logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorMEDICINA KÖNYVESBOLT

MEDICINA KÖNYVESBOLT akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a MEDICINA KÖNYVESBOLT Üzletek

A Medicina Könyvkiadó magyarországi könyvesbolt és orvosi és egészségügyi szakkönyvek kiadója. A budapesti székhellyel és hét magyarországi telephellyel rendelkező cég a legnagyobb kiadó a maga területén. A Medicina Könyvesboltnak van egy webáruháza is, ahol a vásárlók megvásárolhatják az összes kiadványát.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: MEDICINA KÖNYVESBOLT

Hogyan spórolhatok pénzt a MEDICINA KÖNYVESBOLT üzleteiben?

A Medicina Könyvkiadó számos megtakarítási lehetőséget kínál ügyfeleinek. Látogasson el weboldalukra, ahol elképesztő ajánlatokat talál, és iratkozzon fel hírlevelükre, hogy elsőként értesüljön akcióikról és híreikről.

A MEDICINA KÖNYVESBOLT akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

MEDICINA KÖNYVESBOLT története: Mi a MEDICINA KÖNYVESBOLT?

A Medicina Könyvkiadót 1957-ben alapította a magyar állam. A rendszerváltás után a céget privatizálták, és beolvasztották a Panoráma szerkesztőséget. Az évek során a Medicina Könyvkiadó a hagyományos orvosi könyvektől kezdve az oktatás, az ismeretterjesztés és a szépirodalom más ágaira is kiterjesztette termékpalettáját . Ma a Medicina Könyvkiadónak hét üzlete van országszerte. Kiadványaik a saját üzleteken kívül üzletláncokban, kisebb könyvesboltokban és online webáruházakban is megtalálhatók.

Jelenleg nyitva van a MEDICINA KÖNYVESBOLT ?

A Medicina Könyvkiadó hétfőtől szombatig tart nyitva. A nyitvatartási idők üzletenként eltérőek. További információkért látogasson el a https://www.medicina-kiado.hu/cegunkrol/boltjaink/ weboldalra.

Hogyan vásárolhat MEDICINA KÖNYVESBOLT termékeket online

A Medicina Könyvkiadó weboldalán keresztül közvetlenül online is vásárolhat. Miután regisztráltál, elkezdheted hozzáadni a termékeket a kosaradhoz, vagy létrehozhatsz egy kívánságlistát. Lehetősége van arra, hogy a boltban átvegye a termékeket, vagy elküldje azokat Önnek.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a MEDICINA KÖNYVESBOLT üzleteiben?

A Medicina Könyvkiadó neves magyar kiadó. Hazai szerzőket és neves magyar fordítók által lefordított külföldi szerzőket egyaránt kiadnak. Emellett a Medicina Könyvkiadó más neves kiadók, mint például az Oxford University Press, Elsevier, McGraw-Hill, Springer, Taylor & Francis, Blackwell Publishing és Lippincott könyvkiadók forgalmazásában is részt vesz.

Ismerd meg a MEDICINA KÖNYVESBOLT versenytársait!

A Medicina Könyvkiadó a magyarországi régióban más könyvesboltokkal és kiadókkal is versenyez, mint például a Libri, a Líra és az Álomgyár Könyvesbolt.

Hány MEDICINA KÖNYVESBOLT üzlet van az országban?

Magyarországon hét Medicina Könyvkiadó üzlet található. Budapesten, Debrecenben, Pécsett és Szegeden találhatók helyszínek. A legközelebbi telephely felfedezéséhez látogasson el a https://www.medicina-kiado.hu/cegunkrol/boltjaink/ weboldalra.

A MEDICINA KÖNYVESBOLT exkluzív előnyei

A Medicina Könyvkiadó vásárlói számos exkluzív előnyt élvezhetnek. Feliratkozhat a Medicina Könyvkiadó hírlevelére, és elsőként értesülhet az ajánlatokról és akciókról. A Medicina Könyvkiadót a Facebookon is követheti, és nem marad le a csodálatos ajánlataikról és a legfrissebb híreikről.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a MEDICINA KÖNYVESBOLT

A legjobb ajánlatok a MEDICINA KÖNYVESBOLT

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Egyéb boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 45 Egyéb üzletekhez Hungary, beleértve a MEDICINA KÖNYVESBOLT és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.