REKLÁM

ALDI legfrissebb ajánlatai

ALDI ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Aldi egy németországi székhelyű nemzetközi áruházlánc. Két német diszkontlánc egyesülésével jött létre, és az egyik legnagyobb kiskereskedő nemzetközi szinten. Az Aldi egy olyan diszkont bolt, ahol rengeteg pénzmegtakarítási lehetőséggel találkozhatnak a vásárlók.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: ALDI

ALDI története: Mi az ALDI?
Open

Az Aldi Karl és Theo Albrecht alapították 1946-ban. A két testvér átvette a család Esseni boltjának irányítását és elképesztő sikerrel felvirágoztatták az üzletet. Mindössze öt év alatt 13 boltjuk volt a testvéreknek. A cég már a kezdetektől fogva a leárazásokra, a megtakarításokra, a népszerűtlen áru eltávolítására és a boltok kis méretének megtartására összpontosított.

1960-ban a két testvérnek elváltak útjaik. Mindkettő új céget alapított, az egyik Ali Nord (észak), a másik Ali (Süd) lett. Az Aldi név 1962-ben született meg, jelentése pedig Albrecht Diszkont. Mindkét cég ez a név alatt működik, bár jogi szempontból külön vannak választva. Az Aldi Nord Németországban, Dániában, Franciaországban, Portugáliában, Spanyolországban és Lengyelországban tevékenykedik.

Az Aldi Südnek Magyarországon, az Egyesült Királyságban, Írországban, Ausztráliában, Kínában, Ausztriában, Szlovéniában, Olaszországban, Németországban és egyéb országokban vannak boltjai. Ez a furcsa különválás annak köszönhető, hogy a két tulajdonos között nézeteltérés volt a cigaretta árusítását illetően. A két vállalat ugyan közreműködik, de a mai napig elkülönülő szervezetként működnek.

1967-ben a cég belépett a nemzetközi piacra, először Ausztriába, majd később Hollandiába. A 70-es években az Aldi megnyitotta első boltját az USA-ban. Az Aldi ma 11 ezer bolttal büszkélkedik a világ különböző pontjain, legfőképp Európában és az USA-ban, de Ázsiában is sok boltjuk van, különösen Kínában.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az ALDI üzleteiben?
Open

Az Aldi leginkább a saját márkáit árulja, csak kisebb százalékban vannak egyéb márkákhoz tartozó termékek. Az ő márkáik közé tartoznak a Grandessa, a Happy Farms, a Millville, a Simply Nature, a Fit & Active stb. Az egyéb márkák közé tartoznak a Haribo, a Vegemit és mások.

Hogyan spórolhatok pénzt az ALDI üzleteiben?
Open

Az Aldinak kedvezményprogramjai és alacsony árai vannak. Heti különleges ajánlatai vannak, amelyek gyakran drágább termékekre is vonatkoznak. Az Aldi a speciális promóciókról ismert, hisz ezek segítenek nekik elképesztően gyorsan eladni termékeiket, és a vásárlók is jól járnak.

Ismerd meg az ALDI versenytársait!
Open

Az Aldi a többi áruházlánccal és diszkont üzlettel verseng, mint például a Metro, Spar, Lidl, a Tesco és a többiek. A Lidl ugyanazt az árengedményes rendszert használja, míg a Tesconak szélesebb a termékkínálata. Az Aldi vált az egyik legsikeresebb kiskereskedővé a kedvező ajánlatok és a népszerű, sokak által igényelt termékek forgalmazásának köszönhetően.

Az ALDI exkluzív előnyei
Open

  • Ez az áruház olcsó termékeket árul, a saját márkáira fókuszálva.
  • Az Aldinak heti kedvezményes ajánlatai vannak mindenféle termékre.
  • Az Aldiban minimális hangsúly van fektetve a termékek reklámozására, ami segít abban, hogy az árak mindig a lehető legolcsóbban legyenek. Az Aldi jelentős szerepet tölt be a Magyarországi piacon, hisz az élelmiszeri és háztartási termékek széles választékát kínálják alacsony árakon. Emellett speciális ajánlataik vannak a drágább termékekre, ezért nagyszerű spórolási lehetőségeket használhatnak ki náluk a vásárlók.

Az ALDI akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Aldi kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel milyen aktuális ajánlatok vannak a hozzád közeli Aldiban, és tudd meg mi van leárazva ezen a héten. Használd ki ez az üzletlánc által nyújtott pénzmegtakarítási lehetőségeket még ma és szerezd meg a kedvenc termékeid olcsóbban. Szerezd meg a legjobb értéket a pénzedért és hasonlítsd össze az Aldi árait a versenytársai áraival, hogy megtudd melyik opció a legmegfelelőbb számodra, a családodnak és a háztartásodnak.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.aldi.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.