logo
REKLÁM

HAY legfrissebb ajánlatai

HAY ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A HAY egy dán online áruház, amely bútorok és lakberendezési cikkek értékesítésére összpontosít. A hosszú múltra visszatekintő HAY székhelye Koppenhágában, Dániában található. A HAY erős jelenléttel rendelkezik Magyarországon, valamint a világ számos más országában is. Magyarországon a HAY kizárólag online értékesíti termékeit.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: HAY

HAY története: Mi a HAY?
close

A HAY-t 2002-ben alapította Dániában Rolf és Mette HAY. A HAY a kezdetektől fogva azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a piacon kapható legjobb anyagokból készült, egyedi tervezésű bútorokat kínáljon vásárlóinak. A következő években a HAY erőteljes üzleti terjeszkedési folyamaton ment keresztül, számos új termékkel bővült, miközben világszerte új piacokat hódított meg.

Magyarországon a HAY a 2000-es években kötött ki, és azóta a magyar piacon elismert áruházzá vált. Napjainkban a HAY kizárólagos webáruházán keresztül működik Magyarországon.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a HAY üzleteiben?
close

A HAY egy jól ismert dán tervező, gyártó és kiskereskedő cég, amely bútorokat és lakberendezési cikkeket tervez, gyárt és forgalmaz, ezért a termékeket saját márkanév alatt értékesíti.

Hogyan spórolhatok pénzt a HAY üzleteiben?
close

A HAY-nél nagyon könnyű pénzt megtakarítani, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. A Ajanlatok 365 oldalon Ön is megtalálja az összes ajánlatot és promóciót, amely a HAY-nél van. Ezenkívül a HAY gyakran indít akciókat és ajánlatokat szezonális és különleges napokon. A hírlevélre való feliratkozással vagy a HAY közösségi hálózatokon való követésével folyamatosan értesülhet a legújabb ajánlatokról.

Ismerd meg a HAY versenytársait!
close

A HAY Magyarországon más áruházláncokkal versenyez, mint például a Muuto, Fritz Hansen, BoConcept, többek között.

Jelenleg nyitva van a HAY ?
close

A HAY nem rendelkezik fizikai üzletekkel Magyarországon.

Hány HAY üzlet van az országban?
close

A HAY-nek nincsenek fizikai üzletei Magyarországon. A vásárlók azonban meglátogathatják online áruházát, és felfedezhetik az összes terméküket.

Hogyan vásárolhat HAY termékeket online
close

A HAY exkluzív online áruházzal rendelkezik. A HAY online áruházban a vásárlók a termékek nagy választékát találhatják meg kedvezményes áron.

A HAY exkluzív előnyei
close

A vásárlók nagy előnyöket élvezhetnek a HAY-nél, ha online vásárolnak, és a termékeket otthonukba kapják. Amennyiben bármelyik termékkel kapcsolatban bármilyen kellemetlenség merülne fel, a HAY lehetővé teszi a visszaküldést és a cserét. A HAY innovatív formatervezésű és a piacon kapható legjobb anyagokból készült bútorokat kínál vásárlóinak. A HAY által értékesített valamennyi termékre gyári garancia vonatkozik.

A HAY akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.