logo
homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorZARA HOME

ZARA HOME akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a ZARA HOME Üzletek

A Zara Home egy spanyol lakberendezési márka, amely bútorokra, lakberendezési tárgyakra és lakástextíliákra specializálódott. A Zara Home világszerte 68 piacon, köztük Magyarországon is több mint 400 üzletben működik. A vállalat központja a spanyolországi La Coruña városában található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: ZARA HOME

Hogyan spórolhatok pénzt a ZARA HOME üzleteiben?

A Zara Home-nál könnyű pénzt megtakarítani, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és szezonális leárazásokat. A weboldalon az "Eladó" rész alatt a vásárlók kedvezményes áron találhatnak kiválasztott termékeket. Emellett a Ajanlatok 365 oldalra is ellátogathat, hogy megtalálja a legújabb Zara Home katalógusokat, és soha ne maradjon le egyetlen ajánlatról sem.

A ZARA HOME akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben.

Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

ZARA HOME története: Mi a ZARA HOME?

A Zara Home az Inditex csoport lakberendezésre szakosodott leányvállalata, amelynek mintegy 70%-a textiltermék, a kínálatot pedig dísztárgyakkal és háztartási cikkekkel egészíti ki. A Zara Home első üzlete 2003-ban nyílt meg a spanyolországi Zaragozában.

A vállalat 2007-ben 14 európai országban indított webáruházakat. Magyarországon az első Zara Home zászlóshajó üzlet 2014-be

Jelenleg nyitva van a ZARA HOME ?

A legtöbb Zara Home üzlet hétfőtől vasárnapig 10 és 21 óra között tart nyitva. Egyes fiókok elhelyezkedésüktől függően eltérő nyitvatartási idővel rendelkezhetnek. A Zara Home hivatalos weboldalán további információkat tudhat meg az Önhöz közeli üzletről.

Hogyan vásárolhat ZARA HOME termékeket online

Vásárolj a Zara Home hivatalos online áruházán keresztül, és 3-4 munkanapon belül megkapod a termékeket otthonodba. Választhatod a Store Delivery-t is, és 3-5 napon belül ingyenesen átveheted a rendelésed. A fizetési lehetőségek között szerepel a PayPal, GooglePay és ApplePay bankkártyák. Ha nem vagy elégedett a vásárlásoddal, 30 napon belül visszaküldheted a boltban, postán vagy leadási ponton.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a ZARA HOME üzleteiben?

A Zara Home egy jól ismert lakástextíliákat és kiegészítőket gyártó cég, ezért saját márkanév alatt értékesíti termékeit.

Ismerd meg a ZARA HOME versenytársait!

A Zara Home Magyarországon többek között olyan lakberendezési kiskereskedőkkel versenyez, mint a H&M Home, az Ikea, az XXXLutz, az Obi, a Möma, a Bauhaus és a Diego.

Hány ZARA HOME üzlet van az országban?

A Zara Home Magyarországon 3 budapesti üzleten keresztül működik.

A ZARA HOME exkluzív előnyei

A vásárlók nagyszerű előnyöket tapasztalhatnak a Zara Home hivatalos applikációjának letöltésével. Emellett feliratkozhatnak a Zara Home hírlevelére, és tájékoztatást kaphatnak az új termékekről és különleges ajánlatokról.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a ZARA HOME

A legjobb ajánlatok a ZARA HOME

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Bútor boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 29 Bútor üzletekhez Hungary, beleértve a ZARA HOME és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.