REKLÁM

DR. PADLÓ heti ajánlat

DR. PADLÓ utolsó ajánlatok
REKLÁM

Jelenleg nincsenek ajánlatok az DR. PADLÓ üzleteiből.

A háztartási cikkek egyéb forgalmazott márkái:

BAUHAUS
BAUHAUS
OBI
OBI
PRAKTIKER
PRAKTIKER
HOFFMANN  GROUP
HOFFMANN GROUP
BODROGI BAU
BODROGI BAU
MENTAVILL
MENTAVILL
BAUHAUS
BAUHAUS
OBI
OBI
PRAKTIKER
PRAKTIKER
HOFFMANN  GROUP
HOFFMANN GROUP
BODROGI BAU
BODROGI BAU
MENTAVILL
MENTAVILL

DR. PADLÓ ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Dr. Padló egy magyar üzletlánc, amely bútorok és lakberendezési cikkek értékesítésével foglalkozik. A Dr. Padló nagy múltra tekint vissza a piacon, az ország egész területén stratégiailag elhelyezett, széles üzlethálózatán keresztül működik Magyarországon.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: DR. PADLÓ

DR. PADLÓ története: Mi a DR. PADLÓ?
Open

A Dr. Padló története 2003-ban kezdődött a 17 független magyar üzlet egyesülésének eredményeként létrejött cégalapítással. A Dr. Padló célja a kezdetek óta az, hogy minőségi és dizájn bútorokkal lássa el vásárlóit. A következő években a cég erőteljes terjeszkedési folyamaton ment keresztül, nagyszámú üzlet megnyitásával Magyarország egész területén. A Dr. Padló 2012-ben elindította webáruházát. Napjainkban a Dr. Padló több mint 15 üzleten keresztül működik Magyarországon, az ország főbb régióiban. Termékeiket exkluzív webáruházukon keresztül is értékesítik.

Milyen termékeket találhatok a DR. PADLÓ üzleteiben?
Open

A Dr. Padlónál a vásárlók sokféle terméket találhatnak, mint például szőnyegek, laminált padlók, fürdőszobai szőnyegek, puffok, műfű, vízálló padlók, függönyök, vinil padlók, nappali bútorok, konyhabútorok, fürdőszoba bútorok, kerti bútorok stb.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a DR. PADLÓ üzleteiben?
Open

A Dr. Padló bútorok és lakberendezési cikkek gyártója, ezért saját márkanéven értékesít termékeket. Olyan ismert márkák termékeit is forgalmazza, mint a Pierre Cardin, a Hurkolt, a Müszäl, a Saxony, vagy pl. a Shaggy.

Hogyan spórolhatok pénzt a DR. PADLÓ üzleteiben?
Open

A Dr. Padlónál nagyon egyszerűen spórolhat, ha kihasználja a hivatalos honlapon közzétett ajánlatokat és akciókat. A Dr. Padló webáruházában található az „Akciók” rovat, ahol a vásárlók nagy választékban találhatják meg a termékeket, kedvezményes áron. A MyDeals365 oldalon a Dr. Padló legújabb ajánlatait és akcióit is megtalálja. A Hírlevélre való feliratkozással vagy Dr. Padló követésével a közösségi oldalakon folyamatosan értesülhet a legújabb akciókról.

Ismerd meg a DR. PADLÓ versenytársait!
Open

A Dr. Padló Magyarországon versenyez többek között más üzletláncokkal is, mint amilyen a Diego, vagy a Vinyl Parketta.

A DR. PADLÓ exkluzív előnyei
Open

A Dr. Padló kiváló minőségű termékek széles választékát kínálja ügyfeleinek rendkívül kedvező áron. A vásárlók a Dr. Padló webáruházában vásárolhatják meg termékeiket és házhoz szállíttathatják azokat. A Dr. Padló Plusz programon keresztül a vásárlók minden egyes vásárláskor pontokat szerezhetnek, és későbbi vásárlásaik alkalmával beválthatják azokat.

A DR. PADLÓ akciói
Open

A Ajanlatok 365 minden olyan ajánlatot és promóciót elhoz Önnek, amelyet Dr. Padló kínál Magyarországon. Ha szőnyegeket és lakberendezési tárgyakat keres otthonába, a Dr. Padlónál a legszélesebb választékot találja. Nézze meg a Ajanlatok 365-öt, és fedezze fel mindazt, amit Dr. Padló kínál. A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://drpadlo.hu/

REKLÁM