez feliratkozhatsz a hírlevelükre, vagy ellátogathatsz a weboldaluk akciós részlegére.

Ismerd meg az OFFICE DEPOT versenytársait!
Open

Az Office Depot fő versenytársai a Staples, a Costco, az Amazon, a Best Buy és a Walmart. Az Office Depot verseng a helyi üzletekkel is, amelyek országonként változnak.

Az OFFICE DEPOT exkluzív előnyei
Open

Kizárólagos előnyökről értesülhetsz, ha feliratkozol hírlevelükre, vagy a közösségi oldalakon beköveted őket, hogy hozzájuss a az exkluzív kedvezményekhez, promóciókhoz és online kuponokhoz.

Lesz-e OFFICE DEPOT ajánlatok Black Friday?
Open

Office Depot elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Az OFFICE DEPOT akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Office Depot kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Office Depot üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha szeretnéd lecserélni régi számítógépedet, irodai kellékekre van szükséged, vagy a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni az otthoni irodádból, akkor az Office Depot lesz az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.officedepot.hu/

REKLÁM
REKLÁM