REKLÁM

AUCHAN legfrissebb ajánlatai

AUCHAN ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

Az Auchan egy francia kiskereskedelmi áruházlánc, melynek többszáz üzlete van világszerte. Ez az egyik vezető cég ebben a szektorban, és a termékek széles választékát kínálják alacsony árakon és rengeteg pénzmegtakarítási lehetőséggel.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: AUCHAN

AUCHAN története: Mi az AUCHAN?
Open

Az Auchant 1961-ben alapította Gérard Mulliez és mai napig a Mulliez családhoz tartozik. A Mulliez család számos másik európai céget is birtokol, mint például a Leroy Merlin. Több, mint 355 ezer alkalmazottja van és ennek köszönhetően a 35. legnagyobb munkáltató a világon.

Az első Auchan boltot Roubaix-ben nyitották meg, a Hauts-Champs nevű környéken, amelyről elnevezték a céget, hiszen a Hauts-Champs-ot a franciák pont úgy ejtik, mint az Auchant. Különböző elnevezései vannak országonként, Spanyolországban például Alcampo, Tájföldön pedig RT-Mart az áruház neve.

A cég jelen van Franciaországban, Olaszországban, Spanyolországban, Portugáliában, Luxemburgban, Lengyelországban, Romániában, Kínában és persze Magyarországon is. Az Auchan Holdings társulathoz tartoznak az Immochan kiskereskedelmi áruházlánc, a Ceetrus, amely az ingatlanokra fókuszál, és az Oney, amely pénzügyi szolgáltatásokkal foglalkozik. A Ceetrus bevásárlóközpontokat és hipermarketeket üzemeltet. Az Auchan az egész világon tevékenykedik, leginkább Franciaországban, Kínában és Oroszországban. A jelenlegi szlogenjük tükrözi a cég filozófiáját – Élj, változz, szeress, hisz az a céljuk, hogy a vásárlóknak olyan termékválasztékot kínáljanak, amely támogatja kiválasztott életstílusukat.

Milyen márkanevekkel találkozhatok az AUCHAN üzleteiben?
Open

Az Auchanban sok különböző márkanévvel találkozhatsz a polcokon. A sajátjai közt a következők szerepelnek: Le Moins Cher, Les Produits Auchan, Rik et Rok, Les Produits Régionaux, Mmm!, Mieux Vivre Bio, Baby, Selecline, Qilive, Inesive, Cup’s, Cosmia, Actuel, Airport, és Gardenstar. Az Auchan a saját élelmiszeri cikkeit és készülékeit árulja.

Hogyan spórolhatok pénzt az AUCHAN üzleteiben?
Open

A Möbelixnek alacsony árai és kedvezményprogramjai vannak. Saját márkái mindenféle terméktípusra kiterjednek és kedvezőbb az áruk is. Az Auchan nagyon sok különböző árut kínál egy boltban.

Ismerd meg az AUCHAN versenytársait!
Open

Az Auchan a többi magyarországi kiskereskedővel és áruházzal verseng, mint például a Spar, Lidl, az Aldi, a Tesco és a többiek.

Az AUCHAN exkluzív előnyei
Open

  • Ez az áruházlánc sokféle terméket kínál és saját márkái vannak szinte minden kategóriában.
  • Az Auchannak exkluzív akciói és alacsony árai vannak.
  • Az Auchan speciális promóciókat kínál, amelyeket a Leroy Merlinnel és a többi kártyával lehet kihasználni. Az Auchan egy növekvő cég Magyarországon és más országokban is. Világszerte egy közvetlen áruházlánc és ma az egyik legnagyobb cég a szektorban, elsősorban a szolgáltatásaik és termékeik széles választékának köszönhetően, valamint a termékeik első osztályú minősége miatt is.

Az AUCHAN akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Auchan kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel a mai ajánlatokat és vedd meg magadnak és családodnak a legjobb termékeket. Az Auchanban mindent megtalálsz: ételek, kész ételek, friss gyümölcs és zöldség, ruhák, könyvek, játékok, bútor és még sok minden más. Használd ki az Auchan lehetőségeit és nézd meg az aktuális akciókat, árengedményes termékeket és az Auchan saját márkájú termékeit. Ez az áruházlánc számos márkanévvel büszkélkedik, amelyek minden termékkategóriára kiterjednek, így nagyon olcsón hozzájuthatsz kiváló minőségű termékekhez. Nézd meg a lehetőségeket, amiket a Ajánlatok 365 kínál neked és spórolj pénzt már ma.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.auchan.hu/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.