REKLÁM

EXPERT legfrissebb ajánlatai

EXPERT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Expert egy háztartási gépek értékesítésével foglalkozó svájci üzletlánc, amely Európa számos országában, így Magyarországon is széleskörűen jelen van. Az Expert vezető márka a magyar piacon, ami az ország főbb régióiban elhelyezkedő, széles üzlethálózaton keresztül működik.

Milyen termékeket találhatok az EXPERT üzleteiben?

Az Expertnél az ügyfelek sokféle terméket találhatnak, mint például televíziók, audioberendezések, videoberendezések, mobiltelefonok, mosó- és szárítógépek, kazánok és fűtőberendezések, hűtőszekrények és fagyasztók, edények, vagy konyhai gépek, például tűzhelyek, főzőlapok, sütők, mikrohullámú sütők, kisgépek , és még sok más.

REKLÁM

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: EXPERT

EXPERT története: Mi az EXPERT?
Open

Az Expert története 1969-ben kezdődött a cég megalapításával és az első üzletének megnyitásával a svájci Zürichben. A cég a Háztartási Gépkereskedők Szövetségének egyesülése eredményeként jött létre.

Manapság az Expert 17 európai országban van jelen, köztük Írországban, Norvégiában, Olaszországban és Magyarországon. Hazánkban az Expert az 1990-es években startolt, és azóta a magyar fogyasztók körében elismert márkává vált, ma már az egyik vezető céggé nőtte ki magát az elektronikai szegmensben.

Az Expert ma már több mint öt üzleten keresztül működik Magyarországon, az ország főbb régióiban. Termékeiket exkluzív webáruházukon keresztül is értékesítik.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az EXPERT üzleteiben?
Open

Az Expert olyan ismert márkák termékeit forgalmazza, mint az Acer, Acme, Amazfit, Amazon, Alcor, Akasa, Apple, Asus, Canon, Denver, Genius, Google, Gigabyte, Microsoft, MSI, MyPhone, Samsung, Samsonite, Ninebot, Sony, többek között. Saját Expert márkájuk alatt is árulnak termékeket.

Hogyan spórolhatok pénzt az EXPERT üzleteiben?
Open

Akár spórolhat is az Expertnél, ha kihasználja a hivatalos honlapjukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. Az Expert webáruházában a vásárlók széles termékválasztékot találhatnak akciós áron. A MyDeals365 oldalon az Expert legújabb ajánlatait és promócióit is megtalálja. A Hírlevélre való feliratkozással vagy az Expert közösségi oldalakon történő követésével naprakész lehet a legfrissebb akciókról.

Ismerd meg az EXPERT versenytársait!
Open

Az Expert olyan cégekkel versenyez Magyarországon, mint például az Mall.Hu, Media Markt, Euronics, eMAG.

Az EXPERT exkluzív előnyei
Open

Az Expert számos márka elektronikai termékeit kínálja ügyfeleinek, rendkívül kedvező áron. Az ügyfelek megvásárolhatják termékeiket az Expert online áruházában, és házhoz is szállíttathatják azokat. Az Expert által forgalmazott összes termékre garancia vonatkozik. Az Expert exkluzív ügyfélszolgálattal rendelkezik.

Lesz-e EXPERT ajánlatok Black Friday?
Open

Expert elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Az EXPERT akciói
Open

A Ajanlatok 365 minden olyan ajánlatot és promóciót felkínál Önnek, amelyet az Expert nyújt Magyarországon. Ha elektronikáról van szó, az Expertnél a legszélesebb termékválasztékot találja. Nézze meg a Ajanlatok 365-öt, és megtudja, hogyan takaríthat meg pénzt az Expert segítségével.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.expert.hu/

REKLÁM
REKLÁM