REKLÁM

NEW YORKER heti ajánlat

NEW YORKER logo
NEW YORKER utolsó ajánlatok
NEW YORKER utolsó ajánlatok

NEW YORKER legfrissebb ajánlatai

NEW YORKER logo
NEW YORKER katalógus
NEW YORKER katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
NEW YORKER logo
NEW YORKER katalógus
NEW YORKER katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
NEW YORKER logo
NEW YORKER katalógus
NEW YORKER katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
NEW YORKER logo
NEW YORKER katalógus
NEW YORKER katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

NEW YORKER ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A NewYorker egy német divatkereskedelmi vállalat, amely a fiatalok és a tinédzserek igényeire összpontosít. A cégnek 36 országban több mint 850 üzlete van, és jelenleg Európa egyik legnépszerűbb ruházati boltja a tinédzserek között. Legfőbb ismérveik az eredetiség, a sokszínűség és a hitelesség.

NEW YORKER története: Mi a NEW YORKER?

A NewYorker 1971-ben nyitotta meg első üzletét a németországi Flensburgban. A céget azért hozták létre, hogy új divat alternatívát kínáljon a fiataloknak és a tinédzsereknek, akik valami mást, valami különlegeset és eredetit kerestek. A vállalat nagy sikert aratott, és gyorsan terjeszkedni kezdett egész Németországban és más európai országok piacára is belépett. Később a vállalat túlnőtte Európát, ezért új piacokat hódítotott meg Szaúd-Arábiában, az Egyesült Arab Emírségekben, Örményországban és Azerbajdzsánban. Ma a NewYorker székhelye a németországi Braunschweigben található, több mint 36 országban van jelen, és több mint 19 000 embert foglalkoztat Európában és Ázsiában. Magyarországon a cég több mint 35 üzletet működtet, többségük Budapesten vagy annak közelében található, több száz helyi alkalmazottal mind üzleteikben, mind online piacukon.

Milyen termékeket találhatok a NEW YORKER üzleteiben?

A NewYorker elsősorban ruházati kiskereskedelmi vállalat, amely divatcikkeket kínál férfiaknak és nőknek: dzsekiket, kabátokat, pulóvereket, felsőket, pólókat, blúzokat, fehérneműt, hálóingeket, farmereket, blézereket, nadrágokat, rövidnadrágokat, sportruházatot, táskákat, cipőket, fürdőruhákat és kiegészítőket.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a NEW YORKER üzleteiben?

A NewYorker prémium márkákat forgalmaz férfiaknak és nőknek. A legismertebbek közülük a Soya Fashion, a Black Squad, az Amisu, az FB Sister, az FSBN, a Smog, az Icono, a Viva Couture, a Censored, az IQ, a NewYorker Athletics és az Accessories.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a NEW YORKER üzleteiben?

A NewYorkerben számos pénzmegtakarítási lehetőség vár rád. Feliratkozhatsz hírlevelükre, hogy értesülj a legfrissebb ajánlatokról és promóciókról, ellátogathatsz a weboldaluk akciós részlegére, hogy megtudd mik az aktuális akciók, és követheted őket a közösségi oldalakon, ahol exkluzív kuponokat és promóciós kódokat osztanak meg.

Ismerd meg a NEW YORKER versenytársait!

A NewYorker legfőbb versenytársai a Zara, a H&M, a Bonprix, a Mango és a Forever 21. A vállalat a helyi divatkereskedőkkel is verseng, amelyek országonként változnak.

A NEW YORKER exkluzív előnyei

Iratkozz fel a hírlevelükre, vagy látogass el a weboldalukra, hogy megismerd a legújabb szezonális kedvezményeket és értesülj a raktárürítésekről.

A NEW YORKER akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb NewYorker kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat, amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a hozzád közeli NewYorker üzletben. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha egyedi divatstílust keresel, amit a fiataloknak és tinédzsereknek terveztek, akkor a NewYorker lesz az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez az üzletlánc kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.newyorker.de/hu/women/