logo
homeIcon
  1. separatorGyermekek
  2. separatorKANGABOO

KANGABOO akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a KANGABOO Üzletek

A Kangaboo egy magyar vállalat, amely gyermek- és csecsemőcikkek forgalmazásával foglalkozik, a ruházattól és játékoktól kezdve a biztonsági üléseken és kiságyakon át az elektronikai cikkekig. A Kangaboo több mint 15 éve van jelen az iparágban, és a szülők számára a legkeresettebb termékeket kínálja, minőséget és a legjobb árakat biztosítva a piacon. Napjainkban a Kangaboo 6 üzlettel rendelkezik az országban, melyek főként Budapesten találhatók.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: KANGABOO

Hogyan spórolhatok pénzt a KANGABOO üzleteiben?

A Kangaboo-nál való spórolás nagyon egyszerű; a hivatalos weboldalára belépve megtaláljuk az ajánlatok szekciót, ahol márkák vagy termékek szerint válogathatunk, hogy kiválaszthassuk, amit keresünk. Javasoljuk, hogy kövessük a Kangaboo-t a közösségi hálózatain, hogy ne maradjunk le a márka által kínált hírekről vagy kedvezményekről.

A KANGABOO akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

KANGABOO története: Mi a KANGABOO ?

A Kangaboo egy 100%-ban magyar vállalkozás, amely abból az igényből született, hogy a gyermekek növekedését születésüktől kezdve széles termékpalettával kísérje. Ezzel a szándékkal a Kangaboo a vásárlói élmény javítására törekedve, valamint a folyamatosan változó igényekre figyelve és az új technológiák beépítésével valósította meg üzleteit.

Jelenleg nyitva van a KANGABOO ?

A Kangaboo telefonos ügyfélszolgálatot és egy kapcsolattartási e-mailen keresztül, a tanácsadó csapatok hétfőtől péntekig 8 és 15 óra között működnek. Minden információt megtalálunk a hivatalos weboldalán a kapcsolat menüpontban.

Hogyan vásárolhat KANGABOO termékeket online

A Kangaboo termékeinek online értékesítését, valamint házhozszállítást vagy a termékek átvételét kínálja bármelyik üzletében. Ezenkívül a Kangaboo egyszerű és biztonságos rendszert kínál a csere vagy a visszaküldéshez.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a KANGABOO üzleteiben?

A Kangaboo olyan csúcsmárkákat kínál, mint a Philips, Coccodrillo, Fisher-Price, Kikka Boo, Tommee Tippee, Lionelo, Name it, Waterwipes, Weestep, Baby Jem, Boboli, Banz, Cars, Cybex, Duos, doomoo, Dooky, Disney, Mikka, Mom's, többek között.

Ismerd meg a KANGABOO versenytársait!

A Kangaboo fő versenytársai többek között a Lavly, az Okaidi és a Mini-Máno.

Hány KANGABOO üzlet van az országban?

A Kangaboo országszerte 6 üzlettel rendelkezik, ebből 3 Budapesten található. Az egyes üzletek részletes listáját a hivatalos weboldalon az üzletek menüpontban találjuk, ahol a hozzánk legközelebb eső üzletet választhatjuk ki.

A KANGABOO exkluzív előnyei

Ahhoz, hogy a Kangaboo-nál a legjobb előnyökhöz jusson, javasoljuk, hogy regisztráljon a vásárlói hűségprogramjába, ami a hivatalos weboldalán keresztül ingyenesen megtehető. A regisztrációt követően a Kangaboo minden egyes vásárlásunkért pontokat oszt ki nekünk, mind a weboldalon, mind a fizikai üzleteiben, amelyeket aztán a jövőbeli vásárlásoknál kedvezményekre válthatunk be.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a KANGABOO

A legjobb ajánlatok a KANGABOO

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Gyermekek boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 16 Gyermekek üzletekhez Hungary, beleértve a KANGABOO és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.