homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorMÖBELIX
REKLÁM

MÖBELIX legfrissebb ajánlatai

MÖBELIX ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A **Möbelix **egy bútor áruházlánc, az osztrák XXXLutz cég leányvállalata. Az országos és nemzetközi terjeszkedésének köszönhetően bekerült a legismertebb európai márkanevek közé. A leárazásai és a minősége miatt nagyon népszerű Magyarországon és a többi európai országban.

Milyen termékeket találhatok a MÖBELIX üzleteiben?

A Möbelix az áruk széles választékát kínálja. Alapból egy bútor és dekoráció üzlet. Vannak bútoraik, készülékeik és dekorációs elemeik a ház minden szobájához (hálószoba, nappali, étkező, konyha, fürdőszoba, gyermekszoba stb.). Ezen kívül irodai bútorokat és kellékeket, valamint komplett konyhákat is árulnak. Az üzletben megtalálhatók még kerti elemek, lámpák, javítási szerszámok és kellékek, festékek, függönyök és szőnyegek, autós kellékek és egyéb háztartási cikkek.

REKLÁM

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: MÖBELIX

MÖBELIX története: Mi a MÖBELIX?
Open

Az első bolt, amely ezt a márkanevet viselte, 2002-ben nyílt meg Bornbirnben, Ausztriában. Ezután nagyon gyorsan elkezdett növekedni és terjeszkedni. Először Ausztriában nyitottak még több üzletet, majd Európa szerte is terjeszkedtek. Jelenleg 77 áruházuk van 5 különböző országban: Ausztriában, a Cseh Köztársaságban, Magyarországon, Horvátországban és Szlovákiában.

Magyarországon 7 áruházuk van. Az első magyar áruház 2008-ban nyílt meg Dunakesziben és a cég folyamatosan terjeszkedik az országban. Több, mint 2000 alkalmazottjuk van. A Möbelixnek különféle stratégiái vannak arra, hogy az áraik hogyan legyenek a lehető legalacsonyabbak. A bútorokat közvetlenül a gyártóktól veszi meg és lehetőséget kínál arra, hogy nagyobb mennyiségben vásárolhassák meg az ügyfelek az árut, így olcsóbban hozzá juthatnak. Sokat együttműködik nagyobb cégekkel és üzletekkel, hogy biztosítsa nekik a legjobb bútorokat, amikre szükségük van.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a MÖBELIX üzleteiben?
Open

A Möbelixben számos márkanév megtalálható és a helyi gyártókkal is kereskednek. Saját márkájuk is van, a Möbelix, amely lehetővé teszi a vásárlóknak, hogy olcsó és minőséges termékekhez jussanak hozzá. Több, mint 10 ezer árucikk kapható a Möbelix termékkatalógusában.

Hogyan spórolhatok pénzt a MÖBELIX üzleteiben?
Open

A Möbelixnek alacsony árai és kedvezményprogramjai vannak. Törzsvásárlói előnykártyát is lehet náluk kapni, amivel a vásárlók exkluzív ajánlatokhoz férhetnek hozzá. A **Möbelix **foglalkozik szállítással és kiszállítással, valamint javítással és karbantartási szolgáltatásokkal is, amelyek csökkentik a bútorok és egyéb termékek árát. Több, mint 480 beszállítójuk van Európa-szerte és közvetlenül a gyártokkal dolgoznak, így könnyebb náluk jó árut kapni kedvező áron.

Ismerd meg a MÖBELIX versenytársait!
Open

A Möbelix a többi bútor áruházlánccal verseng. Az egyik legnagyobb vetélytársa az Diego, JYSK, Momax, IKEA, amely sarokba szorította az európai bútorpiacot. Ennek ellenére a Möbelix a tömeges vásárlási lehetőségeknek és a minőségének köszönhetően sikeresen elterjedt számos különböző országban és folyamatosan növekszik.

A MÖBELIX exkluzív előnyei
Open

  • Ennek az áruházláncnak sokféle bútora van minden helyiséghez és szituációhoz.
  • A Möbelixnek törzsvásárlói előnykártyája is van, ami exkluzív előnyökkel jár.
  • A Möbelix a saját termékeit forgalmazza és közvetlenül a gyártóktól szerzi be az árut, hogy minél kevesebbe kerüljön. A Möbelix egy növekvő cég Magyarországon és egyéb országokban. Népszerűsége a termékkatalógusuknak és az alacsony áraiknak köszönhető. Kiváló választás egy vállalkozás vagy egy ház felbútorozásához, hisz remek lehetőségeket kínálnak tömeges vásárlásra.

Lesz-e MÖBELIX ajánlatok Black Friday?
Open

Möbelix elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

A MÖBELIX akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Möbelix kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel a Möbelix jelenlegi ajánlatait és vásárold meg a legjobb háztartási kellékeket, bútorokat, készülékeket és mindent, ami a kényelmes élethez kell. Bútorozd fel otthonod vagy irodád ízlésed szerint a Möbelixel anélkül, hogy túl sokat költenél rá, hiszen kiváló ajánlataik vannak. A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb akciókat és promóciókat, hogy még ma kihasználhasd őket és spórolhass a minőséges termékek vásárlásánál.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.moebelix.hu/

REKLÁM
REKLÁM