REKLÁM

MALL.HU legfrissebb ajánlatai

MALL.HU ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Mall.Hu Magyarország egyik legnagyobb online multifunkcionális üzlete. Több mint 500.000 terméket kínál kiváló áron és kiváló minőségben. A Mall.Hu egy kötelezően felkeresendő üzlet, ha háztartási gépeket vagy háztartási cikkeket, valamint mindennapi termékeket szeretne megújítani.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: MALL.HU

MALL.HU története: Mi a MALL.HU?
Open

A Mall.Hu eredete 2000-re nyúlik vissza a Cseh Köztársaságban. Az üzlet első neve bilezbozi.cz volt, és az internet kirobbanásával együtt jött létre. Öt évvel később a márka úgy döntött, hogy kiterjeszti hatókörét, és Mall.Hu néven üzleteket nyit Szlovákiában és Magyarországon. A GKI Digital által készített legnagyobb e-kereskedelmi rangsorban 2015-ben a második helyet érte el. Áruháza hatalmas mennyiségű tranzakciót bonyolít le minden nap.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a MALL.HU üzleteiben?
Open

A Mall.Hu a Whirlpool, LG, Electrolux és Hisense háztartási gépek mellett Samsung és Sony tévéket; Acer és Lenovo laptopokat, Playstation konzolokat, Xiaomi és Huawei okostelefonokat és Garmin okosórákat kínál. Emellett Tefal y Lamart háztartási cikkeket, Einhell és Makita szerszámokat, Lego és Hotwheels játékokat, Pampers és Nuk babaápolási cikkeket is beszerezhet. Persil és Ariel tisztítószerek, Bioderma kozmetikumok, Prada és Gucci parfümök, valamint GAP, Desigual és Nike ruházati cikkek is rendelkezésre állnak.

Hogyan spórolhatok pénzt a MALL.HU üzleteiben?
Open

A Mall.Hu a nagyszerű árairól és hihetetlen ajánlatairól ismert. Áruházában "akciós" részlegeket találsz akár 15%-os kedvezménnyel különböző típusú termékekből. Bizonyos termékekre ingyenes szállítás is elérhető, valamint digitális kedvezménykuponok is rendelkezésre állnak.

Ismerd meg a MALL.HU versenytársait!
Open

A Mall.Hu a háztartási gépeket és háztartási cikkeket forgalmazó vállalkozások széles csoportjához tartozik. Az Emag, az Alza, az Arukereso, az Euronics, a Mediamarkt, a Biri Elektro, a Pepita, a VidalXL, az Argep és az Aqua mellett osztozik a piacon.

A MALL.HU exkluzív előnyei
Open

¿Még több előnyt keres? Nézd meg a Mall.Hu közösségi média fiókjait, hogy felfedezd a márkák által kitűzött promóciós akciókat nagyszerű árakkal. A Mall.Hu-n különleges ajándékokat is kaphatsz konyhai cikkek vásárlásakor.

A MALL.HU akciói
Open

Ha szeretné felfedezni a Mall.Hu legjobb ajánlatait, csak annyit kell tennie, hogy rákattint a Ajanlatok 365 katalógusaira. Nálunk mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy pénzt spórolj a következő vásárlásod során.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.mall.hu

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.