homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorBERSHKA
REKLÁM

BERSHKA legfrissebb ajánlatai

BERSHKA ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Bershka egy spanyol ruházati üzletlánc, amelyet az Inditex csoport hozott létre. Szakterületük a tinédzserek és a fiatal felnőttek divatja. Céljuk, hogy a divat trendjeinek gyűjtőpontja legyenek, amit a kalandos zenével, technológiával és aktív szociális életstílussal érnek el.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: BERSHKA

BERSHKA története: Mi a BERSHKA?
Open

A Bershka 1998-ban az Inditex csoport (a Zara, Massimo, Dutti, Oysho stb. tulajdonosai) hozta létre, újszerű ruhákkal fiatal felnőttek és tinédzserek számára. 2011-ben a Bershka online piacterén keresztül kezdett el értékesíteni Franciaországban, Németországban, Görögországban, Lengyelországban, Magyarországon, Írországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és Európa más részein.

A vállalat világszerte hírhedt terjeszkedéssel rendelkezik, jelenleg több mint 1000 üzletet működtet 71 országban. A Bershka az Inditex Csoport teljes bevételének 10% -át képviseli, és döntő szerepet játszik az e-kereskedelmi stratégiájukban. Üzleteik mindig érdekes épületekben és népszerű városrészekben helyezkednek el, és előrehaladott környezetvédelmi politikát képviselnek.

A társaság jelenleg csak Magyarországon 9 üzletet működtet, amelyek többsége Budapesten található, és nagyon vonzó online vásárlási lehetőségeket kínálnak.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BERSHKA üzleteiben?
Open

A Bershka saját termékeit értékesíti és forgalmazza, mint ahogy az Inditex Csoport tulajdonában lévő vállalatok többsége.

Hogyan spórolhatok pénzt a BERSHKA üzleteiben?
Open

A Bershka tulajdonképpen egy kedvező árakat kínáló, gyorsdivatot forgalmazó kiskereskedelmi vállalat. Bár áraik alapból alacsonyak, még több pénzt takaríthat meg a weboldaluk Áruház részében, felhasználva az online promóciós kódokat és feliratkozva hírlevelükre, amelyek a legfrissebb ajánlataikat reklámozzák.

Ismerd meg a BERSHKA versenytársait!
Open

A Bershka fő versenytársai a Sinsay, Stradivarius, H&M,Takko, New Look, a Cotton Trader, a Rainbow, a Papaya Clothing, az Adler Modemärkte és a Desigual.

A BERSHKA exkluzív előnyei
Open

A Bershkának számos jutalomprogramja van. Pénzt takaríthat meg a hírlevelükre való feliratkozással, a weboldaluk Áruház részlegébe lépve, vagy a márkát követve Twitteren, Instagramon és Tik Tokon.

A BERSHKA akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Bershka kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Bershka üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha új divatos ruhákat szeretnél venni magadnak vagy tinédzser gyerekednek, akkor a Bershkában biztosan nem fogsz csalódni. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az áruházlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.bershka.com/hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.