logo
REKLÁM

EMOS legfrissebb ajánlatai

EMOS ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A tisztán cseh tulajdonú Emos vállalat története 1991-ben kezdődött Přerovban. Az évek során modern kereskedelmi vállalattá fejlődött, amely mára négy külföldi fióktelepből álló konszernné nőtte ki magát. Termékei gyakorlatilag minden háztartásban jelen vannak. Az Emos termékek beszállítója a magyar piacon az Emos holdinghoz tartozó Emos HU Kft.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: EMOS

EMOS története: Mi az EMOS?
close

A budaörsi székhelyű Emos HU Kft. 2009-ben alakult az Emos cégcsoport 5. tagjaként. A saját cég alapításának alapvető oka az volt, hogy kizárólagos jogot szerezzen a GP Batteries termékeinek magyarországi forgalmazására. A leányvállalat jelenleg a GP márka kizárólagos forgalmazója, és természetesen Emos termékeket is forgalmaz a magyar piacon. Nemzetközi kiskereskedelmi láncokat, nagykereskedőket és kiskereskedelmi üzleteket lát el. A magyar leányvállalat jelenleg 21 alkalmazottat foglalkoztat.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az EMOS üzleteiben?
close

Az Emos tervezi, gyártja és értékesíti saját márkájú termékeit. Minden általuk gyártott termék a legmagasabb színvonalon és minőségi anyagok felhasználásával készül.

Hogyan spórolhatok pénzt az EMOS üzleteiben?
close

Az Emosnál sokféleképpen lehet pénzt megtakarítani. Például böngészhet a weboldalán az Eladások részlegben, ahol különböző termékekre vonatkozó kedvezményeket találhat. Ne felejtse el továbbá meglátogatni a My Deal 365-öt, hogy megtalálja a legújabb Emos katalógusokat, hogy élvezhesse a legjobb akciókat, hogy mindent megtakaríthasson, amire szüksége van.

Ismerd meg az EMOS versenytársait!
close

A JYSK, a Mömax és az RS Bútor az Emos néhány versenytársa.

Jelenleg nyitva van a EMOS ?
close

Az Emos nyitvatartási ideje hétfőtől szombatig 9:00 és 21:00 óra között, vasárnap pedig 9:00 és 18:00 óra között tart nyitva.

Hány EMOS üzlet van az országban?
close

Az Emosnak öt kereskedelmi fiókja van a világon.

Hogyan vásárolhat EMOS termékeket online
close

Az Emos honlapján nemcsak exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket talál, hanem feliratkozhat az Emos hírlevelére is. A weboldalon méretkalauz található arra az esetre, ha kétségei lennének a mérettel és a szállítási információkkal kapcsolatban.

Az EMOS exkluzív előnyei
close

Ha exkluzív előnyöket szeretne kapni az Emosnál, akkor érdemes feliratkoznia a weboldalára. Ezáltal ingyenes tartalmakat, valamint exkluzív ajánlatokat kaphat. Emellett többféle módon is fizethetsz a megvásárolt termékekért. Követheted az Emos-t az Instagramon, a Facebookon, a Twitteren, a Pinteresten, a TikTok-on és a YouTube-on is, hogy értesülj a legfrissebb információkról, kedvezményekről és kuponokról.

Az EMOS akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.