REKLÁM

TESCO legfrissebb ajánlatai

TESCO ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Tesco egy brit székhelyű nemzetközi kiskereskedelmi üzletlánc. A világ egyik legnagyobb és szolgáltatásaik számos országban elérhetőek. Piacvezető vállalat nemzetközi szinten. Magyarországon piacvezetők az élelmiszeri ágazatban a hatalmas termékkínálatuknak és a terjedelmüknek köszönhetően.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: TESCO

TESCO története: Mi a TESCO?
Open

A Tesco egy brit multinacionális üzletlánc, amely élelmiszereket és általános termékeket forgalmaz. Ez az egyik legnagyobb kiskereskedő a világon, bevétel szempontjából a harmadik helyen áll. A Tesconak hét országban vannak üzletei Európában és Ázsiában.

Az üzletláncot 1919-ben alapította Jack Cohen. Eredetileg piaci standjaik voltak Londonban. A Tesco nevet 1924-ben vették fel, és a Cohen és a T.E. Stockwell nevek kombinációjával született meg. Az első Tesco nevű bolt 1931-ben nyílt meg Barnetben. 8 év alatt az Egyesült Királyságban több, mint 100 üzletet nyitottak.

Az 1990-es években még jobban terjeszkedett és nemzetközi vállalattá nőtt. 11 országban tevékenykednek világszerte és minden évben egyre intenzívebben fejlődnek.

A Tesco drágább és olcsóbb termékeket is árul, hogy minél több különböző igényű vásárlót kielégítsenek. Ez a cég valóban egy ritka esete azoknak a kiskereskedelmi üzletláncoknak, amelyek kielégítik a piac minden szegmensét: a kevés, közepes mennyiségű és sok pénzt költő vásárlókat is.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a TESCO üzleteiben?
Open

A Tesco kínálatában sokféle márka található az országtól függően. A Tesconak saját márkái is vannak – a Tesco, a Finest és a Value, amelyek a különböző árkategóriákat tükrözik. Számos egyéb, nemzetileg és nemzetközileg elismert márkát is kínálnak.

Hogyan spórolhatok pénzt a TESCO üzleteiben?
Open

A Tesconak alacsony árai és kedvezményprogramjai vannak. Különböző árkategóriáik vannak, melyek minden költségvetésnek megfelelnek, és számos hűségprogramjuk is van. Mivel a Tesconak nagyon sok üzlete van Magyarországon, a vásárlók könnyen kihasználhatják ezeket, hogy a legjobb értéket kapják pénzükért.

Ismerd meg a TESCO versenytársait!
Open

A Tesco a többi áruházlánccal és diszkont üzlettel verseng, mint például a Auchan ,Spar, Lidl, az Aldi és a többiek. A Európában elterjedt nemzetközi üzletláncokkal is folyamatos versenyben van, mint például a Careffour.

A TESCO exkluzív előnyei
Open

  • Ez az áruház alacsony és közepes árkategóriájú termékeket kínál, és sok-sok kedvezménnyel várják a vásárlókat. A Value márka az olcsó árkategória.
  • A Tesconak széleskörű termékkínálata van, így mindent meg lehet szerezni egy üzletben, amire a családnak szüksége van.
  • A Tescoban egész évben vannak aktuális kedvezmények, amelyeket rendszeresen frissítenek. A Tesco az egyik legerősebb versenyző a legnagyobb magyarországi és európai üzletlánc címért folyó versenyben a részesedések és a bevétel szempontjából. Ez a termékkatalógusuknak és a sikeres növekedésüknek köszönhető, ezért a Tesco jó vásárlási opció, legyen szó bármilyen termékről.

A TESCO akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Tesco kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel milyen aktuális ajánlatok vannak a hozzád közeli, derítsd ki melyik kedvenc termékeid vannak leárazva és hozd ki a legtöbbet a pénzedből. Hasonlítsd össze a Tesco és a versenytársak árait a Ajánlatok 365 segítségével gyorsan és anélkül, hogy túl sok időt pazarolnál a kutatásra. Nálunk minden szükséges információt megtalálsz. Spórolj pénzt még ma és szerezd meg a kedvenc termékeid a Tescoban.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://tesco.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.