logo

METRO akciós újság és katalógus

Legfrissebb ajánlatok és akciók a METRO Üzletek

A Metro egy tagságos önkiszolgáló ‘Cash & Carry’, azaz fizesd-és-vidd nagykereskedelmi áruházlánc. Német székhelyű és nemzetközi szinten tevékenykednek. A Metro az üzleti ügyfelekre specializálódik és nagyon népszerű cég a vállalkozók körében.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: METRO

Hogyan spórolhatok pénzt a METRO üzleteiben?

A Metronak alacsony árai és kedvezményprogramjai vannak a vállalatok számára. Sok pénzt meg lehet takarítani nagykereskedelmi vásárlással nagy tételekben. A Metro az üzleti ügyfelekre specializálódik, ami azt jelenti, hogy a termékei kifejezetten a vállalatok szükségleteire és igényeire lettek kitalálva, és akik náluk vásárolnak, azok számítanak az elvárt kiváló minőségre.

A METRO akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Metro kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat és virágoztasd fel vállalkozásod a legminőségesebb termékekkel. Itt mindent megtalálsz, ami a terved megvalósításához szükséges.

A Metro az üzleti ügyfelekre specializálódott és nálunk az egyik legjobb választás az áru nagykereskedelmi beszerzésére. Cash & Carry koncepcióval működik és tagság szükséges a vásárláshoz, ami hozzáférést nyújt az exkluzív előnyökhöz és az 50 ezer termékből álló katalógushoz. Találd meg a legjobb opciókat a vállalkozásod sikeréhez és spórolj pénzt a Metro alacsony áraival és akcióival, amelyeket a Ajánlatok 365 mutat meg neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://www.metro.hu/

METRO története: Mi a METRO?

A Metro egy Cash & Carry üzleteket üzemeltető cég, amely általában inkább az üzleti ügyfelekre összpontosít, akik nagy tételekben vásárolnak, nem a magánvevőkre. 670 boltjuk van 24 európai és ázsiai országban, és a világ egyik legnagyobb nagykereskedője. A Metrot 1964-ben alapították Ernst Schmidt és Wilhelm Schmidt-Ruthenbeck.

Az első nagykereskedelmi központot Metronak hívták és Essenben nyílt meg. 1964-ben az alapítók társultak a Schell család cégéhez, hogy létrehozzanak egy közös Cash & Carry vállalkozást. A koncepció akkoriban forradalmi volt és hatalmas sikert aratott. Ennek köszönhetően a Metro felvirágzott és elterjedt a világon, így ma 16 millió professzionális ügyfél él a szolgáltatásaik adta lehetőségekkel.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a METRO üzleteiben?

A Metro több, mint 50 ezer különböző termékből álló katalógusában nagyon sok márkanév megtalálható. A legjobb opciókat kínálják a professzionális ügyfeleknek az igényeiknek megfelelően. Az ínyenc ételeket felszolgáló és minőséges konyhával rendelkező éttermek például a Metro Chef márkanév termékeiből szoktak válogatni.

Lesz-e METRO ajánlatok Black Friday?

Metro elképesztő Black Friday ajánlatok és kedvezmények segítségével pénzt takaríthatsz meg mindenben, amire szükséged van. Nyissa ki a szezon legjobb akcióit, és váljon szakértő értékvásárlóvá!

A Ajanlatok 365 rendelkezik a legújabb Black Friday katalógusokkal, szórólapokkal és prospektusokkal a piacon. Fedezze fel az exkluzív előnyöket, hogy a legjobb ár-érték arányt kapja kedvenc üzleteiben.

A Black Friday november 25-én kezdődik. Bár technikailag 24 órán át tart, a legtöbb üzlet legalább egy hétig kínál majd ajánlatokat és nagy kedvezményeket. Egyes esetekben már napokkal a Black Friday kezdete előtt is lesznek korai Black Friday-kedvezmények, ezért érdemes figyelni a korai ajánlatokat és lehetőségeket.

Nyissa ki az ország legmegbízhatóbb márkáinak ajánlatait és olyan előnyöket, amelyek valóban megérik az idejét. Több ezer prospektust gyűjtünk össze, válogatunk és rendezünk különböző kategóriákból és helyszínekről, így pénzt takaríthat meg a Black Friday, Cyber Monday és más releváns kedvezményes időszakokban.

Akár olyan háztartási gépeket keres, amelyeket valóban megengedheti magának, akár új bútorokat keres otthonába, garantáljuk, hogy nálunk megtalálja, amit keres.

A Ajanlatok 365 segítségével kiválasztott termékekből akár 80%-os kedvezményt is kaphat. Felejtse el az inflációt, az emelkedő árakat és a kétes ajánlatokat. Látogasson el aAjanlatok 365 oldalra még ma, és csatlakozzon a többi okos vásárlóhoz!

Ismerd meg a METRO versenytársait!

A Metro a többi Cash & Carry áruházzal és a nagykereskedőkkel verseng. Ezek közé tartoznak például a Tesco, Spar ,Aldi,Penny Market,Carrefour és a Walmart. A Metronak sikerült az egyik legsikeresebb nagykereskedővé válni ezen a területen a specializálódásuknak köszönhetően.

A METRO exkluzív előnyei

  • Ebben az áruházláncban sok olcsó terméke megtalálható és nagy tételekben is lehet vásárolni, hogy az ár még kedvezőbb legyen.
  • A Metro olyan termékeket forgalmaz, amelyek kifejezetten a vállalatoknak szólnak.
  • A Metro elképesztően sok terméket árul és folyamatosan fejlődnek és terjeszkednek, így még több vállalkozóhoz tudnak majd eljutni. A Metro egy növekvő cég Magyarországon és a többi országban. Egyedi termékkészlettel rendelkeznek és náluk van az egyik leghosszabb termékkatalógus. Megadja a vállalkozóknak azt a lehetőséget, hogy egy helyen beszerezzenek mindent, amire szükségük van, és azonnal el is vihessék.
Szerezd meg a legjobb ajánlatokat, hogy nagyot spórolj a METRO

A legjobb ajánlatok a METRO

Keresed, hogyan spórolhatsz a helyi Hipermarketek és Szupermarketek boltban? Akkor jó helyen jársz!

A Ajánlatok 365 több mint 24 Hipermarketek és Szupermarketek üzletekhez Hungary, beleértve a METRO és még sok más üzletet.

Böngészés megkezdése
arrowDown

Copyright © 2024 Ajánlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.