logo
homeIcon
  1. separatorElektronika
  2. separatorBIRI ELEKTRO

BIRI ELEKTRO akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a BIRI ELEKTRO Üzletek

A Biri Elektro egy hazai diszkontlánc, amely háztartási kis- és nagygépek és technológiai termékek értékesítésével foglalkozik.

A nagy piaci múlttal rendelkező Biri Elektro Magyarországon működik, termékeit elsősorban webáruházán keresztül értékesíti. Van egy nagy boltjuk is.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: BIRI ELEKTRO

Hogyan spórolhatok pénzt a BIRI ELEKTRO üzleteiben?

Spürolhat is a Biri Elektro-nál, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat.

A Biri Elektro webáruházában található az „Akciók” rovat, ahol a vásárlók széles termékválasztékot találhatnak kedvezményes áron.

A Ajanlatok 365 oldalon a Biri Elektro legújabb ajánlatait és akcióit is megtalálja. Emellett a Biri Elektro hetente katalógusokat és prospektusokat ad ki, ahol a vásárlók nagyszerű kedvezményeket és akciókat találhatnak.

A BIRI ELEKTRO akciói

A Ajanlatok 365 minden olyan ajánlatot és promóciót felkínál, amelyet a Biri Elektro ajánl Magyarországon.

Ami az elektronikát illeti, a Biri Elektro-nál megtalálja az összes keresett terméket és még sok mást is. Nézze meg a Ajanlatok 365-öt, és fedezze fel a Biri Elektro-n mindent, amit kínál.

BIRI ELEKTRO története: Mi a BIRI ELEKTRO?

A Biri Elektro története 2007-ig nyúlik vissza a cégalapításig és az első magyarországi üzlet megnyitásáig.

A Biri Elektro célja kezdete óta az ország első számú elektronikai diszkontjává válni. A következő években a Biri Elektro erőteljes terjeszkedésen ment keresztül, és Magyarország egyik legelismertebb internetes készülékboltjává vált.

Napjainkban a Biri Elektro Magyarországon belül a termékeit exkluzív webáruházán keresztül értékesíti. Egy nagy üzletük is van Győrben, Magyarország északnyugati részén.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BIRI ELEKTRO üzleteiben?

A Biri Elektro olyan ismert márkák termékeit forgalmazza, mint a Hitachi, Samsung, Tesla, Walton, Daewoo, G.A.T, Gaggia, Hauser, Hausmeister, Momert, Philips, Severin, Saeco, Beko, Candy, Grundig, Kalorik, MPM, Tristar, Scarlett , Akai, Blaupunkt, többek között.

Lesz-e BIRI ELEKTRO ajánlatok Black Friday?

Biri Elektro elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a BIRI ELEKTRO versenytársait!

A Biri Elektro más áruházláncokkal is versenyez Magyarországon, mint például a Mall. Hu, MediaMarkt, Emag,MediaMarrkt, Smart Elektro, vagy az Elektroshop.

A BIRI ELEKTRO exkluzív előnyei

A Biri Elektro számos márka háztartási gépeit és technológiai termékeit kínálja vásárlóinak a piacon a legjobb áron.

A vásárlók a Biri Elektro webáruházában vásárolhatják meg termékeiket és házhoz szállíttathatják azokat. Bármely termékkel kapcsolatos kellemetlenség esetén a Biri Elektro lehetővé teszi a visszaküldést és a visszatérítést.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a BIRI ELEKTRO

A legjobb ajánlatok a BIRI ELEKTRO

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Elektronika és háztartási gépek boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 24 Elektronika és háztartási gépek üzletekhez Hungary, beleértve a BIRI ELEKTRO és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.