REKLÁM

PRIVÁT legfrissebb ajánlatai

PRIVÁT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A PRIVÁT Magyarország egyik legnagyobb áruházlánca. A vállalat arra összpontosít, hogy jó árakat, kiváló minőségű termékeket és közeli üzleteket hozzon, hogy minden magyar ember életét megkönnyítse. A PRIVÁTban nagyszerű ajánlatokat és minden igényt kielégítő termékek széles választékát találod.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: PRIVÁT

PRIVÁT története: Mi a PRIVÁT?
Open

A céget az 1990-es években alapították Erbesben, és a Kerekes Kft. A márka különleges elkötelezettséget mutat arra, hogy vásárlóinak gyors megoldást adjon az igényeikre. Az ország nyolc megyéjében több mint 600 üzlettel rendelkezik, két modellel: PRIVÁT és PRIVÁT Max. A cég fontos közösségi munkát végez. Élelmiszeradományokat szállít és egészségügyi eszközöket vásárol magyarországi kórházaknak.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PRIVÁT üzleteiben?
Open

A PRIVÁTban Monarchia kolbász, Tauris pácolt húsok, Hamé tonhal, Sága fagyasztott élelmiszerek kaphatók. Lehetőség van Magyar levesek, Gyermelyi tészták, Amerikai kenyér, Vecsési konzervek, Nescafé kávé, Cheetos snack, Kinder csokoládé és Carte D'Or fagylalt beszerzésére. Cepita, Holsten, Heineken, Pepsi és Coca-Cola italok is rendelkezésre állnak. Az üzletekben Jar és Vanish tisztítószerek, Signal és Nivea testápolási termékek, valamint Hazai Tejföl, Aima, Jogobella, Actimel, Trappista és Tolle tejtermékek kaphatók.

Hogyan spórolhatok pénzt a PRIVÁT üzleteiben?
Open

A PRIVÁTban mindig van valami ajánlat az Ön számára. A márka minden héten külön újságot ad ki, amelyben számos termékre remek ajánlatokat találsz. Vannak "Top price" termékek és saját márkás cikkek is, kedvező árakkal. A PRIVÁT Max üzletekben a mennyiségi vásárlásoknál is nagy megtakarításokat érhetsz el.

Ismerd meg a PRIVÁT versenytársait!
Open

A PRIVÁT olyan cégekkel osztozik a magyarországi élelmiszerüzletek piacán, mint az Auchan, Spar, Metro, Lidl, Tesco, CBA, Penny Market, Coop, DM, Müller, Real és Aldi.

A PRIVÁT exkluzív előnyei
Open

A PRIVÁT egy hűségprogramot is kínál, amelynek segítségével minden vásárláskor pontokat gyűjthetsz, amelyeket később nagy kedvezményekre válthatsz be. Különleges kuponok is vannak a konyhai termékekre vonatkozó kedvezményekkel, és lehetőség van hírlevélre feliratkozni, hogy minden ajánlatot azonnal megkapjunk.

A PRIVÁT akciói
Open

Keresed a legjobb ajánlatokat a PRIVÁTban? A Ajanlatok 365-ben a vállalat összes katalógusát megtalálod, hogy felfedezd a legjobb megtakarítási lehetőségeket a következő vásárlásodhoz.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: http://privatelelmiszer.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.