logo
homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorPANDORA
REKLÁM

PANDORA legfrissebb ajánlatai

PANDORA ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Pandora kiváló minőségű anyagokból készült, kézzel megmunkált és kortárs ékszereket tervez, gyárt és értékesít megfizethető áron. A Pandora ékszereket világszerte több mint 100 országban, több mint 7.500 értékesítési ponton keresztül értékesítik.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: PANDORA

PANDORA története: Mi a PANDORA?
close

A Pandorat 1982-ben alapították. A vállalat székhelye Koppenhágában, Dániában található, és világszerte több mint 26.000 embert foglalkoztat.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PANDORA üzleteiben?
close

A Pandora tervezi, gyártja és értékesíti a márka termékeit. Minden általuk gyártott termék a legmagasabb színvonalú és minőségi anyagok felhasználásával készül.

Hogyan spórolhatok pénzt a PANDORA üzleteiben?
close

A Pandoranál sokféleképpen lehet pénzt megtakarítani. Például böngészhet a weboldalán az Akciók részlegben, ahol mindenféle termékre kedvezményeket találhat. Ne feledje továbbá, hogy látogasson el a My Deal 365 oldalra, ahol megtalálja a legújabb Pandora katalógusokat, hogy élvezhesse a legjobb akciókat, hogy mindent megtakaríthasson, amire szüksége van.

Ismerd meg a PANDORA versenytársait!
close

A Damas Jewellery, a Grt Jewels, a Joyalukkas és a Regal Jewels, valamint a Malabar Gold & Diamonds a Pandora néhány versenytársa.

Jelenleg nyitva van a PANDORA ?
close

A Pandora minden nap megnyitja kapuit. Vasárnaptól szerdáig 10:00 és 22:00 óra között tart nyitva. Keddtől szombatig 10:00-tól 0:00-ig tart nyitva.

Hány PANDORA üzlet van az országban?
close

A Pandora ékszereket világszerte több mint 100 országban, több mint 7.500 értékesítési ponton keresztül értékesítik.

Hogyan vásárolhat PANDORA termékeket online
close

A Pandora´s weboldalán nem csak exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket talál, de feliratkozhat hírlevelére is. A weboldalon blogok, hírek és események, valamint szállítási információk találhatók.

A PANDORA exkluzív előnyei
close

Ha exkluzív előnyöket szeretne kapni a Pandoranál, akkor érdemes feliratkozni a weboldalára. Ezáltal ingyenes tartalmakat, valamint exkluzív ajánlatokat kaphat. Emellett többféle módon is fizethetsz a megvásárolt termékekért. Követheti a Pandorat az Instagramon, a Facebookon és a Twitteren is, hogy értesüljön a legfrissebb információkról, kedvezményekről és kuponokról.

A PANDORA akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben.

Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.