logo

YETTEL akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a YETTEL Üzletek

A Yettel Magyarország harmadik legnagyobb mobilszolgáltatója, amely 125 ország 306 mobilszolgáltatóján keresztül kínál roamingkapcsolatot. A vállalat székhelye Törökbálinton található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: YETTEL

Hogyan spórolhatok pénzt a YETTEL üzleteiben?

A Yettel-en való spórolás nagyon egyszerű, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett akciókat. A mobil, internet és TV lakossági, kisvállalati és vállalati szolgáltatásokra vonatkozó ajánlatokat talál. A legtöbb esetben a vállalat kedvezményesen kínál mobilkészülékeket tarifacsomagjaihoz és ajánlataihoz.

A YETTEL akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben.

Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

YETTEL története: Mi a YETTEL?

A Yettel eredetileg a Pannon GSM része volt, egy 1994-ben több magyar, dán, finn, holland és norvég magán- és állami vállalat által alapított vállalat. A Pannon GSM-et 2003-ra teljesen átvette a Telenor. 2018-ban a Telenor Magyarországot eladta a PPF Csoportnak, 2019-ben pedig az Antenna Hungária 25%-os részesedést vásárolt a vállalatban.

A korábbi Telenor 2023-ban arculatváltáson ment keresztül, és ma már Yettel néven fut. A Yettel mobilkapcsolatot, valamint online TV streaming szolgáltatást nyújt. Jelenleg a Yettel internethálózatának országos kültéri lefedettsége 98%-os, és folyamatosan dolgoznak a meglévő és új hálózatok fejlesztésén országszerte.

Jelenleg nyitva van a YETTEL ?

A legtöbb Yettel üzlet hétfőtől szombatig 10 és 21 óra között, vasárnap 10 és 19 óra között tart nyitva. Egyes fiókok nyitvatartási ideje elhelyezkedésüktől függően eltérő lehet. A Yettel hivatalos weboldalán további információkat tudhat meg az Önhöz közeli üzletről.

Hogyan vásárolhat YETTEL termékeket online

A Yettel webáruházában az ügyfelek minden igényre szabott mobil- és internetcsomagokat bérelhetnek. Elektronikai eszközöket is vásárolhatnak, és élvezhetik az exkluzív online kedvezményeket, az ingyenes belföldi kiszállítást és a 14 napos cseregaranciát.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a YETTEL üzleteiben?

A Yettel olyan ismert elektronikai márkák termékeit értékesíti, mint például az Apple, a Samsung, a Xiaomi, a HUAWEI, a Nokia, a Motorola, a Honor, a Lenovo és az Alcatel.

Ismerd meg a YETTEL versenytársait!

A Yettel Magyarországon olyan más távközlési cégekkel versenyez, mint többek között a Telekom, a Vodafone, a Netfone, a Triconnect és a DIGIMobil.

Hány YETTEL üzlet van az országban?

A Yettel Magyarországon több mint 45 üzleten keresztül működik, amelyek többek között Budapesten, Pécsett, Szegeden, Nagykanizsán, Szombathelyen, Balatonfüreden, Tatabányán, Egerben és Győrben találhatók.

A YETTEL exkluzív előnyei

Az ügyfelek nagyszerű előnyöket élvezhetnek a Yettelnél, ha online vásárolnak, és a termékeket otthonukba kapják meg. Iratkozzanak fel a Yettel hírlevelére, és értesüljenek az új termékekről és akciókról.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a YETTEL

A legjobb ajánlatok a YETTEL

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Elektronika és háztartási gépek boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 24 Elektronika és háztartási gépek üzletekhez Hungary, beleértve a YETTEL és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.