logo
REKLÁM

KIK legfrissebb ajánlatai

KIK ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A KiK, vagy másnéven KiK Textilien und Non-Food GmbH egy német textil áruházlánc, amely a leárazott termékekre fókuszál. Németországi székhelyű és egész Európában jelen vannak. Ők az egyik legnagyobb cég ebben a szektorban.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: KIK

Hogyan spórolhatok pénzt a KIK üzleteiben?

A KiK-nek alacsony árai vannak és könnyen megfizethető opciókat nyújt az egész család számára. Speciális akció is vannak és egy egész komplett öltözéket meg lehet náluk vásárolni viszonylag olcsón.

A KIK akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb KiK kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli KiK áruházban. Keresd meg a legjobb ruhákat nőknek, férfiaknak, gyerekeknek és babáknak, valamint háztartási cikkeket, és spórolj pénzt miközben azt veszed, amire már régóta vágytál. Használd ki a KiK akcióit és speciális ajánlatait, hogy a kedvenc ruháidat vehesd meg a legkedvezőbb árakon.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.kik.hu/vallalat/

KIK története: Mi a KIK?

A KiK-et 1997-ben alapította Stefan Heinig. A név jelentése Kunde ist König, magyarul „Az ügyfél a király”, egy szlogen, aminek köszönhetően viszonylag gyorsan nagy sikert aratott a cég. Ma a KiK több, mint 3500 boltot üzemel 12 országban: Magyarországon, Németországban, Ausztriában, Szlovéniában, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban, Horvátországban, Hollandiában, Olaszországban, Romániában és az USA-ban. A Magyarországi piacra 2008-ban léptek be.

Az áruházláncnak 25 ezer alkalmazottja van és évente közel milliárdos bevétele van. Ez a legnagyobb német textilgyártó a bevétel szempontjából. A cég nagy átalakításokon ment keresztül 2013 óta, hogy egy új, modernebb megjelenést biztosítsanak. A modernizáció folyamán webáruházat is nyitottak. A KiK része a fenntartható textil szervezeteknek, amelyek a világ textilgyártói körülményeinek javítására törekednek.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a KIK üzleteiben?

A KiK egy textilgyártó és több, mint 500 beszállítótól szerzi be áruját a különböző országokban.

Lesz-e KIK ajánlatok Black Friday?

Kik elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a KIK versenytársait!

A KiK a többi textil áruházlánccal és üzlettel verseng, akik ruhákat és textil cikkeket árulnak ,Sinsay, Takko,C&A,H&M . A KiK az alacsony árai, a jó minőség és a környezettudatos hozzáállása miatt népszerű.

A KIK exkluzív előnyei

  • Ennek az áruházláncnak mindenféle olcsó ruházati termékei vannak az egész család számára, valamint háztartási cikkei is.
  • A KiK a saját és a beszállítók termékeit árulja, mindezt exkluzív akciókkal.
  • A KiK folyamatosan modernizálja magát és elkötelezett képviselője a fenntartható, környezettudatos textilgyártásnak. A KiK egyre népszerűbb Magyarországon és Európában a minőségének és az alacsony árainak köszönhetően. A cég a textil termékek széles választékát kínálja, mindenféle ízléssel és költségvetéssel rendelkező vásárló számára.
REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.