REKLÁM

AVON heti ajánlat

AVON logo
AVON utolsó ajánlatok
AVON utolsó ajánlatok

AVON legfrissebb ajánlatai

AVON logo
AVON ajánlatok
AVON ajánlatok
2022. 07. 02. - 2022. 08. 01.
Szórólap Megnyitása
AVON logo
AVON ajánlatok
AVON ajánlatok
2022. 07. 02. - 2022. 09. 01.
Szórólap Megnyitása
AVON logo
AVON ajánlatok
AVON ajánlatok
2022. 06. 02. - 2022. 07. 01.
Szórólap Megnyitása
AVON logo
AVON ajánlatok
AVON ajánlatok
2022. 06. 02. - 2022. 07. 01.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

AVON ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Avon az egyik legidősebb kozmetikai cég, amely a közvetlen disztribúciós modellt használja. Minden ízlésnek és igénynek megfelelő kozmetikumot árulnak, és sok nőnek adnak lehetőséget arra, hogy a termékek eladásával pénzt keressenek.

AVON története: Mi az AVON?

Az Avont 1886-ban alapította David McConnell az Egyesült Államokban. Az alapító egy elárusító volt, aki háztól-házig járt és látta, hogy nagy igény van a szépségápolási termékek egy új modelljének kialakítására, valamint a nőknek is szüksége volt új munkalehetőségekre. Vállalkozását úgy kezdte, hogy munkát adott egy elárusító nőnek, aki árulta a parfümjeit. Ezután egyre többen csatlakoztak és hatalmas sikere lett az elképzelésnek, aminek hála megszületett a híres Avon. Ma több, mint 6 millió Avon partnere van a cégnek a világ minden tájáról, és viszonylag könnyű csatlakozni a céghez és karriert indítani a termékek elárusításából. Az Avon az egyik legnépszerűbb cég, ami a minőséges termékeiknek és az alacsony áraiknak köszönhető. Az utóbbi években az Avon csatlakozott a Natura társulathoz, egy másik közvetlen disztribúciós modellel működő vállalathoz, akik természetes kozmetikumokat árulnak az egész világon. Az Avon nevet McConnell kedvenc drámaírója és költője ihlette, Shakespeare, aki a Straford-upon-Avon nevű városban született, bár ma ezt a nevet már mindenki a világhírű kozmetikai céggel köti össze. Az Avon egy nő-orientált cégként ismert, számos alapítványuk van, amelyek támogatják a mellrák-kutatást és a nők feltörekvését a pénzügyi függetlenség elérésével.

Milyen termékeket találhatok az AVON üzleteiben?

Az Avon legfőképp egy kozmetikai cég. Mindenféle test- és szépségápolási termékeket árulnak, sminkeket, parfümöket, háztartási kellékeket és még ruhákat is.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az AVON üzleteiben?

Az Avon a saját kozmetikumait tervezi, teszteli és gyártja az Avon márkanév alatt.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt az AVON üzleteiben?

Az Avonnak alacsony árai vannak és nagy kedvezményekkel árulja a termékeit. Speciális promóciók vannak, amikhez a webárúházukon, vagy közvetlenül a partnerein keresztül lehet hozzáférni. A partnerek kiélvezhetik az exkluzív promóciókat és alapból olcsóbban férnek hozzá a termékekhez.

Ismerd meg az AVON versenytársait!

Az Avon a többi kozmetikai céggel verseng, elsősorban azokkal, akik ugyanezt a disztribúciós modellt használják, mint például a Mary Kay. Az Avon a konkurencia ellenére is nagy hírnévnek örvend és az egyik legnépszerűbb választás ebben a szektorban.

Az AVON exkluzív előnyei

  • Ez a cég a szépségápolási termékek széles kollekcióját kínálja, amit ők maguk terveznek meg és gyártanak, ezért sokkal megfizethetőbbek is.
  • Az Avonnak exkluzív ajánlatai vannak a weboldalukon és a viszonteladó partnereiknél.
  • A katalógusos vásárlás nagyon előnyös, hisz könnyen meg lehet tervezni.
  • Az Avon viszonteladó partnerei hozzáférhetnek az exkluzív ajánlatokhoz. Az Avon egy népszerű cég Magyarországon, akik mindenféle szépségápolási terméket árulnak, minden igénynek és minden szituációhoz.

Az AVON akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Avon kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a katalógusukban. Élvezd ki az Avon előnyeit és használd ki az aktuális akciókat, amiket a Ajánlatok 365 oldalon találsz.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://avononline.avon.hu/