logo
homeIcon
  1. separatorháztartási cikkek
  2. separatorHOFFMANN GROUP

HOFFMANN GROUP akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a HOFFMANN GROUP Üzletek

A Hoffmann Group Európa vezető szerszámkereskedője. A cég 50 országban működik és több mint 4000 embert foglalkoztat több száz üzletben. A vállalat kiváló minőségű eszközöket és versenyképes árakat kínál.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: HOFFMANN GROUP

Hogyan spórolhatok pénzt a HOFFMANN GROUP üzleteiben?

A Hoffmann Group napi rendszerességgel kínál akciókat és csomagos kedvezményes ajánlatokat. Weboldalukon különleges ajánlatok és szezonális kedvezmények is vannak.

A HOFFMANN GROUP akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Hoffmann Group kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a Hoffmann Group legjobb kedvezményeit. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha szerszámokra, védőfelszerelésre, vagy az otthon felújításához keresel szerszámokat, akkor a Hoffmann Group lesz az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: www.hoffmann-group.com/GB/en/houk/

HOFFMANN GROUP története: Mi a HOFFMANN GROUP?

A Hoffmann Groupot 1919-ben alapította Josef Hoffmann. A cég eredetileg a Hoffmann KG Quality Tools nevet kapta, és Münchenben, Németországban működött. A modernHoffmann Groupot 1993-ban hozták létre, a nevet hivatalosan 2003-ban vezették be. 1995-ben a vállalat megkezdte európai terjeszkedését, üzleteket nyitva Spanyolországban, Svájcban, Szlovéniában, Olaszországban, Magyarországon és más országokban. Ma a vállalat 69 üzletággal, több mint 440 üzlettel és több ezer alkalmazottal rendelkezik világszerte. Magyarországi székhelyük Budapesten található, ahol az ügyfélszolgálatot, a diszpécsert és az értékesítést irányítják.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a HOFFMANN GROUP üzleteiben?

A Hoffmann Group a márkák széles választékát kínálja, hogy minden igényt kielégítsenek. A következő márkákkal találkozhatsz náluk: 3M, Akon, Bosch, Bohle, Cartec, Dupont, Dunlop, Flex, Fisch, Garant, HG, Irwin, Kopal, Kretzer, Kärcher, Noga, Rigid, Roller, SC Johnson, Steinel, Stanley, Swisstools, Victorinox és mások.

Lesz-e HOFFMANN GROUP ajánlatok Black Friday?

Hoffmann Group elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a HOFFMANN GROUP versenytársait!

A Hoffmann Group fő versenytársai a SECO, a Kennametal, a Bits & Bits, a Niksha, az AGMC és a helyi szerszámboltok. Ennek ellenére a Hoffmann Group továbbra is Európa legnagyobb és legjövedelmezőbb szerszámboltokat működtető vállalata.

A HOFFMANN GROUP exkluzív előnyei

A legjobb módja annak, hogy hozzájuss az exkluzív előnyökhöz az, ha feliratkozol a hírlevelükre ami tartalmazza az aktuáis akciókat és ajánlatokat, raktárürítéseket és speciális szezonális ajánlataikat.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a HOFFMANN GROUP

A legjobb ajánlatok a HOFFMANN GROUP

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi háztartási cikkek boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 19 háztartási cikkek üzletekhez Hungary, beleértve a HOFFMANN GROUP és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.