logo

TELEKOM akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a TELEKOM Üzletek

A Telekom Magyarország egyik vezető távközlési szolgáltató vállalata. A Deutsche Telekom leányvállalata. A Telekom jelenleg több mint 5000 főt foglalkoztat.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: TELEKOM

Hogyan spórolhatok pénzt a TELEKOM üzleteiben?


Az ügyfelek többféleképpen is spórolhatnak a Telekomnál. Az ügyfelek megnézhetik a Telekom honlapján elérhető heti új akciókat és online akciós ajánlatokat, hogy megtalálják a legjobb árakat, és könnyen házhoz szállíthassák azokat.

A TELEKOM akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

TELEKOM története: Mi a TELEKOM?


A vállalat Magyar Távközlési Vállalat néven alakult 1989 decemberében, amikor a Magyar Posta három különálló vállalatra vált szét. Később, 1991-ben a vállalatot részvénytársasággá alakították át Magyar Távközlési Rt. néven. 1993-ban lépett hatályba a távközlési törvény, amely lehetővé tette a vállalat privatizációját. A vállalat ma is nagy sikerrel működteti üzleteit a régióban.

Jelenleg nyitva van a TELEKOM ?

A Telekom egyes fiókjai hétfőtől szombatig 10 és 20 óra között, vasárnap pedig 10 és 19 óra között tartanak nyitva.

Hogyan vásárolhat TELEKOM termékeket online

Böngésszen a **Telekom** honlapján, és hozzon létre saját fiókot az online boltjukban. A fiókoddal regisztrálhatsz, elkezdheted a termékek kosaradba helyezését, és kiválaszthatod a kedvencek listájára a termékeket.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a TELEKOM üzleteiben?

A vállalat a Telekom saját márkanév alatt, valamint a Xiaomi, Samsung, Huawei, Lenovo, Telecom, LG, Philips, Hisense, Sony, TCL, Apple és más ismert márkák termékeinek és szolgáltatásainak értékesítésével és forgalmazásával foglalkozik.

Ismerd meg a TELEKOM versenytársait!

A **Telekom** fő versenytársai közé tartoznak a magyarországi régióban is működő más hasonló vállalatok és márkák. Néhány ezek közül: [MediaMarkt](https://ajanlatok365.hu/media-markt/?type=store&storeSlug=media-markt&storeName=MediaMarkt), DepoStore, BestMarkt, Conrad Electronic, eMAG, [Euronics ](https://ajanlatok365.hu/euronics/?type=store&storeSlug=euronics&storeName=Euronics)és Extreme Digital.

Hány TELEKOM üzlet van az országban?


Magyarországon jelenleg mintegy 40 értékesítési pont található, többek között Budapesten, Baranyában, Békésen, Győrben, Jász-Nagykun-Szolnokon, Nógrádban és Tolnában.

A TELEKOM exkluzív előnyei

A Telekom ügyfelei számos exkluzív előnyt vehetnek igénybe az áruházban. Letöltheted a Telekom mobilalkalmazást, és az áttekintő oldalon könnyedén ellenőrizheted egyenlegedet, vagy néhány kattintással kifizetheted számláidat.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a TELEKOM

A legjobb ajánlatok a TELEKOM

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Elektronika és háztartási gépek boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 24 Elektronika és háztartási gépek üzletekhez Hungary, beleértve a TELEKOM és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.