logo
homeIcon
  1. separatorillatszer-boltok
  2. separatorTHE BODY SHOP

THE BODY SHOP akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a THE BODY SHOP Üzletek

A The Body Shop egy jól ismert brit kozmetikai és bőrápoló cég, amely több mint 45 éve van jelen a piacon. A The Body Shop központja az angliai Londonban található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: THE BODY SHOP

Hogyan spórolhatok pénzt a THE BODY SHOP üzleteiben?

A The Body Shop termékekkel való spórolás egyszerű, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. A vásárlók csatlakozhatnak a Love Your Body Clubhoz, egy hűségprogramhoz is, amelynek keretében minden vásárlással pontokat gyűjthetnek, és ezeket különleges kedvezményekre és exkluzív előnyökre válthatják be.

A THE BODY SHOP akciói

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

THE BODY SHOP története: Mi a THE BODY SHOP?

A The Body Shopot 1976-ban alapította Anita Roddick. Az első üzletet szülővárosában, Brightonban nyitotta meg azzal a szándékkal, hogy etikusan előállított és kegyetlenségtől mentes, természetes összetevőkből készült termékeket áruljon. Az 1980-as években a The Body Shop már több mint 135 üzletben működött az Egyesült Királyságban és azon kívül.

2006 és 2017 között a The Body Shop a francia L'Oréal kozmetikai vállalat tulajdonában volt, amely később eladta a Natura & Co. 2023 novembere óta a The Body Shop az Aurelius Group leányvállalata, és termékeit mintegy 3000 üzletben értékesíti, amelyek a világ 65 országában vannak elosztva.

Jelenleg nyitva van a THE BODY SHOP ?

A legtöbb The Body Shop üzlet hétfőtől szombatig 10 és 21 óra között, vasárnap 10 és 19 óra között tart nyitva. A The Body Shop weboldalán tájékozódhatsz a hozzád közeli üzletről szóló konkrét információkról.

Hogyan vásárolhat THE BODY SHOP termékeket online

Vásárolj a The Body Shop hivatalos online áruházán keresztül, és 1-3 munkanapon belül otthonodba is megkapod a termékeket. Ha a rendelésed meghaladja a 20.000 forintot, ingyenes kiszállításhoz juthatsz hozzá.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a THE BODY SHOP üzleteiben?

A The Body Shop egy jól ismert kozmetikai gyártó, ezért saját márkanév alatt értékesíti termékeit. A The Body Shop különleges kollekciókat fejleszt ki, többek között a Vitamin E, Edelweiss, Drops of Light és White Musk kollekciókat.

Ismerd meg a THE BODY SHOP versenytársait!

A The Body Shop Magyarországon olyan kozmetikai márkákkal versenyez, mint a L'occitane, Mix your Nature, Yves Rocher, Lush, Weleda és még sok más.

Hány THE BODY SHOP üzlet van az országban?

A The Body Shop Magyarországon 10 üzleten keresztül működik, amelyek Budapesten, Győrben, Debrecenben, Pécsett és Szegeden találhatók.

A THE BODY SHOP exkluzív előnyei

A The Body Shop vásárlói nagyszerű előnyöket élvezhetnek, ha online vásárolnak és otthonra kapják meg rendeléseiket. Feliratkozhatnak a The Body Shop hírlevelére is, és tájékoztatást kaphatnak az új termékekről, akciókról és különleges ajánlatokról.

Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a THE BODY SHOP

A legjobb ajánlatok a THE BODY SHOP

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Drogériák és illatszer-boltok boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 38 Drogériák és illatszer-boltok üzletekhez Hungary, beleértve a THE BODY SHOP és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.