REKLÁM

KIK legfrissebb ajánlatai

KIK ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A KiK, vagy másnéven KiK Textilien und Non-Food GmbH egy német textil áruházlánc, amely a leárazott termékekre fókuszál. Németországi székhelyű és egész Európában jelen vannak. Ők az egyik legnagyobb cég ebben a szektorban.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: KIK

KIK története: Mi a KIK?
Open

A KiK-et 1997-ben alapította Stefan Heinig. A név jelentése Kunde ist König, magyarul „Az ügyfél a király”, egy szlogen, aminek köszönhetően viszonylag gyorsan nagy sikert aratott a cég. Ma a KiK több, mint 3500 boltot üzemel 12 országban: Magyarországon, Németországban, Ausztriában, Szlovéniában, a Cseh Köztársaságban, Szlovákiában, Lengyelországban, Horvátországban, Hollandiában, Olaszországban, Romániában és az USA-ban. A Magyarországi piacra 2008-ban léptek be.

Az áruházláncnak 25 ezer alkalmazottja van és évente közel milliárdos bevétele van. Ez a legnagyobb német textilgyártó a bevétel szempontjából. A cég nagy átalakításokon ment keresztül 2013 óta, hogy egy új, modernebb megjelenést biztosítsanak. A modernizáció folyamán webáruházat is nyitottak. A KiK része a fenntartható textil szervezeteknek, amelyek a világ textilgyártói körülményeinek javítására törekednek.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a KIK üzleteiben?
Open

A KiK egy textilgyártó és több, mint 500 beszállítótól szerzi be áruját a különböző országokban.

Hogyan spórolhatok pénzt a KIK üzleteiben?
Open

A KiK-nek alacsony árai vannak és könnyen megfizethető opciókat nyújt az egész család számára. Speciális akció is vannak és egy egész komplett öltözéket meg lehet náluk vásárolni viszonylag olcsón.

Ismerd meg a KIK versenytársait!
Open

A KiK a többi textil áruházlánccal és üzlettel verseng, akik ruhákat és textil cikkeket árulnak ,Sinsay, Takko,C&A,H&M . A KiK az alacsony árai, a jó minőség és a környezettudatos hozzáállása miatt népszerű.

A KIK exkluzív előnyei
Open

  • Ennek az áruházláncnak mindenféle olcsó ruházati termékei vannak az egész család számára, valamint háztartási cikkei is.
  • A KiK a saját és a beszállítók termékeit árulja, mindezt exkluzív akciókkal.
  • A KiK folyamatosan modernizálja magát és elkötelezett képviselője a fenntartható, környezettudatos textilgyártásnak. A KiK egyre népszerűbb Magyarországon és Európában a minőségének és az alacsony árainak köszönhetően. A cég a textil termékek széles választékát kínálja, mindenféle ízléssel és költségvetéssel rendelkező vásárló számára.

A KIK akciói
Open

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb KiK kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és a legjobb akciókat a hozzád közeli KiK áruházban. Keresd meg a legjobb ruhákat nőknek, férfiaknak, gyerekeknek és babáknak, valamint háztartási cikkeket, és spórolj pénzt miközben azt veszed, amire már régóta vágytál. Használd ki a KiK akcióit és speciális ajánlatait, hogy a kedvenc ruháidat vehesd meg a legkedvezőbb árakon.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.kik.hu/vallalat/

REKLÁM

Copyright © 2023 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.