REKLÁM

MÖBELIX heti ajánlat

MÖBELIX logo
MÖBELIX utolsó ajánlatok
MÖBELIX utolsó ajánlatok

MÖBELIX legfrissebb ajánlatai

MÖBELIX logo
MÖBELIX ajánlatok
MÖBELIX ajánlatok
2022. 07. 01. - 2022. 07. 14.
Szórólap Megnyitása
MÖBELIX logo
MÖBELIX ajánlatok
MÖBELIX ajánlatok
2022. 06. 17. - 2022. 06. 30.
Szórólap Megnyitása
MÖBELIX logo
MÖBELIX ajánlatok
MÖBELIX ajánlatok
2022. 06. 03. - 2022. 06. 16.
Szórólap Megnyitása
MÖBELIX logo
MÖBELIX ajánlatok
MÖBELIX ajánlatok
2022. 05. 20. - 2022. 06. 02.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

MÖBELIX ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Möbelix egy bútor áruházlánc, az osztrák XXXLutz cég leányvállalata. Az országos és nemzetközi terjeszkedésének köszönhetően bekerült a legismertebb európai márkanevek közé. A leárazásai és a minősége miatt nagyon népszerű Magyarországon és a többi európai országban.

MÖBELIX története: Mi a MÖBELIX?

Az első bolt, amely ezt a márkanevet viselte, 2002-ben nyílt meg Bornbirnben, Ausztriában. Ezután nagyon gyorsan elkezdett növekedni és terjeszkedni. Először Ausztriában nyitottak még több üzletet, majd Európa szerte is terjeszkedtek. Jelenleg 77 áruházuk van 5 különböző országban: Ausztriában, a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Horvátországban és Szlovákiában. Magyarországon 7 áruházuk van. Az első magyar áruház 2008-ban nyílt meg Dunakesziben és a cég folyamatosan terjeszkedik az országban. Több, mint 2000 alkalmazottjuk van. A Möbelixnek különféle stratégiái vannak arra, hogy az áraik hogyan legyenek a lehető legalacsonyabbak. A bútorokat közvetlenül a gyártóktól veszi meg és lehetőséget kínál arra, hogy nagyobb mennyiségben vásárolhassák meg az ügyfelek az árut, így olcsóbban hozzá juthatnak. Sokat együttműködik nagyobb cégekkel és üzletekkel, hogy biztosítsa nekik a legjobb bútorokat, amikre szükségük van.

Milyen termékeket találhatok a MÖBELIX üzleteiben?

A Möbelix az áruk széles választékát kínálja. Alapból egy bútor és dekoráció üzlet. Vannak bútoraik, készülékeik és dekorációs elemeik a ház minden szobájához (hálószoba, nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, gyermekszoba stb.). Ezen kívül irodai bútorokat és kellékeket, valamint komplett konyhákat is árulnak. Az üzletben megtalálhatók még kerti elemek, lámpák, javítási szerszámok és kellékek, festékek, függönyök és szőnyegek, autós kellékek és egyéb háztartási cikkek.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a MÖBELIX üzleteiben?

A Möbelixben számos márkanév megtalálható és a helyi gyártókkal is kereskednek. Saját márkájuk is van, a Möbelix, amely lehetővé teszi a vásárlóknak, hogy olcsó és minőséges termékekhez jussanak hozzá. Több, mint 10 ezer árucikk kapható a Möbelix termékkatalógusában.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a MÖBELIX üzleteiben?

A Möbelixnek alacsony árai és kedvezményprogramjai vannak. Törzsvásárlói előnykártyát is lehet náluk kapni, amivel a vásárlók exkluzív ajánlatokhoz férhetnek hozzá. A Möbelix foglalkozik szállítással és kiszállítással, valamint javítással és karbantartási szolgáltatásokkal is, amelyek csökkentik a bútorok és egyéb termékek árát. Több, mint 480 beszállítójuk van Európa-szerte és közvetlenül a gyártokkal dolgoznak, így könnyebb náluk jó árut kapni kedvező áron.

Ismerd meg a MÖBELIX versenytársait!

A Möbelix a többi bútor áruházlánccal verseng. Az egyik legnagyobb vetélytársa az IKEA, amely sarokba szorította az európai bútorpiacot. Ennek ellenére a Möbelix a tömeges vásárlási lehetőségeknek és a minőségének köszönhetően sikeresen elterjedt számos különböző országban és folyamatosan növekszik.

A MÖBELIX exkluzív előnyei

  • Ennek az áruházláncnak sokféle bútora van minden helyiséghez és szituációhoz.
  • A Möbelixnek törzsvásárlói előnykártyája is van, ami exkluzív előnyökkel jár.
  • A Möbelix a saját termékeit forgalmazza és közvetlenül a gyártóktól szerzi be az árut, hogy minél kevesebbe kerüljön. A Möbelix egy növekvő cég Magyarországon és egyéb országokban. Népszerűsége a termékkatalógusuknak és az alacsony áraiknak köszönhető. Kiváló választás egy vállalkozás vagy egy ház felbútorozásához, hisz remek lehetőségeket kínálnak tömeges vásárlásra.

A MÖBELIX akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Möbelix kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel a Möbelix jelenlegi ajánlatait és vásárold meg a legjobb háztartási kellékeket, bútorokat, készülékeket és mindent, ami a kényelmes élethez kell. Bútorozd fel otthonod vagy irodád ízlésed szerint a Möbelixel anélkül, hogy túl sokat költenél rá, hiszen kiváló ajánlataik vannak. A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb akciókat és promóciókat, hogy még ma kihasználhasd őket és spórolhass a minőséges termékek vásárlásánál.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.moebelix.hu/