logo
homeIcon
  1. separatorGyermekek
  2. separatorSZELLEMLOVAS
REKLÁM

SZELLEMLOVAS legfrissebb ajánlatai

SZELLEMLOVAS ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Szellemlovas egy magyarországi üzletlánc, amely társasjátékok értékesítésére szakosodott. A nagy múltra visszatekintő Szellemlovas székhelye Budapesten található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: SZELLEMLOVAS

Hogyan spórolhatok pénzt a SZELLEMLOVAS üzleteiben?

A Szellemlovasnál nagyon könnyű pénzt megtakarítani, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. A Ajanlatok 365 oldalon megtalálja a Szellemlovas összes ajánlatát és promócióját. A Szellemlovas gyakran indít akciókat és ajánlatokat szezonális és különleges napokon is. A hírlevélre való feliratkozással vagy a Szellemlovas követésével a közösségi hálózatokon folyamatosan értesülhet a legújabb ajánlatokról.

A SZELLEMLOVAS akciói

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.szellemlovas.hu/

SZELLEMLOVAS története: Mi a SZELLEMLOVAS?

A Szellemlovas 2015-ben alakult, amikor megnyitotta budapesti üzletét. A Szellemlovas a kezdetek óta azt a célt tűzte ki maga elé, hogy klasszikus és modern társasjátékokat kínáljon vásárlóinak, minden korosztály számára. A következő években a Szellemlovas egy erőteljes bővülési folyamatot élt át, amely során számos termékkel bővült.

Jelenleg nyitva van a SZELLEMLOVAS ?

A Szellemlovas üzletek hétfőtől szombatig 12-től 19 óráig, szombaton 10-től 18 óráig tartanak nyitva.

Hogyan vásárolhat SZELLEMLOVAS termékeket online

A Szellemlovasnak van egy exkluzív online áruháza, ahol a vásárlók összehasonlíthatják az árakat, megvásárolhatják a termékeket és haza is kaphatják azokat. A Szellemlovas online áruházban a vásárlók nagy választékban és kedvezményes áron találnak termékeket.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a SZELLEMLOVAS üzleteiben?

A Szellemlovas olyan ismert márkák termékeit forgalmazza, mint az AEG, Alderac Entertainment Group, Asmodee, Big Ben Interactive, Board & Dice, Catalyst Game Labs, Avalon Hill, Arcane Wonders, Clever Mojo Games, CMON, Days of Wonder, Devir, Eagle-Gryphon Games, GMT Games, Fantasy Flight-Games, Kosmos, Lookout Games, Mayfair Games, Portal Games, Queen Games, Pegasus Spiele, Huch & Friends, és még sok más.

Ismerd meg a SZELLEMLOVAS versenytársait!

A Szellemlovas Magyarországon más üzletláncokkal versenyez, mint például a Board Game Geek, a Kockashop, a Játéksziget, többek között.

Hány SZELLEMLOVAS üzlet van az országban?

A Szellemlovas Magyarországon a Budapesten található exkluzív üzletén keresztül működik.

A SZELLEMLOVAS exkluzív előnyei

A vásárlók nagy előnyöket élvezhetnek a Szellemlovasnál, ha online vásárolnak és otthonukba kapják meg a termékeiket. Amennyiben bármelyik termékkel kapcsolatban bármilyen kellemetlenség merülne fel, a Szellemlovas lehetővé teszi a visszaküldést és a cserét.

A Szellemlovas hivatalos weboldalán található egy "Vásárlói vélemények" rész, ahol a vásárlók véleményeket és értékeléseket találhatnak az általuk forgalmazott termékekről. A Szellemlovas kizárólagos ügyfélszolgálattal rendelkezik telefonon és e-mailben.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.