REKLÁM

MEDIAMARKT heti ajánlat

MEDIAMARKT logo
MEDIAMARKT utolsó ajánlatok
MEDIAMARKT utolsó ajánlatok

MEDIAMARKT legfrissebb ajánlatai

MEDIAMARKT logo
MEDIAMARKT katalógus
MEDIAMARKT katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
MEDIAMARKT logo
MEDIAMARKT ajánlatok
MEDIAMARKT ajánlatok
2022. 06. 09. - 2022. 06. 20.
Szórólap Megnyitása
MEDIAMARKT logo
MEDIAMARKT ajánlatok
MEDIAMARKT ajánlatok
2022. 06. 07. - 2022. 07. 01.
Szórólap Megnyitása
MEDIAMARKT logo
MEDIAMARKT ajánlatok
MEDIAMARKT ajánlatok
2022. 06. 02. - 2022. 06. 08.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

MEDIAMARKT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Media Markt egy nemzetközi áruházlánc, amely a szórakoztató elektronikára specializálódott. Németországban van a székhelye, és többnyire egész Európában vannak üzletei. A Media-Saturn Holding csoport része, amely a Ceconomy-hoz tartozik, és termékeinek és marketingjének köszönhetően nagyon népszerű céggé vált.

MEDIAMARKT története: Mi a MEDIAMARKT?

A Media Markt több mint 1000 üzlettel rendelkezik Európában, és a Ceconomy tulajdonában van. Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals és Helga Kellerhals alapították 1979-ben, az első üzletet Münchenben nyitották meg. A következő hat év alatt további hat áruházat nyitottak meg. 1989-ben a vállalat elkezdett terjeszkedni más országokban is. A Ceconomy akkor vásárolta fel, amikor elszakadt a Metro Csoporttól. A vállalat egyedi üzleti modellel rendelkezik, amelyben minden üzlet részben az ügyvezető tulajdonában áll, és ahol minden vezető nagy szerepet játszik a döntéshozatalban az egyes üzletek működésével kapcsolatban. Media Markt üzletek megtalálhatók Németországban, Olaszországban (egy másik név alatt), Lengyelországban, Spanyolországban, Törökországban, Hollandiában, Ausztriában, Svédországban, Svájcban, Belgiumban, Görögországban, Portugáliában és persze Magyarországon is. Jelenleg több mint 30 üzlet működik Magyarországon. A vállalat közismert merész marketing taktikájáról és kampányairól, és a „Mert hülye azért nem vagyok” szlogenről, amelyet előszeretetttel használnak a legtöbb országban.

Milyen termékeket találhatok a MEDIAMARKT üzleteiben?

A Media Markt leginkább a szórakoztató elektronikára koncentrál. A Media Markt Európa első számú márkája ezen a területen, és több mint 350 ezer cikkből álló katalógusa van.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a MEDIAMARKT üzleteiben?

A Media Markt számos különböző márkanevet forgalmaz, amelyek eltérőek lehetnek az országtól, a várostól és még akár az egyes üzletektől függően is.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a MEDIAMARKT üzleteiben?

A Media Markt kedvező árakat kínál a szórakoztató elektronikára. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teszteljék és megtekinthessék a megvásárolni kívánt termékeket, és sokféle kedvezménnyel rendelkeznek, amelyek a szezontól és az üzlettől függenek.

Ismerd meg a MEDIAMARKT versenytársait!

A Media Markt verseng a többi olyan üzlettel, ami szórakoztató elektronikát árul, például az Euronics-szal áll szoros versenyben az erőfölényért az európai piacon. Jelenleg a Media Markt a vezető cég ebben a szektorában.

A MEDIAMARKT exkluzív előnyei

  • Ez a bolt az elektronikai készülékek széles választékát kínálja.
  • A Media Markt számos kedvezménnyel és különleges szezonális promóciókkal várja a vásárlókat.
  • Az üzletekben alacsony árak szoktak lenni, és megtalálhatóak egész Magyarországon és Európában is.

A MEDIAMARKT akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Media Markt kedvezményeket és pénzmegtakarítási lehetőségeket. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat az elektronikai termékekre, és szerezd meg a legújabb készülékeket a legalacsonyabb árakon. Hasonlítsd össze az árakat és találd meg a legjobb opciókat a Ajánlatok 365 és a Media Markt segítségével, hogy okosan és hatékonyan költhesd el a pénzedet.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.mediamarkt.hu/