logo
REKLÁM

INTERSPAR legfrissebb ajánlatai

INTERSPAR ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: INTERSPAR

Hogyan spórolhatok pénzt az INTERSPAR üzleteiben?

Tekintse meg az Interspar korlátozott ideig érvényes ajánlatait webáruházukban. Szerezd meg a legalacsonyabb árakat az Akciók részlegükben. Nézze meg az Interspar heti akcióit, ahol nagy kedvezményekkel vásárolhat kiválasztott termékekből.

Az INTERSPAR akciói

A Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb Interspar füzeteket és kedvezményeket. Ne maradjon le az Interspar egyetlen eseményéről és értékesítéséről sem a Ajanlatok 365 segítségével. Spóroljon a következő fagyasztott termékek és sütemények vásárlásakor az Interspar és a Ajanlatok 365 segítségével.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.spar.hu/

INTERSPAR története: Mi az INTERSPAR?

Adriaan Van Well 1932-ben alapította az első Spar áruházat Hollandiában. Az Interspar 1953-ban jött létre, hogy egyesítse és irányítsa az üzleteket és azok fejlődését Európában és más kontinenseken.

Az Interspar 1990-ben lépett be a magyar piacra a tatabányai General üzletlánc felvásárlásával. Az első szupermarket a következő évben nyílt meg.

Az Interspar 1994-ben modern elosztóközpontot épített Bicskén, hogy jobban ki tudja elégíteni a vásárlói igényeket az országban.

A vállalat következetes terjeszkedési politikára és több felvásárlásra alapozva folytatta növekedését: 2002-ben a versenytárs Billa 14 üzletét, 2003-ban a Kaiser 22 szupermarketjét, 2008-ban pedig a Plus 177 üzletét vásárolta fel. 2004-ben az Interspar húsüzemet nyitott a bicskei áruházában.

A SPAR Akadémia a dolgozók alap- és továbbképzésére 2006-ban kezdte meg működését.

Az Interspar 2018-ban debütált SPAR Enjoy formátumú kisboltjaival.

Az Interspar jelenleg több mint 600 üzlettel rendelkezik Magyarországon.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az INTERSPAR üzleteiben?

Az Intersparban megtalálhatók a piac legnevesebb márkái, mint például a Belvita, Heinz, Cheetos, Samsung, Remington, Hellmann's, Pantene, Chillicum, Ben's Original, Kelloggs, BIC, Tento, Cadbury, Palmolive, Cracker Jack, Delicatessen, Sensodyne, Dolce Vita, Haribo, Knorr, L'Oreal, Air Wick, Ajax, Adidas, Gillette, Sun Kiss és Rexona.

Lesz-e INTERSPAR ajánlatok Black Friday?

Interspar elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg az INTERSPAR versenytársait!

Az Interspar fő versenytársai olyan nagy láncok, mint a Lidl, a Tesco, a Coop, a CBA, az Auchan, a Reál, a Penny Market és az Aldi.

Az INTERSPAR exkluzív előnyei

Iratkozzon fel az Interspar hírlevelére, hogy e-mailben megkapja a legfrissebb híreket termékeikről. Csatlakozzon hűségprogramjukhoz, hogy hozzáférjen az egyedi ajándékokhoz és minden vásárláskor pontokat kapjon vissza.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.