logo
REKLÁM

TELEKOM legfrissebb ajánlatai

Jelenleg nincsenek ajánlatok az TELEKOM üzleteiből.

TELEKOM ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Telekom Magyarország egyik vezető távközlési szolgáltató vállalata. A Deutsche Telekom leányvállalata. A Telekom jelenleg több mint 5000 főt foglalkoztat.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: TELEKOM

TELEKOM története: Mi a TELEKOM?
close


A vállalat Magyar Távközlési Vállalat néven alakult 1989 decemberében, amikor a Magyar Posta három különálló vállalatra vált szét. Később, 1991-ben a vállalatot részvénytársasággá alakították át Magyar Távközlési Rt. néven. 1993-ban lépett hatályba a távközlési törvény, amely lehetővé tette a vállalat privatizációját. A vállalat ma is nagy sikerrel működteti üzleteit a régióban.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a TELEKOM üzleteiben?
close

A vállalat a Telekom saját márkanév alatt, valamint a Xiaomi, Samsung, Huawei, Lenovo, Telecom, LG, Philips, Hisense, Sony, TCL, Apple és más ismert márkák termékeinek és szolgáltatásainak értékesítésével és forgalmazásával foglalkozik.

Hogyan spórolhatok pénzt a TELEKOM üzleteiben?
close


Az ügyfelek többféleképpen is spórolhatnak a Telekomnál. Az ügyfelek megnézhetik a Telekom honlapján elérhető heti új akciókat és online akciós ajánlatokat, hogy megtalálják a legjobb árakat, és könnyen házhoz szállíthassák azokat.

Ismerd meg a TELEKOM versenytársait!
close

A **Telekom** fő versenytársai közé tartoznak a magyarországi régióban is működő más hasonló vállalatok és márkák. Néhány ezek közül: [MediaMarkt](https://ajanlatok365.hu/media-markt/?type=store&storeSlug=media-markt&storeName=MediaMarkt), DepoStore, BestMarkt, Conrad Electronic, eMAG, [Euronics ](https://ajanlatok365.hu/euronics/?type=store&storeSlug=euronics&storeName=Euronics)és Extreme Digital.

Jelenleg nyitva van a TELEKOM ?
close

A Telekom egyes fiókjai hétfőtől szombatig 10 és 20 óra között, vasárnap pedig 10 és 19 óra között tartanak nyitva.

Hány TELEKOM üzlet van az országban?
close


Magyarországon jelenleg mintegy 40 értékesítési pont található, többek között Budapesten, Baranyában, Békésen, Győrben, Jász-Nagykun-Szolnokon, Nógrádban és Tolnában.

Hogyan vásárolhat TELEKOM termékeket online
close

Böngésszen a **Telekom** honlapján, és hozzon létre saját fiókot az online boltjukban. A fiókoddal regisztrálhatsz, elkezdheted a termékek kosaradba helyezését, és kiválaszthatod a kedvencek listájára a termékeket.

A TELEKOM exkluzív előnyei
close

A Telekom ügyfelei számos exkluzív előnyt vehetnek igénybe az áruházban. Letöltheted a Telekom mobilalkalmazást, és az áttekintő oldalon könnyedén ellenőrizheted egyenlegedet, vagy néhány kattintással kifizetheted számláidat.

A TELEKOM akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.