REKLÁM

KIK heti ajánlat

KIK logo
KIK utolsó ajánlatok
KIK utolsó ajánlatok

KIK legfrissebb ajánlatai

KIK logo
KIK ajánlatok
KIK ajánlatok
2022. 06. 28. - 2022. 07. 06.
Szórólap Megnyitása
KIK logo
KIK katalógus
KIK katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
KIK logo
KIK katalógus
KIK katalógus
Katalógus 2022
Szórólap Megnyitása
KIK logo
KIK ajánlatok
KIK ajánlatok
2022. 05. 28. - 2022. 05. 30.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

KIK ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A KiK, vagy másnéven KiK Textilien und Non-Food GmbH egy német textil áruházlánc, amely a leárazott termékekre fókuszál. Németországi székhelyű és egész Európában jelen vannak. Ők az egyik legnagyobb cég ebben a szektorban.

KIK története: Mi a KIK?

A KiK-et 1997-ben alapította Stefan Heinig. A név jelentése Kunde ist König, magyarul „Az ügyfél a király”, egy szlogen, aminek köszönhetően viszonylag gyorsan nagy sikert aratott a cég. Ma a KiK több, mint 3500 boltot üzemel 12 országban: Magyarországon, Németországban, Ausztriában, Szlovéniában, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban, Horvátországban, Hollandiában, Olaszországban, Romániában és az USA-ban. A Magyarországi piacra 2008-ban léptek be. Az áruházláncnak 25 ezer alkalmazottja van és évente közel milliárdos bevétele van. Ez a legnagyobb német textilgyártó a bevétel szempontjából. A cég nagy átalakításokon ment keresztül 2013 óta, hogy egy új, modernebb megjelenést biztosítsanak. A modernizáció folyamán webáruházat is nyitottak. A KiK része a fenntartható textil szervezeteknek, amelyek a világ textilgyártói körülményeinek javítására törekednek.

Milyen termékeket találhatok a KIK üzleteiben?

A KiK a női, férfi és gyerek ruházat széles választékát kínálja. Ezen kívül babaruhákat és játékokat is árulnak, valamint textil kiegészítőket és háztartási textilt is, hogy az egész családnak biztosítsanak olcsó megoldásokat.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a KIK üzleteiben?

A KiK egy textilgyártó és több, mint 500 beszállítótól szerzi be áruját a különböző országokban.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a KIK üzleteiben?

A KiK-nek alacsony árai vannak és könnyen megfizethető opciókat nyújt az egész család számára. Speciális akció is vannak és egy egész komplett öltözéket meg lehet náluk vásárolni viszonylag olcsón.

Ismerd meg a KIK versenytársait!

A KiK a többi textil áruházlánccal és üzlettel verseng, akik ruhákat és textil cikkeket árulnak. A KiK az alacsony árai, a jó minőség és a környezettudatos hozzáállása miatt népszerű.

A KIK exkluzív előnyei

  • Ennek az áruházláncnak mindenféle olcsó ruházati termékei vannak az egész család számára, valamint háztartási cikkei is.
  • A KiK a saját és a beszállítók termékeit árulja, mindezt exkluzív akciókkal.
  • A KiK folyamatosan modernizálja magát és elkötelezett képviselője a fenntartható, környezettudatos textilgyártásnak. A KiK egyre népszerűbb Magyarországon és Európában a minőségének és az alacsony árainak köszönhetően. A cég a textil termékek széles választékát kínálja, mindenféle ízléssel és költségvetéssel rendelkező vásárló számára.

A KIK akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb KiK kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli KiK áruházban. Keresd meg a legjobb ruhákat nőknek, férfiaknak, gyerekeknek és babáknak, valamint háztartási cikkeket, és spórolj pénzt miközben azt veszed, amire már régóta vágytál. Használd ki a KiK akcióit és speciális ajánlatait, hogy a kedvenc ruháidat vehesd meg a legkedvezőbb árakon.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.kik.hu/vallalat/