logo
homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorTEIRODÁD

TEIRODÁD akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a TEIRODÁD Üzletek

A Teirodád egy magyar bútor webáruház. A cég székhelye Budapesten található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: TEIRODÁD

Hogyan spórolhatok pénzt a TEIRODÁD üzleteiben?

A vásárlók többféleképpen is spórolhatnak a Teirodádnál. A vásárlók megnézhetik a Teirodád weboldalán elérhető heti új akciókat és online akciókat, hogy megtalálják a legjobb árakat, és könnyen házhoz szállíthassák azokat. Emellett az outlet részlegükben is böngészhetnek, hogy megtalálják a legalacsonyabb árú termékeiket.

A TEIRODÁD akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

TEIRODÁD története: Mi a TEIRODÁD?

A Teirodád cég több mint 4 évvel ezelőtt alakult meg először Magyarországon. Azóta a Teirodád az online kiskereskedelmi piac fontos szereplőjévé vált, termékkínálatát országszerte kínálja vásárlóknak és cégeknek. A Teirodád ma is Magyarországon működteti weboldalát.

Jelenleg nyitva van a TEIRODÁD ?

Az országban nincsenek Teirodád üzletek, de a cég ügyfélszolgálatán hétfőtől péntekig 8:00 és 16:30 között elérhető ügyfélszolgálattal felveheti a kapcsolatot.

Hogyan vásárolhat TEIRODÁD termékeket online

Böngésszen a **Teirodád** weboldalán, és hozzon létre saját fiókot az online boltjukban. Fiókjával regisztrálhat, elkezdheti a termékek kosarába helyezését, és a vásárlás előtt kiválaszthatja a termékeket a kedvencek listájára. Emellett ne felejtse el, hogy hozzáférhet a vásárlások szállítási és szállítási lehetőségeihez.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a TEIRODÁD üzleteiben?

Az áruház saját márkás termékválasztékát értékesíti és forgalmazza.

Ismerd meg a TEIRODÁD versenytársait!

A Teirodád fő versenytársai közé tartoznak a magyarországi régióban is működő hasonló cégek és márkák. Néhány ilyen áruház: Arkhenea, Budapest Bútor Outlet, INNOSHOP, SpiritHome, BarokkButor, RS Bútoráruház, BoConcept és Woodelier.

Hány TEIRODÁD üzlet van az országban?

Magyarországon jelenleg nem állnak rendelkezésre fizikai értékesítési pontok.

A TEIRODÁD exkluzív előnyei


A Teirodád vásárlói számos exkluzív előnyt élvezhetnek az áruházzal. Feliratkozhatsz a Teirodád levelezőlistájára, és nem maradsz le a nagyszerű ajánlatokról és a legújabb hírekről. Legyen az első, aki a Teirodád legújabb akciós ajánlatait közvetlenül a postaládájába kapja.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a TEIRODÁD

A legjobb ajánlatok a TEIRODÁD

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Bútor boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 29 Bútor üzletekhez Hungary, beleértve a TEIRODÁD és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.