homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorRS BÚTOR
REKLÁM

RS BÚTOR legfrissebb ajánlatai

RS BÚTOR ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az RS Bútor egy magyar bútorüzlet-lánc. Országosan az egyik legnagyobb bútorszolgáltató, és közel 30 évvel ezelőtti nyitása óta folyamatosan növekszik.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: RS BÚTOR

RS BÚTOR története: Mi a RS BÚTOR?
Open

Az RS Bútor egy bútorüzlet, amely sokféle bútorzatot és dekorációs cikket biztosít az otthon számára. Évente egyre többen választják őket. Ennek a cégnek a története 1992-ben kezdődött Budapesten, amikor Pólya Miklós beindította a vállalkozást. A lánc diszkont áruházként indult, amelyet egyre nagyobbá és jobbá alakítottak át, megfizethető bútorokkal és jó viszonnyal a vásárlói közösséggel. Az első nagyobb üzlet négy évvel később egy régi gyárban nyílt meg, és egyre többen döntöttek úgy, hogy náluk vásárolnak. A társaság többnyire nemzeti beszállítókkal állt kapcsolatban, és hatékony stratégiája volt a növekedés folytatásához. Az RS Bútor megpróbált új, fiatal vásárlókat bevonni, különös tekintettel termékei vitalitására, függetlenségére, praktikusságára és használhatóságára. 2016-ban váltás következett be, amikor Pólya Ádám vette át a céget, remélve, hogy fiatalabb közönséget vonz majd be.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a RS BÚTOR üzleteiben?
Open

Az RS Bútor sokféle terméket forgalmaz, főleg hazai beszállítóktól. Ez a stratégia segített abban, hogy egy fontos cégként maradjon fenn hazánkban, és minden válságot átvészeljen.

Hogyan spórolhatok pénzt a RS BÚTOR üzleteiben?
Open

Az RS Butór hozzáférhető árakat kínál, és segít az embereknek, hogy vonzó stílusban rendezhessék be első otthonaikat. Gyakran vannak náluk kedvezményes ajánlatok és akciók.

Ismerd meg a RS BÚTOR versenytársait!
Open

Az RS Butór más bútorüzletekkel verseng, különösen az Diego , Momax, JYSK, IKEA-val, amelynek hasonló küldetése van. Ez a lánc kiemelkedik, mert a magyar piac felvirágoztatására és a nemzeti gyártók támogatására összpontosít.

A RS BÚTOR exkluzív előnyei
Open

  • Ez az üzlet széles áruválasztékot kínál, amelyek megfizethetőek és vonzóak, valmamint összeillő stílusban fel lehet velük szerelni egy egész házat vagy irodát.
  • Az RS Butór számos kedvezményes ajánlatot és akciót kínál.
  • Alacsony árai vannak, és egész Magyarországon megtalálhatók üzletei.

A RS BÚTOR akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb RS Butór kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az otthoni vagy irodai bútorok legjobb ajánlatait. Bútorozd be házad kedvenc stílusodban, használd ki a vállalat által kínált számos ajánlatot, és hasonlítsd össze az RS Bútor árait a és versenytársai áraival még ma.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.rs.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.