logo
homeIcon
  1. separatorBútor
  2. separatorMÖMAX

MÖMAX akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a MÖMAX Üzletek

A mömax egy európai bútorüzletlánc. Friss és modern kialakítási koncepciót kínál, amely lehetővé teszi a vásárlók számára, hogy berendezhessék otthonaikat nagy kiadások nélkül. A mömax Magyarországon is erősen jelen van.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: MÖMAX

Hogyan spórolhatok pénzt a MÖMAX üzleteiben?

A mömax kedvező árakat kínál és kreditgyűjtő rendszere is van. A mömax Club kártyás hűségprogrammal még nagyobb kedvezményekre lehet szert tenni. Ez egy megfizethető árakat kínáló bútor- és dekorációs üzlet.

A MÖMAX akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb mömax kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel a legjobb ajánlatokat, amelyeket most rögtön kihasználhatsz, és élvezd a vállalat által kínált széles termékkatalógust. Költekezz okosan a Ajánlatok 36 segítségével.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.moemax.hu/

MÖMAX története: Mi a MÖMAX?

A mömax-ot 2002-ben alapították Ausztriában. Olyan cégként jelent meg, amelynek célja a nemzeti bútorpiac forradalmasítása, és ez sikerült is neki, mivel az áruház már a következő évben Németországba terjeszkedett. Az első mömax Dornbirnben nyílt meg. Ez után gyorsan megnyitottak új 51 üzletet több európai országban, például Németországban és Szlovéniában. Az első magyarországi mömax Győrben nyílt meg 2013-ban. Az üzlet hatalmas sikert aratott, és további terjeszkedésbe kezdtek országszerte.

2015-ben felavatták az első budapesti áruházat, amely az ország legnagyobb mömax üzlete. 2017-ben a márka elindította magyarországi online áruházát, amely lehetővé tette az emberek számára, hogy kényelmesen, a kanapéról vásárolhassanak, 7-8 ezer terméket biztosítva online katalógusán keresztül. A mömax az MMXH Lakberendációs Kft-hez tartozik és ez a csoport működteti. A mömax arra összpontosít, hogy vonzó és divatos termékeket kínáljon, amelyek nem túl drágák, és amelyek felhasználhatók egy egész ház berendezéséhez egy összeillő stílusban. Jelenleg 10 mömax üzlet működik Magyarországon, kiegészítve az webárúházukkal.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a MÖMAX üzleteiben?

A mömax számos különféle márkát kínál és saját stílusát is, amely megjelenik minden termékcsaládjuknál és jól összeillenek.

Lesz-e MÖMAX ajánlatok Black Friday?

Mömax elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a MÖMAX versenytársait!

A mömax az olyan egyéb üzletekkel verseng, akik szintén bútorokat és dekorációs cikkeket árulnak, különösen olyan márkákkal, mint az IKEA, Diego, JYSK, Mobelix, amelyek szintén nagyon sikeresek a különböző európai országokban.

A MÖMAX exkluzív előnyei

  • Ez az üzlet a termékek széles választékát kínálja, és mindent meg lehet találni egy helyen, ami segít az ügyfeleknek abban, hogy mindent megszerezzenek, amire szükségük van.
  • A mömax különböző kreditgyűjtő opciókat kínál ügyfeleinek.
  • Az áruházlánc rendszeresen kínál kedvezményeket, és Plus kártyát is lehet kapni náluk, amely lehetővé teszi az exkluzív akciókhoz való hozzáférést.
Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a MÖMAX

A legjobb ajánlatok a MÖMAX

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Bútor boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 29 Bútor üzletekhez Hungary, beleértve a MÖMAX és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.