logo
homeIcon
  1. separatorElektronika
  2. separatorROBOROCK
REKLÁM

ROBOROCK legfrissebb ajánlatai

ROBOROCK ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Roborock robotporszívók és vezeték nélküli porszívók kutatására, fejlesztésére és gyártására specializálódott, amelyeket a hatékonyabb működés érdekében terveztek, hogy időt takarítsanak meg az ügyfelek számára. A Roborock székhelye Pekingben található, a kutatási és fejlesztési központok, valamint a sanghaji és sencseni fióktelepek pedig Sanghajban és Sencsenben, ahol mérnökei, tervezői, tudósai és gyártási szakemberei szorosan együttműködnek a fejlesztés és a tesztelés során. Jelenleg a Roborock termékei több mint 140 országban kaphatók, többek között az Egyesült Államokban, Németországban, Franciaországban, Spanyolországban és Magyarországon.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: ROBOROCK

ROBOROCK története: Mi a ROBOROCK?
close

Richard Chang a Roborock alapítója és vezérigazgatója. A robotporszívók helyzetével való elégedetlenség tükrözi Richard meggyőződését, hogy az emberek valós igényeire összpontosító tökéletes terméktervezés mindenki számára jobb életminőséget eredményez. A Roborock termékei a megalakulás óta számos fejlett technológiát vezettek be, több formatervezési díjat nyertek, és világszerte széleskörű elismerést vívtak ki a média és a felhasználók körében. Richard a Dél-kínai Műszaki Egyetemen szerzett informatikai alap- és mesterdiplomát, és mindig is a robotika és a mesterséges intelligencia fejlesztésének szószólója volt.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a ROBOROCK üzleteiben?
close

A Roborock egy kínai vállalat, amely a legjobb technológia és a robotika ötvözésén alapul, a háztartási termékek használatának felhasználói élményének javításával együtt. Így a Roborock olyan végterméket kínál, amely egyesíti a kényelmet, az egyszerűséget és a hatékonyságot, amellyel igyekszik több szabadidőt biztosítani ügyfeleinek.

Hogyan spórolhatok pénzt a ROBOROCK üzleteiben?
close

A Roborockkal való spórolás nagyon egyszerű; hivatalos weboldalán megtaláljuk az ajánlatok részt, ahol kedvezményes termékekből válogathatunk. Javasoljuk, hogy iratkozzunk fel a Roborock hírlevelére a hivatalos weboldalán keresztül ingyenesen, hogy üdvözlő bónuszt kapjunk, valamint hogy ne maradjunk le semmilyen frissítésről.

Ismerd meg a ROBOROCK versenytársait!
close

A Roborock fő versenytársai többek között az Euronics, a Biri és az Expert.

Jelenleg nyitva van a ROBOROCK ?
close

A Roborocknak Magyarországon nincsenek fizikai üzletei, így a figyelemfelhívás kizárólag a hivatalos weboldalán és az intézményi e-mailen keresztül történik.

Hány ROBOROCK üzlet van az országban?
close

A Roborocknak Magyarországon nincsenek fizikai üzletei, minden értékesítés az online áruházán keresztül történik.

Hogyan vásárolhat ROBOROCK termékeket online
close

A Roborock kizárólag online értékesíti termékeit a hivatalos weboldalán keresztül; emellett házhozszállítást is kínál, valamint egyszerű és biztonságos rendszerrel rendelkezik a termékcserére vagy -visszavételre.

A ROBOROCK exkluzív előnyei
close

Ahhoz, hogy a Roborockkal a legjobb előnyökhöz jusson, javasoljuk, hogy iratkozzon fel hűségprogramjára, amely exkluzív kedvezményeket kínál, valamint lehetőséget biztosít pontok gyűjtésére, amelyeket később a jövőbeli vásárlások során beválthat.

A ROBOROCK akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.