logo
REKLÁM

AVON legfrissebb ajánlatai

AVON ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Avon az egyik legidősebb kozmetikai cég, amely a közvetlen disztribúciós modellt használja. Minden ízlésnek és igénynek megfelelő kozmetikumot árulnak, és sok nőnek adnak lehetőséget arra, hogy a termékek eladásával pénzt keressenek.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: AVON

AVON története: Mi az AVON?
close

Az Avon 1886-ban alapította David McConnell az Egyesült Államokban. Az alapító egy elárusító volt, aki háztól-házig járt és látta, hogy nagy igény van a szépségápolási termékek egy új modelljének kialakítására, valamint a nőknek is szüksége volt új munkalehetőségekre. Vállalkozását úgy kezdte, hogy munkát adott egy elárusító nőnek, aki árulta a parfümjeit. Ezután egyre többen csatlakoztak és hatalmas sikere lett az elképzelésnek, aminek hála megszületett a híres Avon.

Ma több, mint 6 millió Avon partnere van a cégnek a világ minden tájáról, és viszonylag könnyű csatlakozni a céghez és karriert indítani a termékek elárusításából. Az Avon az egyik legnépszerűbb cég, ami a minőséges termékeiknek és az alacsony áraiknak köszönhető. Az utóbbi években az Avon csatlakozott a Natura társulathoz, egy másik közvetlen disztribúciós modellel működő vállalathoz, akik természetes kozmetikumokat árulnak az egész világon.

Az Avon nevet McConnell kedvenc drámaírója és költője ihlette, Shakespeare, aki a Straford-upon-Avon nevű városban született, bár ma ezt a nevet már mindenki a világhírű kozmetikai céggel köti össze. Az Avon egy nő-orientált cégként ismert, számos alapítványuk van, amelyek támogatják a mellrák-kutatást és a nők feltörekvését a pénzügyi függetlenség elérésével.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az AVON üzleteiben?
close

Az Avon a saját kozmetikumait tervezi, teszteli és gyártja az Avon márkanév alatt.

Hogyan spórolhatok pénzt az AVON üzleteiben?
close

Az Avon nak alacsony árai vannak és nagy kedvezményekkel árulja a termékeit. Speciális promóciók vannak, amikhez a webárúházukon, vagy közvetlenül a partnerein keresztül lehet hozzáférni. A partnerek kiélvezhetik az exkluzív promóciókat és alapból olcsóbban férnek hozzá a termékekhez.

Lesz-e AVON ajánlatok Black Friday?
close

Avon elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg az AVON versenytársait!
close

Az Avon a többi kozmetikai céggel verseng, elsősorban azokkal, akik ugyanezt a disztribúciós modellt használják, mint például a Notino, Oriflame, Mary Kay. Az Avon a konkurencia ellenére is nagy hírnévnek örvend és az egyik legnépszerűbb választás ebben a szektorban.

Az AVON exkluzív előnyei
close

  • Ez a cég a szépségápolási termékek széles kollekcióját kínálja, amit ők maguk terveznek meg és gyártanak, ezért sokkal megfizethetőbbek is.
  • Az Avonnak exkluzív ajánlatai vannak a weboldalukon és a viszonteladó partnereiknél.
  • A katalógusos vásárlás nagyon előnyös, hisz könnyen meg lehet tervezni.
  • Az Avon viszonteladó partnerei hozzáférhetnek az exkluzív ajánlatokhoz. Az Avon egy népszerű cég Magyarországon, akik mindenféle szépségápolási terméket árulnak, minden igénynek és minden szituációhoz.

Az AVON akciói
close

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Avon kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a katalógusukban. Élvezd ki az Avon előnyeit és használd ki az aktuális akciókat, amiket a Ajánlatok 365 oldalon találsz.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://avononline.avon.hu/

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.