logo
REKLÁM

DDA legfrissebb ajánlatai

DDA ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A DDA egy magyarországi drogériaáruházlánc, amely a mindennapi élethez szükséges háztartási és szépségápolási termékek széles választékát kínálja. A DDA központja Budapesten található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: DDA

DDA története: Mi a DDA?
close

A DDA az 1990-es évek elején alapított Dai Dong A Kft. tulajdonában lévő üzletcsoport. A DDA 2017 áprilisában indította el hivatalos weboldalát, ahonnan a vásárlók havonta megújuló kedvezményeket és akciókat bemutató prospektusokat tölthetnek le.

A több mint 40 alkalmazottat foglalkoztató vállalat küldetése, hogy a vásárlói igények figyelemmel kísérésével megfelelő választékot nyújtson a mindennapi vásárláshoz, megfizethető áron. Ma a DDA több mint 9000 m2-es raktárral és összesen 85 fiókkal rendelkezik Magyarország területén.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a DDA üzleteiben?
close

A DDA többek között olyan jól ismert márkák kozmetikai és tisztítószereit értékesíti, mint az Elseve, Garnier, Nivea, Rexona, L'oreal, Kolynos, Palmolive, Sensodyne, Galde, Mr. Muscle, Carefree, Zewa, Lenor, Wilkinson, Labello, Taft, Gliss, Corega, Fructis, Syoss, Pronto és Coccolino.

Hogyan spórolhatok pénzt a DDA üzleteiben?
close

A DDA-val való spórolás egyszerű, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. Emellett rendszeresen ellenőrizheti a MyDeals365-öt, hogy felfedezze a legújabb DDA katalógusokat, és élvezze a legjobb akciókat kedvenc wellness- és háztartási cikkeire.

Ismerd meg a DDA versenytársait!
close

A DDA legfőbb versenytársai a magyarországi drogéria piacon többek között a Benu, az Unipatika, a Pingvin Patika, a Parfüm Plaza, a dm és a Biola.

Jelenleg nyitva van a DDA ?
close

A DDA-fiókok nyitvatartási napjai és időpontjai elhelyezkedésük szerint változnak. A weboldalukon található üzletkeresőjüket felkeresve megtudhatja a nyitvatartási időket, címeket és további információkat az Önhöz közeli üzletről.

Hány DDA üzlet van az országban?
close

A DDA Magyarországon 85 üzleten keresztül működik, melyek többek között Budapesten, Hatvanban, Vasváron, Móron, Sopronban, Tabon, Dabason, Székesfehéváron, Mezőtúron, Szegeden és Zalaegerszegen találhatók.

Hogyan vásárolhat DDA termékeket online
close

A DDA jelenleg nem rendelkezik online áruházzal, de a vásárlók a hivatalos honlapjukon az "Akciók" menüpontban megismerkedhetnek ajánlataikkal és akcióikkal.

A DDA exkluzív előnyei
close

Az ügyfelek nagyszerű előnyöket élvezhetnek a DDA-nál, ha kihasználják a különleges ajánlatokat és kedvezményeket, amelyeket a vállalat minden hónapban közzétesz a weboldalán és a Facebook-fiókján.

A DDA akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.