homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorSTRADIVARIUS
REKLÁM

STRADIVARIUS legfrissebb ajánlatai

STRADIVARIUS ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Stradivarius egy spanyol divatkereskedő és csak női ruhákat terveznek. A cég tulajdonosa az Inditex Group, a Zara, a Bershka, az Oysho és sok más világhírű divatmárka tulajdonosa.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: STRADIVARIUS

STRADIVARIUS története: Mi a STRADIVARIUS?
Open

A Stradivariust 1994-ben hozta létre a barcelonai Triquell család. Az volt a céljük, hogy egy friss és újszerű megjelenést teremtsenek a nőknek a divatban, egy egyedi stílusérzetet , amit a zenei stílusok ihlettek. A vállalat 1999-ben az Inditex csoport tagja lett, és terjeszkedni kezdett az egész világon.

Ma a Stradivarius több mint 62 országban található meg, világszerte több mint 900 üzlettel, amelyek helyi tehetségek ezreit foglalkoztatják kiskereskedelem, tervezés, logisztika, ügyfélszolgálat és egyéb feladatok terén.

Magyarországon a Stradivarius 9 üzletet működtet, többségük Budapesten vagy annak közelében található. A cég online katalógusukban a termékek széles választékát kínálja, több mint 5 fizetési módot, digitális számlát és letölthető alkalmazást is.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a STRADIVARIUS üzleteiben?
Open

A Stradivarius saját termékeit gyártja és forgalmazza. A kollekciókat saját dizájnerjeik tervezik, hogy kedvező árú és jó minőségű ruházatot biztosítsanak prémium anyagok felhasználásával.

Hogyan spórolhatok pénzt a STRADIVARIUS üzleteiben?
Open

A Stradivarius sokféle lehetőséget kínál pénzmegtakarításra. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a legfrissebb ajánlatokról és promóciókról, ellátogathatsz a weboldaluk akciós részlegére, hogy megtudd mik az aktuális akciók, vagy regisztrálhatsz egy felhasználói fiókot is, hogy biztosan ne maradj le semmiről.

Ismerd meg a STRADIVARIUS versenytársait!
Open

A Stradivarius fő versenytársai a C&A, a Zara, a H&M, a Bonprix, a Takko és a Mango. A Stradivarius a helyi divatkereskedőkkel is verseng, amelyek országonként változóak.

A STRADIVARIUS exkluzív előnyei
Open

Letöltheted az alkalmazásukat, hogy hozzáférhess az exkluzív kedvezményekhez. Feliratkozhatsz hírlevelükre, vagy létrehozhatszz egy fiókot a weboldalukon.

A STRADIVARIUS akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Stradivarius kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli Stradivarius üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha jó női ruhákat keresel jó áron, akkor a Stradivarius egy nagyon jó választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.stradivarius.com/hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.