logo
REKLÁM

AUCHAN legfrissebb ajánlatai

AUCHAN ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Auchan egy francia kiskereskedelmi áruházlánc, melynek többszáz üzlete van világszerte. Ez az egyik vezető cég ebben a szektorban, és a termékek széles választékát kínálják alacsony árakon és rengeteg pénzmegtakarítási lehetőséggel.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: AUCHAN

AUCHAN története: Mi az AUCHAN?
close

Az Auchant 1961-ben alapította Gérard Mulliez és mai napig a Mulliez családhoz tartozik. A Mulliez család számos másik európai céget is birtokol, mint például a Leroy Merlin. Több, mint 355 ezer alkalmazottja van és ennek köszönhetően a 35. legnagyobb munkáltató a világon.

Az első Auchan boltot Roubaix-ben nyitották meg, a Hauts-Champs nevű környéken, amelyről elnevezték a céget, hiszen a Hauts-Champs-ot a franciák pont úgy ejtik, mint az Auchant. Különböző elnevezései vannak országonként, Spanyolországban például Alcampo, Tájföldön pedig RT-Mart az áruház neve.

A cég jelen van Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában, Luxemburgban, Lengyelországban, Romániában, Kínában és persze Magyarországon is. Az Auchan Holdings társulathoz tartoznak az Immochan kiskereskedelmi áruházlánc, a Ceetrus, amely az ingatlanokra fókuszál, és az Oney, amely pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozik. A Ceetrus bevásárlóközpontokat és hipermarketeket üzemeltet. Az Auchan az egész világon tevékenykedik, leginkább Franciaországban, Kínában és Oroszországban. A jelenlegi szlogenjük tükrözi a cég filozófiáját – Élj, változz, szeress, hisz az a céljuk, hogy a vásárlóknak olyan termékválasztékot kínáljanak, amely támogatja kiválasztott életstílusukat.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az AUCHAN üzleteiben?
close

Az Auchanban sok különböző márkanévvel találkozhatsz a polcokon. A sajátjai közt a következők szerepelnek: Le Moins Cher, Les Produits Auchan, Rik et Rok, Les Produits Régionaux, Mmm!, Mieux Vivre Bio, Baby, Selecline, Qilive, Inesive, Cup’s, Cosmia, Actuel, Airport, és Gardenstar. Az Auchan a saját élelmiszeri cikkeit és készülékeit árulja.

Hogyan spórolhatok pénzt az AUCHAN üzleteiben?
close

A Möbelixnek alacsony árai és kedvezményprogramjai vannak. Saját márkái mindenféle terméktípusra kiterjednek és kedvezőbb az áruk is. Az Auchan nagyon sok különböző árut kínál egy boltban.

Lesz-e AUCHAN ajánlatok Black Friday?
close

Auchan elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg az AUCHAN versenytársait!
close

Az Auchan a többi magyarországi kiskereskedővel és áruházzal verseng, mint például a Spar, Lidl, az Aldi, a Tesco és a többiek.

Az AUCHAN exkluzív előnyei
close

  • Ez az áruházlánc sokféle terméket kínál és saját márkái vannak szinte minden kategóriában.
  • Az Auchannak exkluzív akciói és alacsony árai vannak.
  • Az Auchan speciális promóciókat kínál, amelyeket a Leroy Merlinnel és a többi kártyával lehet kihasználni. Az Auchan egy növekvő cég Magyarországon és más országokban is. Világszerte egy közvetlen áruházlánc és ma az egyik legnagyobb cég a szektorban, elsősorban a szolgáltatásaik és termékeik széles választékának köszönhetően, valamint a termékeik első osztályú minősége miatt is.

Az AUCHAN akciói
close

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Auchan kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel a mai ajánlatokat és vedd meg magadnak és családodnak a legjobb termékeket. Az Auchanban mindent megtalálsz: ételek, kész ételek, friss gyümölcs és zöldség, ruhák, könyvek, játékok, bútor és még sok minden más. Használd ki az Auchan lehetőségeit és nézd meg az aktuális akciókat, árengedményes termékeket és az Auchan saját márkájú termékeit. Ez az áruházlánc számos márkanévvel büszkélkedik, amelyek minden termékkategóriára kiterjednek, így nagyon olcsón hozzájuthatsz kiváló minőségű termékekhez. Nézd meg a lehetőségeket, amiket a Ajánlatok 365 kínál neked és spórolj pénzt már ma.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.auchan.hu/

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.