REKLÁM

OVS heti ajánlat

OVS logo
OVS utolsó ajánlatok
OVS utolsó ajánlatok

OVS legfrissebb ajánlatai

OVS logo
OVS katalógus
OVS katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
OVS logo
OVS katalógus
OVS katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
OVS logo
OVS katalógus
OVS katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
OVS logo
OVS katalógus
OVS katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

OVS ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az OVS egy olasz ruházati üzletlánc, amelynek szakterülete a férfiak, a nők és a gyermekek divatja. A társaságnak több mint 1750 üzlete van 35 országban. A cég saját márkáját tervezi, gyártja, forgalmazza és értékesíti neves divatkoordinátorok és igazgatók irányításával.

OVS története: Mi az OVS?

Az OVS-t 1972-ben hozták létre speciális értékesítési szervezetként Padovában, az olaszországi Veneto régióban. A vállalat a Coin, egy másik olasz ruházati és bútoripari áruház alvállalata. A cég megfizethető áron kínál minőségi ruhákat, amelyek összetéveszthetetlen olasz dizájnnal rendelkeznek. Nem sokkal az első üzletük megnyitása után a cég terjeszkedni kezdett egész Olaszországban, utána pedig Európában, Amerikában és Ázsiában is nyitottak üzleteket. Magyarországon az OVS-nek van webáruháza is, ahol a vásárlók átböngészhetik teljes katalógusukat, hogy megismerjék legújabb ajánlataikat és új kollekcióikat.

Milyen termékeket találhatok az OVS üzleteiben?

Az OVS elsősorban ruházati kiskereskedelmi vállalat, amely divatot kínál férfiaknak, nőknek és gyermekeknek, és olyan szépségápolási termékeket is kínál, mint az arckezelő termékek, a bőrápoló- és egyéb krémek, fertőtlenítők, fényvédők, illatanyagok, sminkek és szépségápolási kiegészítők. Ruházat kategóriájukban megtalálhatók dzsekik, ingek, üzleti ingek, nadrágok, chino-cipők, kiegészítők, fehérneműk, szoknyák, farmerek, táskák, pizsamák, fehérneműk és pulcsik.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az OVS üzleteiben?

Az OVS saját termékeit gyártja és forgalmazza. Kollekcióit saját tervezőik készítik, hogy megfizethető árú és jó minőségű ruházatot biztosítsanak fenntartható anyagok felhasználásával.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt az OVS üzleteiben?

Az OVS sokféle pénzmegtakarítási lehetőséget kínál. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a legfrissebb ajánlatokról és promóciókról, ellátogathatsz a weboldaluk akciós részlegére, hogy megtudd mik az aktuális akciók, vagy regisztrálhatsz egy felhasználói fiókot is, hogy biztosan ne maradj le semmiről.

Ismerd meg az OVS versenytársait!

Az OVS fő versenytársai az Orsay, a C&A, a Zara, a H&M, a Bonprix, a Takko és a Mango. A vállalat a helyi divatkereskedőkkel is verseng, amelyek országonként változnak.

Az OVS exkluzív előnyei

Iratkozz fel a hírlevelükre, vagy látogass el a weboldalukra, hogy megismerd a legújabb szezonális kedvezményeket és értesülj a raktárürítésekről.

Az OVS akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb OVS kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli OVS üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha minőségi ruhákat keresel, csodálatos olasz stílusban, akkor az OVS-ben biztosan nem fogsz csalódni. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.ovsfashion.com/