REKLÁM

MÖMAX heti ajánlat

MÖMAX logo
MÖMAX utolsó ajánlatok
MÖMAX utolsó ajánlatok

MÖMAX legfrissebb ajánlatai

MÖMAX logo
MÖMAX ajánlatok
MÖMAX ajánlatok
2022. 06. 24. - 2022. 07. 07.
Szórólap Megnyitása
MÖMAX logo
MÖMAX ajánlatok
MÖMAX ajánlatok
2022. 06. 10. - 2022. 06. 23.
Szórólap Megnyitása
MÖMAX logo
MÖMAX ajánlatok
MÖMAX ajánlatok
2022. 05. 27. - 2022. 06. 09.
Szórólap Megnyitása
MÖMAX logo
MÖMAX ajánlatok
MÖMAX ajánlatok
2022. 05. 13. - 2022. 05. 26.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

MÖMAX ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A mömax egy európai bútorüzletlánc. Friss és modern kialakítási koncepciót kínál, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy berendezhessék otthonaikat nagy kiadások nélkül. A mömax Magyarországon is erősen jelen van.

MÖMAX története: Mi a MÖMAX?

A mömax-ot 2002-ben alapították Ausztriában. Olyan cégként jelent meg, amelynek célja a nemzeti bútorpiac forradalmasítása, és ez sikerült is neki, mivel az áruház már a következő évben Németországba terjeszkedett. Az első mömax Dornbirnben nyílt meg. Ez után gyorsan megnyitottak új 51 üzletet több európai országban, például Németországban és Szlovéniában. Az első magyarországi mömax Győrben nyílt meg 2013-ban. Az üzlet hatalmas sikert aratott, és további terjeszkedésbe kezdtek országszerte. 2015-ben felavatták az első budapesti áruházat, amely az ország legnagyobb mömax üzlete. 2017-ben a márka elindította magyarországi online áruházát, amely lehetővé tette az emberek számára, hogy kényelmesen, a kanapéról vásárolhassanak, 7-8 ezer terméket biztosítva online katalógusán keresztül. A mömax az MMXH Lakberendációs Kft-hez tartozik és ez a csoport működteti. A mömax arra összpontosít, hogy vonzó és divatos termékeket kínáljon, amelyek nem túl drágák, és amelyek felhasználhatók egy egész ház berendezéséhez egy összeillő stílusban. Jelenleg 10 mömax üzlet működik Magyarországon, kiegészítve az webárúházukkal.

Milyen termékeket találhatok a MÖMAX üzleteiben?

A mömax leginkább a bútorokra és a dekorációs elemekre összpontosít. Árulnak mindenféle lámpákat, különböző textiltermékeket, partikellékeket, szerszámokat és anyagokat barkácsolási projektekhez.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a MÖMAX üzleteiben?

A mömax számos különféle márkát kínál és saját stílusát is, amely megjelenik minden termékcsaládjuknál és jól összeillenek.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a MÖMAX üzleteiben?

A mömax kedvező árakat kínál és kreditgyűjtő rendszere is van. A mömax Club kártyás hűségprogrammal még nagyobb kedvezményekre lehet szert tenni. Ez egy megfizethető árakat kínáló bútor- és dekorációs üzlet.

Ismerd meg a MÖMAX versenytársait!

A mömax az olyan egyéb üzletekkel verseng, akik szintén bútorokat és dekorációs cikkeket árulnak, különösen olyan márkákkal, mint az IKEA, amelyek szintén nagyon sikeresek a különböző európai országokban.

A MÖMAX exkluzív előnyei

  • Ez az üzlet a termékek széles választékát kínálja, és mindent meg lehet találni egy helyen, ami segít az ügyfeleknek abban, hogy mindent megszerezzenek, amire szükségük van.
  • A mömax különböző kreditgyűjtő opciókat kínál ügyfeleinek.
  • Az áruházlánc rendszeresen kínál kedvezményeket, és Plus kártyát is lehet kapni náluk, amely lehetővé teszi az exkluzív akciókhoz való hozzáférést.

A MÖMAX akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb mömax kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel a legjobb ajánlatokat, amelyeket most rögtön kihasználhatsz, és élvezd a vállalat által kínált széles termékkatalógust. Költekezz okosan a Ajánlatok 365 segítségével.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.moemax.hu/