logo
homeIcon
  1. separatorGyermekek
  2. separatorJATEKSHOP
REKLÁM

JATEKSHOP legfrissebb ajánlatai

JATEKSHOP ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Jatekshop egy magyarországi üzletlánc, amely játékok és játékszerek értékesítésére összpontosít. A piacon nagy múltra visszatekintő Jatekshop székhelye Budapesten található.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: JATEKSHOP

Hogyan spórolhatok pénzt a JATEKSHOP üzleteiben?

A Jatekshopban nagyon könnyű pénzt megtakarítani, ha kihasználja a hivatalos weboldalukon közzétett ajánlatokat és promóciókat. A Ajanlatok 365 oldalon is megtalálja a Jatekshop összes ajánlatát és promócióját. A Jatekshop viszont gyakran indít akciókat és ajánlatokat szezonálisan és különleges napokon. A hírlevélre való feliratkozással vagy a Jaketshop közösségi oldalakon való követésével folyamatosan értesülhet a legújabb ajánlatokról.

A JATEKSHOP akciói

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.jatekshop.eu/

JATEKSHOP története: Mi a JATEKSHOP?

A Jatekshopot 2003-ban alapította Kovács Attila Vácon. A Jatekshop a kezdetektől fogva azt a célt tűzte ki maga elé, hogy a helyi és a világpiac legelismertebb márkáitól származó, a legjobb anyagokból készült, kiváló minőségű játékokat és játékokat kínáljon vásárlóinak.

A következő években a Jatekshop erőteljes üzleti terjeszkedési folyamaton ment keresztül, számos termékkel bővült, és országszerte üzleteket nyitott.

Jelenleg nyitva van a JATEKSHOP ?

A Jatekshop üzletek hétfőtől péntekig 10 és 18 óra között tartanak nyitva. Egyes üzletek nyitva tartása és zárva tartása a helyszíntől függően változhat.

Hogyan vásárolhat JATEKSHOP termékeket online

A Jatekshopnak van egy exkluzív online áruháza, ahol a vásárlók összehasonlíthatják az árakat, megvásárolhatják a termékeket és haza is kaphatják azokat. A Jatekshop webáruházban a vásárlók nagy választékban találnak termékeket akciós áron.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a JATEKSHOP üzleteiben?

A Jatekshop olyan ismert márkák termékeit forgalmazza, mint a Lego, Playmobil, Barbie, Hot Wheels, Mattel, Hasbro, Fisher-Price, VTech, Chicco, Ravensburger, Simba, Smoby, Bruder, Siku, Bburago, Maisto, Welly, Carrera, Hot Toys, NECA, Funko és még sok más.

Ismerd meg a JATEKSHOP versenytársait!

A Jatekshop Magyarországon más áruházláncokkal, többek között a Kockashoppal és a Toys "R" Us-szal versenyez.

Hány JATEKSHOP üzlet van az országban?

A Jatekshop Magyarországon budapesti üzleteken keresztül működik.

A JATEKSHOP exkluzív előnyei

Az ügyfelek nagy előnyöket élvezhetnek a Jatekshopban, ha online vásárolnak, és a termékeket házhoz szállítják. Amennyiben bármelyik termékkel kapcsolatban bármilyen kellemetlenség merülne fel, a Jatekshop lehetővé teszi a visszaküldést és a cserét. A Jatekshop elismert márkák termékeit értékesíti, és gyári garanciával rendelkezik. A Jatekshop kizárólagos ügyfélszolgálattal rendelkezik telefonon és e-mailben.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.