logo
homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorPLAYERSROOM

PLAYERSROOM akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a PLAYERSROOM Üzletek

A Playersroom, egy 100%-ban magyar cég, az egész családot kiszolgáló sportruházat forgalmazására specializálódott. Az országszerte 22 stratégiai helyen elhelyezkedő üzlettel büszkélkedő Playersroom széleskörű jelenléttel rendelkezik, és márkák sokszínű kínálatát kínáló, kiterjedt katalógusával tűnik ki. Több mint három évtizedes működése során a Playersroom csiszolta szakértelmét, és folyamatosan a legújabb trendeket kínálja igényes vásárlóinak.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: PLAYERSROOM

Hogyan spórolhatok pénzt a PLAYERSROOM üzleteiben?

A Playersroomnál rengeteg megtakarítási lehetőség van, amelyek könnyen elérhetők a hivatalos weboldalon keresztül, ahol egy külön ajánlati részleg mutatja be a kedvezményes termékeket. Emellett a Playersroom közösségi médiacsatornáin keresztül a Playersroommal való kapcsolattartás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy a legújabb akciókról és kedvezményekről értesüljenek.

A PLAYERSROOM akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

PLAYERSROOM története: Mi a PLAYERSROOM?

Az 1989-ben Magyarországon belül alapított Playersroom azzal a küldetéssel indult útjára, hogy a legjobb ruházati márkákat egy fedél alatt egyesítse. Ez az elképzelés ösztönözte a kiskereskedelmi hálózat bővítését, amely országszerte 22 üzlet létrehozásában csúcsosodott ki, amelyek mindegyike arra törekszik, hogy a vásárlóknak páratlan értéket és ellenállhatatlan ajánlatokat nyújtson.

Jelenleg nyitva van a PLAYERSROOM ?

Az üzletek nyitvatartási idejére vonatkozó pontos információkért a vásárlóknak ajánlott a Playersroom hivatalos weboldalát felkeresni, mivel az üzemi menetrendek a különböző helyszíneken eltérőek lehetnek. Az ügyfelek közvetlenül is kapcsolatba léphetnek a Playersroom ügyfélszolgálati csapatával a weboldal élő chat funkcióján keresztül.

Hogyan vásárolhat PLAYERSROOM termékeket online

A Playersroom megkönnyíti az online értékesítést a kényelmes házhozszállítási vagy üzletben történő átvételi lehetőségekkel, amelyet a termékcserére vagy -visszavételre vonatkozó problémamentes és biztonságos rendszer egészít ki.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PLAYERSROOM üzleteiben?

A Playersroom olyan felső kategóriás márkákat kínál, mint az Adidas, Adidas Originals, Nike, Fila, Reebok, Champion, Under Armour, Tommy Hilfiger, Vans, Guess, Birkenstock, New Balance, New Era, Steve Madden, Pepe Jeans, ON, Skechers, Levis, Dorko, Collonil, Blundstone, Calvin Klein, Converse, Crocs, New Era, Puma és számos más,

Ismerd meg a PLAYERSROOM versenytársait!

A versenyhelyzetben a Playersroom olyan kiemelkedő riválisokkal küzd, mint az Intersport, a Sports Direct és a Hervis.

Hány PLAYERSROOM üzlet van az országban?

A Playersroom túlnyomórészt olyan városokban van jelen, mint Budapest, és 22 üzletet üzemeltet Magyarországon. Az üzletek részletes listája a hivatalos weboldalon érhető el, megkönnyítve a könnyű navigációt és a legközelebbi üzlethelyiség megtalálását.

A PLAYERSROOM exkluzív előnyei

A Playersroomban történő vásárlás előnyeinek maximalizálása érdekében a vásárlókat arra ösztönzik, hogy a hivatalos weboldalon keresztül iratkozzanak fel a hírlevélre, amely üdvözlő kedvezményre jogosítja őket, és biztosítja a hírekkel és promóciókkal kapcsolatos időszerű tájékoztatást. Továbbá a Playersroom hűségprogramjába való beiratkozás lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy minden egyes vásárlással pontokat gyűjtsenek, amelyeket később exkluzív kedvezményekre válthatnak be, ezzel is fokozva az általános vásárlási élményt.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a PLAYERSROOM

A legjobb ajánlatok a PLAYERSROOM

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Ruházat boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 36 Ruházat üzletekhez Hungary, beleértve a PLAYERSROOM és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.