REKLÁM

EMAG heti ajánlat

EMAG logo
EMAG utolsó ajánlatok
EMAG utolsó ajánlatok

EMAG legfrissebb ajánlatai

EMAG logo
EMAG ajánlatok
EMAG ajánlatok
2022. 06. 02. - 2022. 09. 01.
Szórólap Megnyitása
EMAG logo
EMAG katalógus
EMAG katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
EMAG logo
EMAG katalógus
EMAG katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
EMAG logo
EMAG katalógus
EMAG katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

EMAG ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az eMAG a legnagyobb román online kiskereskedő. A technikai termékekre, könyvekre, testápolási termékekre, sportcikkekre, játékokra, valamint otthoni és kerti cikkekre specializálódott. A társaság elsősorban Romániában, Bulgáriában, Lengyelországban és Magyarországon tevékenykedik. 2021-ben az újonnan kinevezett vezérigazgató bejelentette, hogy 655 millió eurót fektet be az amúgy is virágzó vállalkozás más országokra történő kiterjesztésébe.

EMAG története: Mi az EMAG?

Az eMAG-ot 2001-ben hozták létre Radu Apostolescu, Dan Teodosescu és Bogdan Vlad, mint online szoftver- és irodaszer-áruházat. 2009-ben az Asesoft Distribution megvásárolta a társaság részvényeinek 51%-át, és Iulian Stanciu-t nevezték ki vezérigazgatónak, hogy megkezdje a terjeszkedést más európai országokba. 2012-ben a dél-afrikai befektetési alap, a Naspers megszerezte a részvényeinek 70% -át. 2016-ra már meg is vásárolták a céget és sok versenytársukat is, hogy létrehozzák az eddigi legnagyobb román online kiskereskedőt. Az eMAG jelenleg 2000 alkalmazottal rendelkezik, és jelenleg egy fontos bővítési folyamaton megy keresztül. Magyarországon a társaság egyesült az Extreme Digitallal, és a közelmúltban jelentette be, hogy a következő öt évben el akarják érni az 1 milliárd eurós bevételt.

Milyen termékeket találhatok az EMAG üzleteiben?

Az eMAG a háztartási készülékekre, telefonokra, laptopokra, táblagépekre, számítógépes technológiára, játékokra, kamerákra, játékkonzolokra, videokészülékekre és szórakoztató elektronikára specializálódott.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az EMAG üzleteiben?

Az eMAG sokféle márkát forgalmaz, kategóriáktól függően. A technológiai kategóriában olyan márkák találhatók, mint a Xiaomi, az Alcatel Huawei, az Ulefone, a Mac, a Lenovo, a Sony, a Samsung, az LG, a Microsoft, a Dell, a Whirlpool, a Navon, a Candy és mások.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt az EMAG üzleteiben?

Az eMAG egy napi kedvezményes ajánlatot hírdet meg minden nap, amelyet a weboldalukon lehet megnézni. Ezenkívül feliratkozhatsz hírlevelükre is, hogy megismerd a legújabb ajánlatokat és trendeket. Létrehozhatsz egy felhasználói fiókot is, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az eMAG élményedből.

Ismerd meg az EMAG versenytársait!

Az eMAG legnagyobb versenytársai az Altex, a Technopolis és az Elefant. Bár mindannyian versenyeznek a céggel, az eMAG továbbra is a legnagyobb online kiskereskedő Romániában.

Az EMAG exkluzív előnyei

Az eMAG egy napi kedvezményes ajánlatot hírdet meg minden nap, amelyet a weboldalukon lehet megnézni. Az exkluzív előnyök elérése érdekében feliratkozhatsz a hírlevelükre, vagy létrehozhatsz egy felhasználói fiókot, hogy elsőként értesülhess a legújabb ajánlataikról.

Az EMAG akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb eMAG kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli eMAG üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha új elektronikai készülékekre, játékokra, otthoni vagy a kerti eszközökre van szükséged, akkor az eMAG az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez a cég kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.emag.hu/