logo
homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorBERSHKA

BERSHKA akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a BERSHKA Üzletek

A Bershka egy spanyol ruházati üzletlánc, amelyet az Inditex csoport hozott létre. Szakterületük a tinédzserek és a fiatal felnőttek divatja. Céljuk, hogy a divat trendjeinek gyűjtőpontja legyenek, amit a kalandos zenével, technológiával és aktív szociális életstílussal érnek el.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: BERSHKA

Hogyan spórolhatok pénzt a BERSHKA üzleteiben?

A Bershka tulajdonképpen egy kedvező árakat kínáló, gyorsdivatot forgalmazó kiskereskedelmi vállalat. Bár áraik alapból alacsonyak, még több pénzt takaríthat meg a weboldaluk Áruház részében, felhasználva az online promóciós kódokat és feliratkozva hírlevelükre, amelyek a legfrissebb ajánlataikat reklámozzák.

A BERSHKA akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Bershka kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Bershka üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha új divatos ruhákat szeretnél venni magadnak vagy tinédzser gyerekednek, akkor a Bershkában biztosan nem fogsz csalódni. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az áruházlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.bershka.com/hu/

BERSHKA története: Mi a BERSHKA?

A Bershka 1998-ban az Inditex csoport (a Zara, Massimo, Dutti, Oysho stb. tulajdonosai) hozta létre, újszerű ruhákkal fiatal felnőttek és tinédzserek számára. 2011-ben a Bershka online piacterén keresztül kezdett el értékesíteni Franciaországban, Németországban, Görögországban, Lengyelországban, Magyarországon, Írországban, Spanyolországban, az Egyesült Királyságban és Európa más részein.

A vállalat világszerte hírhedt terjeszkedéssel rendelkezik, jelenleg több mint 1000 üzletet működtet 71 országban. A Bershka az Inditex Csoport teljes bevételének 10% -át képviseli, és döntő szerepet játszik az e-kereskedelmi stratégiájukban. Üzleteik mindig érdekes épületekben és népszerű városrészekben helyezkednek el, és előrehaladott környezetvédelmi politikát képviselnek.

A társaság jelenleg csak Magyarországon 9 üzletet működtet, amelyek többsége Budapesten található, és nagyon vonzó online vásárlási lehetőségeket kínálnak.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a BERSHKA üzleteiben?

A Bershka saját termékeit értékesíti és forgalmazza, mint ahogy az Inditex Csoport tulajdonában lévő vállalatok többsége.

Lesz-e BERSHKA ajánlatok Black Friday?

Bershka elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a BERSHKA versenytársait!

A Bershka fő versenytársai a Sinsay, Stradivarius, H&M,Takko, New Look, a Cotton Trader, a Rainbow, a Papaya Clothing, az Adler Modemärkte és a Desigual.

A BERSHKA exkluzív előnyei

A Bershkának számos jutalomprogramja van. Pénzt takaríthat meg a hírlevelükre való feliratkozással, a weboldaluk Áruház részlegébe lépve, vagy a márkát követve Twitteren, Instagramon és Tik Tokon.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a BERSHKA

A legjobb ajánlatok a BERSHKA

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Ruházat boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 36 Ruházat üzletekhez Hungary, beleértve a BERSHKA és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.