REKLÁM

HOFFMANN GROUP heti ajánlat

HOFFMANN  GROUP logo
HOFFMANN  GROUP utolsó ajánlatok
HOFFMANN GROUP utolsó ajánlatok

HOFFMANN GROUP legfrissebb ajánlatai

HOFFMANN  GROUP logo
HOFFMANN  GROUP ajánlatok
HOFFMANN GROUP ajánlatok
2021. 08. 02. - 2022. 08. 01.
Szórólap Megnyitása
HOFFMANN  GROUP logo
HOFFMANN  GROUP ajánlatok
HOFFMANN GROUP ajánlatok
2021. 08. 02. - 2022. 08. 01.
Szórólap Megnyitása
HOFFMANN  GROUP logo
HOFFMANN  GROUP ajánlatok
HOFFMANN GROUP ajánlatok
2021. 08. 02. - 2022. 08. 01.
Szórólap Megnyitása
HOFFMANN  GROUP logo
HOFFMANN  GROUP ajánlatok
HOFFMANN GROUP ajánlatok
2021. 08. 02. - 2022. 08. 01.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

HOFFMANN GROUP ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Hoffmann Group Európa vezető szerszámkereskedője. A cég 50 országban működik és több mint 4000 embert foglalkoztat több száz üzletben. A vállalat kiváló minőségű eszközöket és versenyképes árakat kínál.

HOFFMANN GROUP története: Mi a HOFFMANN GROUP?

A Hoffmann Groupot 1919-ben alapította Josef Hoffmann. A cég eredetileg a Hoffmann KG Quality Tools nevet kapta, és Münchenben, Németországban működött. A modern Hoffmann Groupot 1993-ban hozták létre, a nevet hivatalosan 2003-ban vezették be. 1995-ben a vállalat megkezdte európai terjeszkedését, üzleteket nyitva Spanyolországban, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban, Magyarországon és más országokban. Ma a vállalat 69 üzletággal, több mint 440 üzlettel és több ezer alkalmazottal rendelkezik világszerte. Magyarországi székhelyük Budapesten található, ahol az ügyfélszolgálatot, a diszpécsert és az értékesítést irányítják.

Milyen termékeket találhatok a HOFFMANN GROUP üzleteiben?

A Hoffmann Group kiváló minőségű eszközöket kínál megfizethető áron. Rendelkeznek elektromos szerszámokkal, kézi szerszámokkal, munkaállomásokkal, tárolókkal, védőfelszerelésekkel, szórítókkal, mono-gépekkel, ütőszerszámokkal, alkatrészekkel és árukkal.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a HOFFMANN GROUP üzleteiben?

A Hoffmann Group a márkák széles választékát kínálja, hogy minden igényt kielégítsenek. A következő márkákkal találkozhatsz náluk: 3M, Akon, Bosch, Bohle, Cartec, Dupont, Dunlop, Flex, Fisch, Garant, HG, Irwin, Kopal, Kretzer, Kärcher, Noga, Rigid, Roller, SC Johnson, Steinel, Stanley, Swisstools, Victorinox és mások.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a HOFFMANN GROUP üzleteiben?

A Hoffmann Group napi rendszerességgel kínál akciókat és csomagos kedvezményes ajánlatokat. Weboldalukon különleges ajánlatok és szezonális kedvezmények is vannak.

Ismerd meg a HOFFMANN GROUP versenytársait!

A Hoffmann Group fő versenytársai a SECO, a Kennametal, a Bits & Bits, a Niksha, az AGMC és a helyi szerszámboltok. Ennek ellenére a Hoffmann Group továbbra is Európa legnagyobb és legjövedelmezőbb szerszámboltokat működtető vállalata.

A HOFFMANN GROUP exkluzív előnyei

A legjobb módja annak, hogy hozzájuss az exkluzív előnyökhöz az, ha feliratkozol a hírlevelükre ami tartalmazza az aktuáis akciókat és ajánlatokat, raktárürítéseket és speciális szezonális ajánlataikat.

A HOFFMANN GROUP akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Hoffmann Group kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a Hoffmann Group legjobb kedvezményeit. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha szerszámokra, védőfelszerelésre, vagy az otthon felújításához keresel szerszámokat, akkor a Hoffmann Group lesz az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: www.hoffmann-group.com/GB/en/houk/