logo
REKLÁM

EMAG legfrissebb ajánlatai

EMAG ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az eMAG a legnagyobb román online kiskereskedő. A technikai termékekre, könyvekre, testápolási termékekre, sportcikkekre, játékokra, valamint otthoni és kerti cikkekre specializálódott.

A társaság elsősorban Romániában, Bulgáriában, Lengyelországban és Magyarországon tevékenykedik. 2021-ben az újonnan kinevezett vezérigazgató bejelentette, hogy 655 millió eurót fektet be az amúgy is virágzó vállalkozás más országokra történő kiterjesztésébe.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: EMAG

Hogyan spórolhatok pénzt az EMAG üzleteiben?

Az eMAG egy napi kedvezményes ajánlatot hírdet meg minden nap, amelyet a weboldalukon lehet megnézni. Ezenkívül feliratkozhatsz hírlevelükre is, hogy megismerd a legújabb ajánlatokat és trendeket. Létrehozhatsz egy felhasználói fiókot is, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az eMAG élményedből.

Az EMAG akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb eMAG kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli eMAG üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha új elektronikai készülékekre, játékokra, otthoni vagy a kerti eszközökre van szükséged, akkor az eMAG az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez a cég kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.emag.hu/

EMAG története: Mi az EMAG?

Az eMAG-ot 2001-ben hozták létre Radu Apostolescu, Dan Teodosescu és Bogdan Vlad, mint online szoftver- és irodaszer-áruházat. 2009-ben az Asesoft Distribution megvásárolta a társaság részvényeinek 51%-át, és Iulian Stanciu-t nevezték ki vezérigazgatónak, hogy megkezdje a terjeszkedést más európai országokba. 2012-ben a dél-afrikai befektetési alap, a Naspers megszerezte a részvényeinek 70% -át. 2016-ra már meg is vásárolták a céget és sok versenytársukat is, hogy létrehozzák az eddigi legnagyobb román online kiskereskedőt.

Az eMAG jelenleg 2000 alkalmazottal rendelkezik, és jelenleg egy fontos bővítési folyamaton megy keresztül. Magyarországon a társaság egyesült az Extreme Digitallal, és a közelmúltban jelentette be, hogy a következő öt évben el akarják érni az 1 milliárd eurós bevételt.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az EMAG üzleteiben?

Az eMAG sokféle márkát forgalmaz, kategóriáktól függően. A technológiai kategóriában olyan márkák találhatók, mint a Xiaomi, az Alcatel Huawei, az Ulefone, a Mac, a Lenovo, a Sony, a Samsung, az LG, a Microsoft, a Dell, a Whirlpool, a Navon, a Candy és mások.

Lesz-e EMAG ajánlatok Black Friday?

eMAG elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg az EMAG versenytársait!

Az eMAG legnagyobb versenytársai az Altex, a Technopolis és az Elefant. Bár mindannyian versenyeznek a céggel, az eMAG továbbra is a legnagyobb online kiskereskedő Romániában.

Az EMAG exkluzív előnyei

Az eMAG egy napi kedvezményes ajánlatot hírdet meg minden nap, amelyet a weboldalukon lehet megnézni. Az exkluzív előnyök elérése érdekében feliratkozhatsz a hírlevelükre, vagy létrehozhatsz egy felhasználói fiókot, hogy elsőként értesülhess a legújabb ajánlataikról.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.