homeIcon
  1. separatorElektronika
  2. separatorBIRI ELEKTRO
REKLÁM

BIRI ELEKTRO legfrissebb ajánlatai

BIRI ELEKTRO ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Biri Elektro egy hazai diszkontlánc, amely háztartási kis- és nagygépek és technológiai termékek értékesítésével foglalkozik.

A nagy piaci múlttal rendelkező Biri Elektro Magyarországon működik, termékeit elsősorban webáruházán keresztül értékesíti. Van egy nagy boltjuk is.

Milyen termékeket találhatok a BIRI ELEKTRO üzleteiben?

A Biri Elektro-nál a vásárlók a termékek széles skáláját találhatják meg, mint például televíziók, TV-kiegészítők, porszívók, mikrohullámú sütők, kávéfőzők, vízforralók, kenyérpirítók, szendvicssütők, facsarók, konyhai mérlegek, hűtőszekrények, laptopok, asztali számítógépek, audio és video felszerelés, és még sok más kategória termékeit.

REKLÁM

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: BIRI ELEKTRO

BIRI ELEKTRO története: Mi a BIRI ELEKTRO?
Open

A Biri Elektro története 2007-ig nyúlik vissza a cégalapításig és az első magyarországi üzlet megnyitásáig.

A Biri Elektro célja kezdete óta az ország első számú elektronikai diszkontjává válni. A következő években a Biri Elektro erőteljes terjeszkedésen ment keresztül, és Magyarország egyik legelismertebb internetes készülékboltjává vált.

Napjainkban a Biri Elektro Magyarországon belül a termékeit exkluzív webáruházán keresztül értékesíti. Egy nagy üzletük is van Győrben, Magyarország északnyugati részén.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BIRI ELEKTRO üzleteiben?
Open

A Biri Elektro olyan ismert márkák termékeit forgalmazza, mint a Hitachi, Samsung, Tesla, Walton, Daewoo, G.A.T, Gaggia, Hauser, Hausmeister, Momert, Philips, Severin, Saeco, Beko, Candy, Grundig, Kalorik, MPM, Tristar, Scarlett , Akai, Blaupunkt, többek között.

Hogyan spórolhatok pénzt a BIRI ELEKTRO üzleteiben?
Open

Spürolhat is a Biri Elektro-nál, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat.

A Biri Elektro webáruházában található az „Akciók” rovat, ahol a vásárlók széles termékválasztékot találhatnak kedvezményes áron.

A Ajanlatok 365 oldalon a Biri Elektro legújabb ajánlatait és akcióit is megtalálja. Emellett a Biri Elektro hetente katalógusokat és prospektusokat ad ki, ahol a vásárlók nagyszerű kedvezményeket és akciókat találhatnak.

Ismerd meg a BIRI ELEKTRO versenytársait!
Open

A Biri Elektro más áruházláncokkal is versenyez Magyarországon, mint például a Mall. Hu, MediaMarkt, Emag,MediaMarrkt, Smart Elektro, vagy az Elektroshop.

A BIRI ELEKTRO exkluzív előnyei
Open

A Biri Elektro számos márka háztartási gépeit és technológiai termékeit kínálja vásárlóinak a piacon a legjobb áron.

A vásárlók a Biri Elektro webáruházában vásárolhatják meg termékeiket és házhoz szállíttathatják azokat. Bármely termékkel kapcsolatos kellemetlenség esetén a Biri Elektro lehetővé teszi a visszaküldést és a visszatérítést.

Lesz-e BIRI ELEKTRO ajánlatok Black Friday?
Open

Biri Elektro elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

A BIRI ELEKTRO akciói
Open

A Ajanlatok 365 minden olyan ajánlatot és promóciót felkínál, amelyet a Biri Elektro ajánl Magyarországon.

Ami az elektronikát illeti, a Biri Elektro-nál megtalálja az összes keresett terméket és még sok mást is. Nézze meg a Ajanlatok 365-öt, és fedezze fel a Biri Elektro-n mindent, amit kínál.

REKLÁM
REKLÁM