logo
homeIcon
  1. separatorElektronika
  2. separatorMEDIAMARKT
REKLÁM

MEDIAMARKT legfrissebb ajánlatai

MEDIAMARKT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Media Markt egy nemzetközi áruházlánc, amely a szórakoztató elektronikára specializálódott. Németországban van a székhelye, és többnyire egész Európában vannak üzletei. A Media-Saturn Holding csoport része, amely a Ceconomy-hoz tartozik, és termékeinek és marketingjének köszönhetően nagyon népszerű céggé vált.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: MEDIAMARKT

Hogyan spórolhatok pénzt a MEDIAMARKT üzleteiben?

A Media Markt kedvező árakat kínál a szórakoztató elektronikára. Lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teszteljék és megtekinthessék a megvásárolni kívánt termékeket, és sokféle kedvezménnyel rendelkeznek, amelyek a szezontól és az üzlettől függenek.

A MEDIAMARKT akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Media Markt kedvezményeket és pénzmegtakarítási lehetőségeket. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat az elektronikai termékekre, és szerezd meg a legújabb készülékeket a legalacsonyabb árakon. Hasonlítsd össze az árakat és találd meg a legjobb opciókat a Ajánlatok 365 és a Media Markt segítségével, hogy okosan és hatékonyan költhesd el a pénzedet.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.mediamarkt.hu/

MEDIAMARKT története: Mi a MEDIAMARKT?

A Media Markt több mint 1000 üzlettel rendelkezik Európában, és a Ceconomy tulajdonában van. Leopold Stiefel, Walter Gunz, Erich Kellerhals és Helga Kellerhals alapították 1979-ben, az első üzletet Münchenben nyitották meg. A következő hat év alatt további hat áruházat nyitottak meg. 1989-ben a vállalat elkezdett terjeszkedni más országokban is. A Ceconomy akkor vásárolta fel, amikor elszakadt a Metro Csoporttól. A vállalat egyedi üzleti modellel rendelkezik, amelyben minden üzlet részben az ügyvezető tulajdonában áll, és ahol minden vezető nagy szerepet játszik a döntéshozatalban az egyes üzletek működésével kapcsolatban.Media Markt üzletek megtalálhatók Németországban, Olaszországban (egy másik név alatt), Lengyelországban, Spanyolországban, Törökországban, Hollandiában, Ausztriában, Svédországban, Svájcban, Belgiumban, Görögországban, Portugáliában és persze Magyarországon is. Jelenleg több mint 30 üzlet működik Magyarországon. A vállalat közismert merész marketing taktikájáról és kampányairól, és a „Mert hülye azért nem vagyok” szlogenről, amelyet előszeretetttel használnak a legtöbb országban.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a MEDIAMARKT üzleteiben?

A Media Markt számos különböző márkanevet forgalmaz, amelyek eltérőek lehetnek az országtól, a várostól és még akár az egyes üzletektől függően is.

Lesz-e MEDIAMARKT ajánlatok Black Friday?

MediaMarkt elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a MEDIAMARKT versenytársait!

A Media Markt verseng a többi olyan üzlettel, ami szórakoztató elektronikát árul, például az Biri Elektro, Emag, Best Byte, Euronics-szal áll szoros versenyben az erőfölényért az európai piacon. Jelenleg a Media Markt a vezető cég ebben a szektorában.

A MEDIAMARKT exkluzív előnyei

  • Ez a bolt az elektronikai készülékek széles választékát kínálja.
  • A Media Markt számos kedvezménnyel és különleges szezonális promóciókkal várja a vásárlókat.
  • Az üzletekben alacsony árak szoktak lenni, és megtalálhatóak egész Magyarországon és Európában is.
REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.