logo
homeIcon
  1. separatorEgyéb
  2. separatorVOLKSWAGEN

VOLKSWAGEN akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a VOLKSWAGEN Üzletek

A Volkswagen a világ egyik legnagyobb autógyártó vállalata, amely több mint 85 éve van jelen a piacon. A Volkswagen központja Wolfsburgban található, és világszerte 114 gyártóüzemmel működik 19 európai országban, valamint 10 amerikai, ázsiai és afrikai országban.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: VOLKSWAGEN

Hogyan spórolhatok pénzt a VOLKSWAGEN üzleteiben?

A Volkswagennél könnyen spórolhat, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és akciókat. Az ügyfelek például igénybe vehetik a Volkswagen pénzügyi lízingajánlatait, beleértve a vállalatoknak szóló fix forint alapú pénzügyi lízinget is.

A VOLKSWAGEN akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

VOLKSWAGEN története: Mi a VOLKSWAGEN?

A Volkswagent 1937-ben alapította a nemzetiszocialista német kormány. A szándék egy olcsó, egyszerű és jó minőségű "népautó" kifejlesztése volt. A második világháború után a brit kormány vette át a lebombázott gyárat, majd 1948-ban visszaadta azt a németeknek.

Az 1950-es években a "Bogár" a nyugatnémet újjászületés gazdasági sikerének jelképévé vált. 1955-re a Volkswagen több mint 147 000 autót adott el 45 különböző országban. 1993-ban Győrben létrehozták az Audi gyárat, a világ egyik legnagyobb hajtásgyártó üzemét. Az üzem jelenleg motorokat fejleszt és gyárt az AUDI AG és a Volkswagen csoport más vállalatai számára.

Jelenleg nyitva van a VOLKSWAGEN ?

A legtöbb magyarországi Volkswagen márkakereskedés hétfőtől péntekig 8 és 16 óra között tart nyitva. Egyes fiókok azonban elhelyezkedésüktől függően eltérő nyitvatartási idővel működhetnek. Javasoljuk, hogy látogasson el a Volkswagen hivatalos weboldalára, hogy megtudja a konkrét információkat az Önhöz közeli üzletről.

Hogyan vásárolhat VOLKSWAGEN termékeket online

Bár közvetlenül a weboldalukon keresztül nem lehet Volkswagen járművet vásárolni, a vásárlók próbavásárlást végezhetnek, a különböző modellek és konfigurációk közül válogatva. Ezután elmenthetik és letölthetik az összes információt, vagy időpontot egyeztethetnek egy kereskedővel.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a VOLKSWAGEN üzleteiben?

A Volkswagen nemzetközi autógyártó, ezért saját márkanév alatt értékesíti termékeit.

Ismerd meg a VOLKSWAGEN versenytársait!

A Volkswagen Magyarországon többek között olyan autómárkákkal versenyez, mint a Volvo, a Citroën, a Fiat, a Ford, a Toyota és a Peugeot.

Hány VOLKSWAGEN üzlet van az országban?

A Volkswagen Magyarországon több mint 55 márkakereskedésen keresztül működik Győrben, Debrecenben. Budapesten, Soltvadkerten, Pécsett, Szekszárdon, Veszprémben és Nyíregyházán.

A VOLKSWAGEN exkluzív előnyei

Az ügyfelek nagyszerű előnyöket élvezhetnek a Volkswagennél, ha megvásárolják a raktárkészletről elérhető, árgaranciával rendelkező, azonnal átvehető modellek egyikét. Emellett feliratkozhatnak a Volkswagen hírlevelére, és tájékoztatást kaphatnak az új termékekről, valamint a rendszeres ajánlatokról és akciókról.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a VOLKSWAGEN

A legjobb ajánlatok a VOLKSWAGEN

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Egyéb boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 45 Egyéb üzletekhez Hungary, beleértve a VOLKSWAGEN és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.