logo
homeIcon
  1. separatorGyermekek
  2. separatorCHICCO
REKLÁM

CHICCO legfrissebb ajánlatai

CHICCO ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Chicco a világ egyik legnagyobb baba- és gyermekkiegészítő gyártója. Az olasz cég több mint 65 éve van jelen a piacon, és több mint 120 országban van jelen, köztük Magyarországon is. A Chicco központja az olaszországi Comóban, Lombardiában található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: CHICCO

CHICCO története: Mi a CHICCO?
close

A Chicco-t 1958-ban Pietro Catelli alapította első gyermeke születésének tiszteletére. Pietro halála után, 2006-tól kezdve a vállalat a gyermekei, Michele, Enrico és Francesca kezében van. Azóta a vállalat folyamatosan növekedett, és ma már több mint 300 üzletben működik világszerte.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a CHICCO üzleteiben?
close

A Chicco egy jól ismert gyermekkellék-gyártó, ezért saját márkanév alatt értékesíti termékeit.

Hogyan spórolhatok pénzt a CHICCO üzleteiben?
close

A Chicco-val való spórolás egyszerű, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon és a közösségi média fiókjaikon közzétett ajánlatokat és promóciókat. Emellett rendszeresen ellenőrizheti a MyDeals365-öt, hogy felfedezze a legújabb Chicco katalógusokat, és élvezze a legjobb akciókat a baba- és gyermektermékek tekintetében.

Ismerd meg a CHICCO versenytársait!
close

A Chicco Magyarországon olyan más babatermék márkákkal versenyez, mint a Graco, az Avent, a Brevi, a Britax, az Axkid és a Cybex, sok más mellett.

Jelenleg nyitva van a CHICCO ?
close

A Chicco termékeket a hét minden napján, a nap 24 órájában vásárolhatják meg a vásárlók a cég hivatalos weboldalán keresztül. Ha további információra van szüksége, a Chicco ügyfélszolgálatával telefonon keresztül is kapcsolatba léphet hétfőtől péntekig 8 és 17 óra között.

Hány CHICCO üzlet van az országban?
close

A Chicco jelenleg nem rendelkezik fizikai üzletekkel Magyarországon. A vásárlók azonban átvehetik a megrendeléseket a Budaörsön található raktárban.

Hogyan vásárolhat CHICCO termékeket online
close

Vásároljon a Chicco hivatalos online áruházán keresztül, és 1-2 munkanapon belül otthonába kapja meg a termékeket, vagy ingyenesen átveheti azokat a cég budaörsi telephelyén. A 20.000 forint feletti rendelések esetén a szállítás ingyenes. Előre utalhatsz, vagy fizethetsz bankkártyával. Ha nem elégedett a vásárlással, kérheti a pénzvisszatérítést.

A CHICCO exkluzív előnyei
close

A Chicco-nál a vásárlók nagyszerű előnyöket tapasztalhatnak meg, ha online vásárolnak és otthonukban veszik át rendeléseiket. Emellett a Chicco hivatalos weboldalán értékes szakértői tanácsokat tartalmazó cikkeket olvashat, és letöltheti a kiválasztott termékekhez tartozó használati utasításokat, biztonsági adatlapokat és katalógusokat.

A CHICCO akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.