REKLÁM

BERSHKA heti ajánlat

BERSHKA logo
BERSHKA utolsó ajánlatok
BERSHKA utolsó ajánlatok

BERSHKA legfrissebb ajánlatai

BERSHKA logo
BERSHKA katalógus
BERSHKA katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
BERSHKA logo
BERSHKA katalógus
BERSHKA katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
BERSHKA logo
BERSHKA ajánlatok
BERSHKA ajánlatok
2022. 05. 20. - 2022. 07. 20.
Szórólap Megnyitása
BERSHKA logo
BERSHKA ajánlatok
BERSHKA ajánlatok
2022. 05. 27. - 2022. 07. 28.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

BERSHKA ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Bershka egy spanyol ruházati üzletlánc, amelyet az Inditex csoport hozott létre. Szakterületük a tinédzserek és a fiatal felnőttek divatja. Céljuk, hogy a divat trendjeinek gyűjtőpontja legyenek, amit a kalandos zenével, technológiával és aktív szociális életstílussal érnek el.

BERSHKA története: Mi a BERSHKA?

A Bershkát 1998-ban az Inditex csoport (a Zara, Massimo, Dutti, Oysho stb. tulajdonosai) hozta létre, újszerű ruhákkal fiatal felnőttek és tinédzserek számára. 2011-ben a Bershka online piacterén keresztül kezdett el értékesíteni Franciaországban, Németországban, Görögországban, Lengyelországban, Magyarországon, Írországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és Európa más részein. A vállalat világszerte hírhedt terjeszkedéssel rendelkezik, jelenleg több mint 1000 üzletet működtet 71 országban. A Bershka az Inditex Csoport teljes bevételének 10% -át képviseli, és döntő szerepet játszik az e-kereskedelmi stratégiájukban. Üzleteik mindig érdekes épületekben és népszerű városrészekben helyezkednek el, és előrehaladott környezetvédelmi politikát képviselnek. A társaság jelenleg csak Magyarországon 9 üzletet működtet, amelyek többsége Budapesten található, és nagyon vonzó online vásárlási lehetőségeket kínálnak.

Milyen termékeket találhatok a BERSHKA üzleteiben?

A Bershka elsősorban ruházati kiskereskedelmi vállalat, amely gyors divatot forgalmaz férfiaknak, nőknek és tinédzsereknek. A divattermékek széles választékáról ismertek, amelyekben ruhákat, cipőket, kiegészítőket, nadrágokat, kardigánokat, felsőket, szoknyákat, farmereket, rövidnadrágokat, zoknikat, hálóingeket, blézereket és pulóvereket lehet találni.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BERSHKA üzleteiben?

A Bershka saját termékeit értékesíti és forgalmazza, mint ahogy az Inditex Csoport tulajdonában lévő vállalatok többsége.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a BERSHKA üzleteiben?

A Bershka tulajdonképpen egy kedvező árakat kínáló, gyorsdivatot forgalmazó kiskereskedelmi vállalat. Bár áraik alapból alacsonyak, még több pénzt takaríthat meg a weboldaluk Áruház részében, felhasználva az online promóciós kódokat és feliratkozva hírlevelükre, amelyek a legfrissebb ajánlataikat reklámozzák.

Ismerd meg a BERSHKA versenytársait!

A Bershka fő versenytársai a New Look, a Cotton Trader, a Rainbow, a Papaya Clothing, az Adler Modemärkte és a Desigual.

A BERSHKA exkluzív előnyei

A Bershkának számos jutalomprogramja van. Pénzt takaríthat meg a hírlevelükre való feliratkozással, a weboldaluk Áruház részlegébe lépve, vagy a márkát követve Twitteren, Instagramon és Tik Tokon.

A BERSHKA akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Bershka kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Bershka üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha új divatos ruhákat szeretnél venni magadnak vagy tinédzser gyerekednek, akkor a Bershkában biztosan nem fogsz csalódni. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az áruházlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.bershka.com/hu/