logo
REKLÁM

EXPERT legfrissebb ajánlatai

EXPERT ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Expert egy háztartási gépek értékesítésével foglalkozó svájci üzletlánc, amely Európa számos országában, így Magyarországon is széleskörűen jelen van. Az Expert vezető márka a magyar piacon, ami az ország főbb régióiban elhelyezkedő, széles üzlethálózaton keresztül működik.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: EXPERT

Hogyan spórolhatok pénzt az EXPERT üzleteiben?

Akár spórolhat is az Expertnél, ha kihasználja a hivatalos honlapjukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. Az Expert webáruházában a vásárlók széles termékválasztékot találhatnak akciós áron. A MyDeals365 oldalon az Expert legújabb ajánlatait és promócióit is megtalálja. A Hírlevélre való feliratkozással vagy az Expert közösségi oldalakon történő követésével naprakész lehet a legfrissebb akciókról.

Az EXPERT akciói

A Ajanlatok 365 minden olyan ajánlatot és promóciót felkínál Önnek, amelyet az Expert nyújt Magyarországon. Ha elektronikáról van szó, az Expertnél a legszélesebb termékválasztékot találja. Nézze meg a Ajanlatok 365-öt, és megtudja, hogyan takaríthat meg pénzt az Expert segítségével.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.expert.hu/

EXPERT története: Mi az EXPERT?

Az Expert története 1969-ben kezdődött a cég megalapításával és az első üzletének megnyitásával a svájci Zürichben. A cég a Háztartási Gépkereskedők Szövetségének egyesülése eredményeként jött létre.

Manapság az Expert 17 európai országban van jelen, köztük Írországban, Norvégiában, Olaszországban és Magyarországon. Hazánkban az Expert az 1990-es években startolt, és azóta a magyar fogyasztók körében elismert márkává vált, ma már az egyik vezető céggé nőtte ki magát az elektronikai szegmensben.

Az Expert ma már több mint öt üzleten keresztül működik Magyarországon, az ország főbb régióiban. Termékeiket exkluzív webáruházukon keresztül is értékesítik.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az EXPERT üzleteiben?

Az Expert olyan ismert márkák termékeit forgalmazza, mint az Acer, Acme, Amazfit, Amazon, Alcor, Akasa, Apple, Asus, Canon, Denver, Genius, Google, Gigabyte, Microsoft, MSI, MyPhone, Samsung, Samsonite, Ninebot, Sony, többek között. Saját Expert márkájuk alatt is árulnak termékeket.

Lesz-e EXPERT ajánlatok Black Friday?

Expert elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg az EXPERT versenytársait!

Az Expert olyan cégekkel versenyez Magyarországon, mint például az Mall.Hu, Media Markt, Euronics, eMAG.

Az EXPERT exkluzív előnyei

Az Expert számos márka elektronikai termékeit kínálja ügyfeleinek, rendkívül kedvező áron. Az ügyfelek megvásárolhatják termékeiket az Expert online áruházában, és házhoz is szállíttathatják azokat. Az Expert által forgalmazott összes termékre garancia vonatkozik. Az Expert exkluzív ügyfélszolgálattal rendelkezik.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.