REKLÁM

EMAG heti ajánlat

EMAG logo
EMAG utolsó ajánlatok
REKLÁM

Jelenleg nincsenek ajánlatok az EMAG üzleteiből.

EMAG ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az eMAG a legnagyobb román online kiskereskedő. A technikai termékekre, könyvekre, testápolási termékekre, sportcikkekre, játékokra, valamint otthoni és kerti cikkekre specializálódott. A társaság elsősorban Romániában, Bulgáriában, Lengyelországban és Magyarországon tevékenykedik. 2021-ben az újonnan kinevezett vezérigazgató bejelentette, hogy 655 millió eurót fektet be az amúgy is virágzó vállalkozás más országokra történő kiterjesztésébe.

EMAG története: Mi az EMAG?

Az eMAG-ot 2001-ben hozták létre Radu Apostolescu, Dan Teodosescu és Bogdan Vlad, mint online szoftver- és irodaszer-áruházat. 2009-ben az Asesoft Distribution megvásárolta a társaság részvényeinek 51%-át, és Iulian Stanciu-t nevezték ki vezérigazgatónak, hogy megkezdje a terjeszkedést más európai országokba. 2012-ben a dél-afrikai befektetési alap, a Naspers megszerezte a részvényeinek 70% -át. 2016-ra már meg is vásárolták a céget és sok versenytársukat is, hogy létrehozzák az eddigi legnagyobb román online kiskereskedőt. Az eMAG jelenleg 2000 alkalmazottal rendelkezik, és jelenleg egy fontos bővítési folyamaton megy keresztül. Magyarországon a társaság egyesült az Extreme Digitallal, és a közelmúltban jelentette be, hogy a következő öt évben el akarják érni az 1 milliárd eurós bevételt.

Milyen termékeket találhatok az EMAG üzleteiben?

Az eMAG a háztartási készülékekre, telefonokra, laptopokra, táblagépekre, számítógépes technológiára, játékokra, kamerákra, játékkonzolokra, videokészülékekre és szórakoztató elektronikára specializálódott.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az EMAG üzleteiben?

Az eMAG sokféle márkát forgalmaz, kategóriáktól függően. A technológiai kategóriában olyan márkák találhatók, mint a Xiaomi, az Alcatel Huawei, az Ulefone, a Mac, a Lenovo, a Sony, a Samsung, az LG, a Microsoft, a Dell, a Whirlpool, a Navon, a Candy és mások.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt az EMAG üzleteiben?

Az eMAG egy napi kedvezményes ajánlatot hírdet meg minden nap, amelyet a weboldalukon lehet megnézni. Ezenkívül feliratkozhatsz hírlevelükre is, hogy megismerd a legújabb ajánlatokat és trendeket. Létrehozhatsz egy felhasználói fiókot is, hogy a lehető legtöbbet hozd ki az eMAG élményedből.

Ismerd meg az EMAG versenytársait!

Az eMAG legnagyobb versenytársai az Altex, a Technopolis és az Elefant. Bár mindannyian versenyeznek a céggel, az eMAG továbbra is a legnagyobb online kiskereskedő Romániában.

Az EMAG exkluzív előnyei

Az eMAG egy napi kedvezményes ajánlatot hírdet meg minden nap, amelyet a weboldalukon lehet megnézni. Az exkluzív előnyök elérése érdekében feliratkozhatsz a hírlevelükre, vagy létrehozhatsz egy felhasználói fiókot, hogy elsőként értesülhess a legújabb ajánlataikról.

Az EMAG akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb eMAG kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli eMAG üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha új elektronikai készülékekre, játékokra, otthoni vagy a kerti eszközökre van szükséged, akkor az eMAG az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez a cég kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.emag.hu/