logo
REKLÁM

PATIKAPLUS legfrissebb ajánlatai

PATIKAPLUS ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A PatikaPlus egy magyar tulajdonú gyógyszertári hálózat, amely több mint 80 telephellyel rendelkezik országszerte.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: PATIKAPLUS

PATIKAPLUS története: Mi a PATIKAPLUS?
close

A PatikaPlus sokéves tapasztalattal rendelkezik, hogy a magyar embereknek kiváló minőségű termékeket kínáljon a legjobb áron.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a PATIKAPLUS üzleteiben?
close

A Voltaren, Algoflex, Dimotec, Lioton, Neocitran és Degasin csak néhány a kiváló minőségű márkák közül, amelyeket a PatikaPlusnál talál.

Hogyan spórolhatok pénzt a PATIKAPLUS üzleteiben?
close

A PatikaPlusnál sokféleképpen lehet pénzt megtakarítani. Például böngészhet a weboldalán az Akciók részlegben, ahol különböző termékekre vonatkozó kedvezményeket találhat. Ne feledje továbbá, hogy látogasson el a My Deal 365 oldalra, ahol megtalálja a PatikaPlus legújabb katalógusait, hogy élvezhess

Ismerd meg a PATIKAPLUS versenytársait!
close

Az AVON, a Marionnaud és a Pingvin Patika a PatikaPlus néhány versenytársa.

Jelenleg nyitva van a PATIKAPLUS ?
close

A PatikaPlus nyitvatartási ideje hétfőtől szombatig 8:00 és 20:00 óra között, vasárnap pedig 8:00 és 19:00 óra között tart.

Hány PATIKAPLUS üzlet van az országban?
close

A PatikaPlus már országszerte 80 helyen, elsősorban a TESCO és az Interspar hipermarketekben áll a vásárlók rendelkezésére.

Hogyan vásárolhat PATIKAPLUS termékeket online
close

A PatikaPlus´ honlapján nemcsak exkluzív ajánlatokat és kedvezményeket talál, hanem feliratkozhat hírlevelére is.

A PATIKAPLUS exkluzív előnyei
close

Ha exkluzív előnyöket szeretne kapni a PatikaPlusnál, akkor érdemes feliratkoznia a honlapjára. Ezáltal ingyenes tartalmakat, valamint exkluzív ajánlatokat kaphat. Emellett többféle módon is fizethetsz a megvásárolt termékekért. A PatikaPlus-t az Instagramon, a Facebookon, a Twitteren, a Pinteresten, a TikTokon és a YouTube-on is követheted, hogy a legfrissebb információkhoz, kedvezményekhez és kuponokhoz juss.

A PATIKAPLUS akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben.

Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.