logo

TESCO akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a TESCO Üzletek

A Tesco egy brit székhelyű nemzetközi kiskereskedelmi üzletlánc. A világ egyik legnagyobb és szolgáltatásaik számos országban elérhetőek. Piacvezető vállalat nemzetközi szinten. Magyarországon piacvezetők az élelmiszeri ágazatban a hatalmas termékkínálatuknak és a terjedelmüknek köszönhetően.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: TESCO

Hogyan spórolhatok pénzt a TESCO üzleteiben?

A Tesconak alacsony árai és kedvezményprogramjai vannak. Különböző árkategóriáik vannak, melyek minden költségvetésnek megfelelnek, és számos hűségprogramjuk is van. Mivel a Tesconak nagyon sok üzlete van Magyarországon, a vásárlók könnyen kihasználhatják ezeket, hogy a legjobb értéket kapják pénzükért.

A TESCO akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Tesco kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel milyen aktuális ajánlatok vannak a hozzád közeli, derítsd ki melyik kedvenc termékeid vannak leárazva és hozd ki a legtöbbet a pénzedből. Hasonlítsd össze a Tesco és a versenytársak árait a Ajánlatok 365 segítségével gyorsan és anélkül, hogy túl sok időt pazarolnál a kutatásra. Nálunk minden szükséges információt megtalálsz. Spórolj pénzt még ma és szerezd meg a kedvenc termékeid a Tescoban.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://tesco.hu/

TESCO története: Mi a TESCO?

A Tesco egy brit multinacionális üzletlánc, amely élelmiszereket és általános termékeket forgalmaz. Ez az egyik legnagyobb kiskereskedő a világon, bevétel szempontjából a harmadik helyen áll. A Tesconak hét országban vannak üzletei Európában és Ázsiában.

Az üzletláncot 1919-ben alapította Jack Cohen. Eredetileg piaci standjaik voltak Londonban. A Tesco nevet 1924-ben vették fel, és a Cohen és a T.E. Stockwell nevek kombinációjával született meg. Az első Tesco nevű bolt 1931-ben nyílt meg Barnetben. 8 év alatt az Egyesült Királyságban több, mint 100 üzletet nyitottak.

Az 1990-es években még jobban terjeszkedett és nemzetközi vállalattá nőtt. 11 országban tevékenykednek világszerte és minden évben egyre intenzívebben fejlődnek.

A Tesco drágább és olcsóbb termékeket is árul, hogy minél több különböző igényű vásárlót kielégítsenek. Ez a cég valóban egy ritka esete azoknak a kiskereskedelmi üzletláncoknak, amelyek kielégítik a piac minden szegmensét: a kevés, közepes mennyiségű és sok pénzt költő vásárlókat is.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a TESCO üzleteiben?

A Tesco kínálatában sokféle márka található az országtól függően. A Tesconak saját márkái is vannak – a Tesco, a Finest és a Value, amelyek a különböző árkategóriákat tükrözik. Számos egyéb, nemzetileg és nemzetközileg elismert márkát is kínálnak.

Lesz-e TESCO ajánlatok Black Friday?

TESCO elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a TESCO versenytársait!

A Tesco a többi áruházlánccal és diszkont üzlettel verseng, mint például a Auchan ,Spar, Lidl, az Aldi és a többiek. A Európában elterjedt nemzetközi üzletláncokkal is folyamatos versenyben van, mint például a Careffour.

A TESCO exkluzív előnyei

  • Ez az áruház alacsony és közepes árkategóriájú termékeket kínál, és sok-sok kedvezménnyel várják a vásárlókat. A Value márka az olcsó árkategória.
  • A Tesconak széleskörű termékkínálata van, így mindent meg lehet szerezni egy üzletben, amire a családnak szüksége van.
  • A Tescoban egész évben vannak aktuális kedvezmények, amelyeket rendszeresen frissítenek. A Tesco az egyik legerősebb versenyző a legnagyobb magyarországi és európai üzletlánc címért folyó versenyben a részesedések és a bevétel szempontjából. Ez a termékkatalógusuknak és a sikeres növekedésüknek köszönhető, ezért a Tesco jó vásárlási opció, legyen szó bármilyen termékről.
Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a TESCO

A legjobb ajánlatok a TESCO

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Hipermarketek és Szupermarketek boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 24 Hipermarketek és Szupermarketek üzletekhez Hungary, beleértve a TESCO és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.