homeIcon
  1. separatorRuházat
  2. separatorNEW YORKER
REKLÁM

NEW YORKER legfrissebb ajánlatai

NEW YORKER ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A NewYorker egy német divatkereskedelmi vállalat, amely a fiatalok és a tinédzserek igényeire összpontosít. A cégnek 36 országban több mint 850 üzlete van, és jelenleg Európa egyik legnépszerűbb ruházati boltja a tinédzserek között. Legfőbb ismérveik az eredetiség, a sokszínűség és a hitelesség.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: NEW YORKER

NEW YORKER története: Mi a NEW YORKER?
Open

A NewYorker 1971-ben nyitotta meg első üzletét a németországi Flensburgban. A céget azért hozták létre, hogy új divat alternatívát kínáljon a fiataloknak és a tinédzsereknek, akik valami mást, valami különlegeset és eredetit kerestek. A vállalat nagy sikert aratott, és gyorsan terjeszkedni kezdett egész Németországban és más európai országok piacára is belépett. Később a vállalat túlnőtte Európát, ezért új piacokat hódítotott meg Szaúd-Arábiában, az Egyesült Arab Emírségekben, Örményországban és Azerbajdzsánban.

Ma a NewYorker székhelye a németországi Braunschweigben található, több mint 36 országban van jelen, és több mint 19 000 embert foglalkoztat Európában és Ázsiában.

Magyarországon a cég több mint 35 üzletet működtet, többségük Budapesten vagy annak közelében található, több száz helyi alkalmazottal mind üzleteikben, mind online piacukon.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a NEW YORKER üzleteiben?
Open

A NewYorker prémium márkákat forgalmaz férfiaknak és nőknek. A legismertebbek közülük a Soya Fashion, a Black Squad, az Amisu, az FB Sister, az FSBN, a Smog, az Icono, a Viva Couture, a Censored, az IQ, a NewYorker Athletics és az Accessories.

Hogyan spórolhatok pénzt a NEW YORKER üzleteiben?
Open

A NewYorker ben számos pénzmegtakarítási lehetőség vár rád. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a legfrissebb ajánlatokról és promóciókról, ellátogathatsz a weboldaluk akciós részlegére, hogy megtudd mik az aktuális akciók, és követheted őket a közösségi oldalakon, ahol exkluzív kuponokat és promóciós kódokat osztanak meg.

Ismerd meg a NEW YORKER versenytársait!
Open

A NewYorker legfőbb versenytársai a Zara, a C&A, H&M, a Bonprix, a Mango és a Forever 21. A vállalat a helyi divatkereskedőkkel is verseng, amelyek országonként változnak.

A NEW YORKER exkluzív előnyei
Open

Iratkozz fel a hírlevelükre, vagy látogass el a weboldalukra, hogy megismerd a legújabb szezonális kedvezményeket és értesülj a raktárürítésekről.

A NEW YORKER akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb NewYorker kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli NewYorker üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha egyedi divatstílust keresel, amit a fiataloknak és tinédzsereknek terveztek, akkor a NewYorker lesz az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.newyorker.de/hu/women/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.