logo
homeIcon
  1. separatorillatszer-boltok
  2. separatorYVES ROCHER

YVES ROCHER akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a YVES ROCHER Üzletek

Az Yves Rocher* egy jól ismert francia kozmetikai, parfüm- és bőrápolási márka, amely több mint 65 éve van jelen a piacon. Az Yves Rocher a növényi alapú kozmetikumok úttörője, és Franciaország első számú szépségápolási márkája. A vállalat székhelye a bretagne-i Rennes-ben található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: YVES ROCHER

Hogyan spórolhatok pénzt a YVES ROCHER üzleteiben?

Az Yves Rocher termékekkel való spórolás egyszerű, ha kihasználja a hivatalos közösségi médiahálózatukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. Emellett a weboldalon a "Hónap ajánlatai" szekcióban a vásárlók kedvezményes áron találhatnak kiválasztott termékeket. Emellett csatlakozhat a Törzsvásárlói Klubhoz is, hogy minden vásárlással pontokat gyűjtsön.

A YVES ROCHER akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben.

Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

YVES ROCHER története: Mi a YVES ROCHER?

A híres kozmetikai céget 1959-ben alapította Yves Rocher francia vállalkozó La Gacilly-ban. Rocher azzal kezdte, hogy családi házában laboratóriumot épített, és hagyományos recepteken alapuló természetes bőrápolási termékeket értékesített nők millióinak postai rendelés útján.

1965-ben az Yves Rocher már működtette első gyárát, 1970-ben pedig megnyílt az első kiskereskedelmi üzlet Párizsban. A következő években a cég hatalmas sikert ért el, és elkezdett nemzetközi terjeszkedni. Ma az Yves Rocher több mint 2300 üzletben működik 90 országban, köztük Magyarországon is.

Jelenleg nyitva van a YVES ROCHER ?

Az Yves Rocher üzletek többsége hétfőtől szombatig 10 és 21 óra között, vasárnap 10 és 19 óra között tart nyitva. Egyes fiókok nyitvatartási ideje elhelyezkedésüktől függően eltérő lehet. Az Yves Rocher weboldalán tájékozódhat az Önhöz közeli üzletről szóló konkrét információkért.

Hogyan vásárolhat YVES ROCHER termékeket online

Vásároljon az Yves Rocher hivatalos webáruházán keresztül és 5-10 munkanapon belül otthonába kapja meg termékeit. Ha a rendelésed meghaladja a 10.900 forintot, akkor ingyenes kiszállításhoz juthatsz hozzá. Emellett választhatod a Click and Collect opciót, és ingyenesen átveheted a vásárlásodat a legközelebbi üzletben.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a YVES ROCHER üzleteiben?

Az Yves Rocher egy jól ismert kozmetikai gyártó, ezért saját márkanév alatt értékesíti termékeit.

Ismerd meg a YVES ROCHER versenytársait!

Az Yves Rocher Magyarországon olyan kozmetikai márkákkal versenyez, mint a L'occitane, Mix your Nature, The Body Shop, Lush, Weleda és még sok más.

Hány YVES ROCHER üzlet van az országban?

Az Yves Rocher Magyarországon 29 üzleten keresztül működik, melyek Budapesten, Győrben, Debrecenben, Pécsett, Székesfehérváron, Budaörsön, Dunakeszin, Miskolcon, Kecskeméten, Nyíregyházán, Békéscsabán és Szegeden találhatók.

A YVES ROCHER exkluzív előnyei

A vásárlók nagyszerű előnyöket tapasztalhatnak, ha feliratkoznak az Yves Rocher hírlevelére, és tájékoztatást kapnak az új termékekről és az akciókról.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a YVES ROCHER

A legjobb ajánlatok a YVES ROCHER

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Drogériák és illatszer-boltok boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 38 Drogériák és illatszer-boltok üzletekhez Hungary, beleértve a YVES ROCHER és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.