logo
homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorZARA HOME
REKLÁM

ZARA HOME legfrissebb ajánlatai

ZARA HOME ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Zara Home egy spanyol lakberendezési márka, amely bútorokra, lakberendezési tárgyakra és lakástextíliákra specializálódott. A Zara Home világszerte 68 piacon, köztük Magyarországon is több mint 400 üzletben működik. A vállalat központja a spanyolországi La Coruña városában található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: ZARA HOME

ZARA HOME története: Mi a ZARA HOME?
close

A Zara Home az Inditex csoport lakberendezésre szakosodott leányvállalata, amelynek mintegy 70%-a textiltermék, a kínálatot pedig dísztárgyakkal és háztartási cikkekkel egészíti ki. A Zara Home első üzlete 2003-ban nyílt meg a spanyolországi Zaragozában.

A vállalat 2007-ben 14 európai országban indított webáruházakat. Magyarországon az első Zara Home zászlóshajó üzlet 2014-be

Milyen márkanevekkel találkozhatok a ZARA HOME üzleteiben?
close

A Zara Home egy jól ismert lakástextíliákat és kiegészítőket gyártó cég, ezért saját márkanév alatt értékesíti termékeit.

Hogyan spórolhatok pénzt a ZARA HOME üzleteiben?
close

A Zara Home-nál könnyű pénzt megtakarítani, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és szezonális leárazásokat. A weboldalon az "Eladó" rész alatt a vásárlók kedvezményes áron találhatnak kiválasztott termékeket. Emellett a Ajanlatok 365 oldalra is ellátogathat, hogy megtalálja a legújabb Zara Home katalógusokat, és soha ne maradjon le egyetlen ajánlatról sem.

Ismerd meg a ZARA HOME versenytársait!
close

A Zara Home Magyarországon többek között olyan lakberendezési kiskereskedőkkel versenyez, mint a H&M Home, az Ikea, az XXXLutz, az Obi, a Möma, a Bauhaus és a Diego.

Jelenleg nyitva van a ZARA HOME ?
close

A legtöbb Zara Home üzlet hétfőtől vasárnapig 10 és 21 óra között tart nyitva. Egyes fiókok elhelyezkedésüktől függően eltérő nyitvatartási idővel rendelkezhetnek. A Zara Home hivatalos weboldalán további információkat tudhat meg az Önhöz közeli üzletről.

Hány ZARA HOME üzlet van az országban?
close

A Zara Home Magyarországon 3 budapesti üzleten keresztül működik.

Hogyan vásárolhat ZARA HOME termékeket online
close

Vásárolj a Zara Home hivatalos online áruházán keresztül, és 3-4 munkanapon belül megkapod a termékeket otthonodba. Választhatod a Store Delivery-t is, és 3-5 napon belül ingyenesen átveheted a rendelésed. A fizetési lehetőségek között szerepel a PayPal, GooglePay és ApplePay bankkártyák. Ha nem vagy elégedett a vásárlásoddal, 30 napon belül visszaküldheted a boltban, postán vagy leadási ponton.

A ZARA HOME exkluzív előnyei
close

A vásárlók nagyszerű előnyöket tapasztalhatnak a Zara Home hivatalos applikációjának letöltésével. Emellett feliratkozhatnak a Zara Home hírlevelére, és tájékoztatást kaphatnak az új termékekről és különleges ajánlatokról.

A ZARA HOME akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben.

Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.