logo
homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorTEIRODÁD
REKLÁM

TEIRODÁD legfrissebb ajánlatai

TEIRODÁD ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Teirodád egy magyar bútor webáruház. A cég székhelye Budapesten található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: TEIRODÁD

TEIRODÁD története: Mi a TEIRODÁD?
close

A Teirodád cég több mint 4 évvel ezelőtt alakult meg először Magyarországon. Azóta a Teirodád az online kiskereskedelmi piac fontos szereplőjévé vált, termékkínálatát országszerte kínálja vásárlóknak és cégeknek. A Teirodád ma is Magyarországon működteti weboldalát.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a TEIRODÁD üzleteiben?
close

Az áruház saját márkás termékválasztékát értékesíti és forgalmazza.

Hogyan spórolhatok pénzt a TEIRODÁD üzleteiben?
close

A vásárlók többféleképpen is spórolhatnak a Teirodádnál. A vásárlók megnézhetik a Teirodád weboldalán elérhető heti új akciókat és online akciókat, hogy megtalálják a legjobb árakat, és könnyen házhoz szállíthassák azokat. Emellett az outlet részlegükben is böngészhetnek, hogy megtalálják a legalacsonyabb árú termékeiket.

Ismerd meg a TEIRODÁD versenytársait!
close

A Teirodád fő versenytársai közé tartoznak a magyarországi régióban is működő hasonló cégek és márkák. Néhány ilyen áruház: Arkhenea, Budapest Bútor Outlet, INNOSHOP, SpiritHome, BarokkButor, RS Bútoráruház, BoConcept és Woodelier.

Jelenleg nyitva van a TEIRODÁD ?
close

Az országban nincsenek Teirodád üzletek, de a cég ügyfélszolgálatán hétfőtől péntekig 8:00 és 16:30 között elérhető ügyfélszolgálattal felveheti a kapcsolatot.

Hány TEIRODÁD üzlet van az országban?
close

Magyarországon jelenleg nem állnak rendelkezésre fizikai értékesítési pontok.

Hogyan vásárolhat TEIRODÁD termékeket online
close

Böngésszen a **Teirodád** weboldalán, és hozzon létre saját fiókot az online boltjukban. Fiókjával regisztrálhat, elkezdheti a termékek kosarába helyezését, és a vásárlás előtt kiválaszthatja a termékeket a kedvencek listájára. Emellett ne felejtse el, hogy hozzáférhet a vásárlások szállítási és szállítási lehetőségeihez.

A TEIRODÁD exkluzív előnyei
close


A Teirodád vásárlói számos exkluzív előnyt élvezhetnek az áruházzal. Feliratkozhatsz a Teirodád levelezőlistájára, és nem maradsz le a nagyszerű ajánlatokról és a legújabb hírekről. Legyen az első, aki a Teirodád legújabb akciós ajánlatait közvetlenül a postaládájába kapja.

A TEIRODÁD akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.