logo
homeIcon
  1. separatorGyermekek
  2. separatorREGIO JATEK
REKLÁM

REGIO JATEK legfrissebb ajánlatai

REGIO JATEK ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Regio Játék egy 100%-ban magyar cég, amely gyermekjátékok kis- és nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. A Regio Játék több mint 30 éves tapasztalattal rendelkezik a területen, székhelye Budapesten található. A Regio Játék több mint 8000 készleten lévő játékkal a magyar gyermekjáték-piac vitathatatlan vezetője. A Regio Játék célja a kicsik szórakozása, valamint a készségek és képességek elsajátítása.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: REGIO JATEK

REGIO JATEK története: Mi a REGIO JATEK?
close

A Regio Játék 1980-ban alakult egy kis családi vállalkozásként, amely játékértékesítéssel foglalkozott Budapesten. 1990-re kibővült, és átszervezést hajtott végre, hogy más városokban új üzletekkel bővüljön. A Regio Játék 2008-ra és 2014-re már 8 üzlettel rendelkezett az országban, 2018-ban pedig teljes egészében megújította weboldalát, továbbfejlesztve online áruházát.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a REGIO JATEK üzleteiben?
close

A Regio Játék olyan csúcsmárkákat kínál, mint a Lego, Dino, Dorex, Atomic Monkey, BIG, BRIO, Crayola, Hasbro, Loko, Koliken, Kachooz, Lampion, Tactic, Molto, Monopoly, Retro Games, Play-Doh, Pixie, Papo, Pagony, UNO, Pop it, Wader, Sun Ta, Simba, Spy X, Zanzoon, Sapientino, TyToo és még sok más.

Hogyan spórolhatok pénzt a REGIO JATEK üzleteiben?
close

A Regio Játéknál a spórolás nagyon egyszerű, a hivatalos weboldalon megtalálod az akciós termékek változatos választékát tartalmazó ajánlatok rovatot. Emellett javasoljuk, hogy kövessétek a Regio Játékot a közösségi oldalakon, hogy ne maradjatok le semmilyen hírről vagy kedvezményről.

Ismerd meg a REGIO JATEK versenytársait!
close

A Regio Játék fő versenytársai többek között a Mini-Manó, a Játéksziget, a Szellemlovas.

Jelenleg nyitva van a REGIO JATEK ?
close

A Regio Játék nyitvatartási napjainak és nyitvatartási idejének megismeréséhez javasoljuk, hogy látogasson el a hivatalos weboldalukra az üzletek menüpontban, mivel nem minden üzletben azonos a nyitvatartás.

Hány REGIO JATEK üzlet van az országban?
close

A Regio Játék 43 üzlettel rendelkezik országszerte, főként Budapesten, ahol több mint 15 üzlettel rendelkezik. Az egyes üzletek részletes listájának megtekintéséhez javasoljuk, hogy látogassunk el a hivatalos weboldaluk üzletek rovatába, hogy megtaláljuk a hozzánk legközelebb eső üzletet.

Hogyan vásárolhat REGIO JATEK termékeket online
close

A Regio Játék a hivatalos weboldalán keresztül kínálja termékeinek online értékesítését, emellett házhozszállítást vagy átvételt is kínál bármelyik üzletében. A Regio Játék a megvásárolt termékek cseréjére vagy visszaküldésére is egyszerű és biztonságos rendszerrel rendelkezik.

A REGIO JATEK exkluzív előnyei
close

Ahhoz, hogy a Regio Játéknál a legjobb előnyökhöz jusson, javasoljuk, hogy a hivatalos weboldalon keresztül ingyenesen iratkozzon fel a hírlevélre, hogy minden újdonságot és kedvezményt megkapjon, amit a márka kínál.

A REGIO JATEK akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben. Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.