logo
homeIcon
  1. separatorSzupermarketek
  2. separatorCHEF MARKET
REKLÁM

CHEF MARKET legfrissebb ajánlatai

CHEF MARKET ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Chef Market egy magyar cég, amely élelmiszer-értékesítéssel foglalkozik üzletek és cégek számára. A nagy piaci múlttal rendelkező Chef Market erős jelenléttel rendelkezik Magyarországon, és országszerte értékesíti termékeit.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: CHEF MARKET

CHEF MARKET története: Mi a CHEF MARKET?
close

A Chef Market története a 2000-es években a magyarországi cégalapítással kezdődött. A Chef Market célja a megalakulása óta az volt, hogy a szállodákat, üzleteket és éttermeket élelmiszertermékek széles választékkal lássa el a piacon található legjobb áron. A következő években a cég erőteljes terjeszkedésen ment keresztül, és országszerte nagyszámú vevőre tett szert.

Napjainkban a Chef Market exkluzív webáruházán keresztül és telefonon is értékesíti termékeit.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a CHEF MARKET üzleteiben?
close

A Chef Market olyan ismert márkák termékeit árulja, mint a Rama, Sajtmester, Nádudvari, ajanlatok365, Francia, Mlekovita, Klenik, Meggie, Presidente, Debic, Pure, Completa, Soignon, Philadelphia, Korbácska, Füstölt, Tihany, Maasdamer, Karaván, és az Anikó, többek között.

Hogyan spórolhatok pénzt a CHEF MARKET üzleteiben?
close

A Chef Marketnél spórolni is tud, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. A MyDeals365 oldalon a Chef Market legújabb ajánlatait és promócióit is megtalálja. A Chef Market webáruházában a vásárlók széles termékválasztékot találhatnak kedvezményes áron. A Chef Market klubon keresztül a vásárlók minden vásárláskor nagy kedvezményeket és előnyöket élvezhetnek.

Lesz-e CHEF MARKET ajánlatok Black Friday?
close

Chef Market elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a CHEF MARKET versenytársait!
close

A Chef Market más üzletláncokkal is versenyez Magyarországon, mint például a Tom Market, vagy a Penny Market.

A CHEF MARKET exkluzív előnyei
close

A Chef Market termékek széles választékát kínálja ügyfelei számára rendkívül kedvező áron. Az ügyfelek megvásárolhatják termékeiket az online áruházban, és otthon is átvehetik azokat. A Chef Market klub tagjaként a vásárlók minden vásárláskor kedvezményekhez juthatnak. A Chef Market exkluzív ügyfélszolgálattal rendelkezik.

A CHEF MARKET akciói
close

A Ajanlatok 365 minden ajánlatot és promóciót felkínál Önnek, amelyet a Chef Market ajánl Magyarországon. Ha élelmiszert keres vállalkozása számára, a Chef Marketen a legszélesebb választékot találja a piaci legjobb áron. Nézze meg a Ajanlatok 365-öt, és fedezze fel a Chef Market kínálatát.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://chefmarket.hu/

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.