REKLÁM

RS BÚTOR heti ajánlat

RS BÚTOR logo
RS BÚTOR utolsó ajánlatok
RS BÚTOR utolsó ajánlatok

RS BÚTOR legfrissebb ajánlatai

RS BÚTOR logo
RS BÚTOR ajánlatok
RS BÚTOR ajánlatok
2022. 07. 02. - 2022. 07. 31.
Szórólap Megnyitása
RS BÚTOR logo
RS BÚTOR ajánlatok
RS BÚTOR ajánlatok
2022. 06. 02. - 2022. 07. 01.
Szórólap Megnyitása
RS BÚTOR logo
RS BÚTOR ajánlatok
RS BÚTOR ajánlatok
2022. 05. 03. - 2022. 06. 01.
Szórólap Megnyitása
RS BÚTOR logo
RS BÚTOR katalógus
RS BÚTOR katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

RS BÚTOR ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az RS Bútor egy magyar bútorüzlet-lánc. Országosan az egyik legnagyobb bútorszolgáltató, és közel 30 évvel ezelőtti nyitása óta folyamatosan növekszik.

RS BÚTOR története: Mi a RS BÚTOR?

Az RS Bútor egy bútorüzlet, amely sokféle bútorzatot és dekorációs cikket biztosít az otthon számára. Évente egyre többen választják őket. Ennek a cégnek a története 1992-ben kezdődött Budapesten, amikor Pólya Miklós beindította a vállalkozást. A lánc diszkont áruházként indult, amelyet egyre nagyobbá és jobbá alakítottak át, megfizethető bútorokkal és jó viszonnyal a vásárlói közösséggel. Az első nagyobb üzlet négy évvel később egy régi gyárban nyílt meg, és egyre többen döntöttek úgy, hogy náluk vásárolnak. A társaság többnyire nemzeti beszállítókkal állt kapcsolatban, és hatékony stratégiája volt a növekedés folytatásához. Az RS Bútor megpróbált új, fiatal vásárlókat bevonni, különös tekintettel termékei vitalitására, függetlenségére, praktikusságára és használhatóságára. 2016-ban váltás következett be, amikor Pólya Ádám vette át a céget, remélve, hogy fiatalabb közönséget vonz majd be.

Milyen termékeket találhatok a RS BÚTOR üzleteiben?

Az RS Butór főleg a bútorokra és a dekorációs elemekre fókuszál. Bútorokat kínálnak a ház minden szobájához és irodákhoz is. Konyhabútor szetteket is lehet náluk vásárolni. Egyik legismertebb jellemzője, hogy a fából készült cikkeket alacsony áron kínálják.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a RS BÚTOR üzleteiben?

Az RS Bútor sokféle terméket forgalmaz, főleg hazai beszállítóktól. Ez a stratégia segített abban, hogy egy fontos cégként maradjon fenn hazánkban, és minden válságot átvészeljen.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a RS BÚTOR üzleteiben?

Az RS Butór hozzáférhető árakat kínál, és segít az embereknek, hogy vonzó stílusban rendezhessék be első otthonaikat. Gyakran vannak náluk kedvezményes ajánlatok és akciók.

Ismerd meg a RS BÚTOR versenytársait!

Az RS Butór más bútorüzletekkel verseng, különösen az IKEA-val, amelynek hasonló küldetése van. Ez a lánc kiemelkedik, mert a magyar piac felvirágoztatására és a nemzeti gyártók támogatására összpontosít.

A RS BÚTOR exkluzív előnyei

  • Ez az üzlet széles áruválasztékot kínál, amelyek megfizethetőek és vonzóak, valmamint összeillő stílusban fel lehet velük szerelni egy egész házat vagy irodát.
  • Az RS Butór számos kedvezményes ajánlatot és akciót kínál.
  • Alacsony árai vannak, és egész Magyarországon megtalálhatók üzletei.

A RS BÚTOR akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb RS Butór kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az otthoni vagy irodai bútorok legjobb ajánlatait. Bútorozd be házad kedvenc stílusodban, használd ki a vállalat által kínált számos ajánlatot, és hasonlítsd össze az RS Bútor árait a és versenytársai áraival még ma.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.rs.hu/