logo
REKLÁM

KÉPHÁZ legfrissebb ajánlatai

KÉPHÁZ ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Képház egy szlovákiai cég, amely festményeket gyárt és értékesít, eredeti mintákkal és a vásárlók számára testreszabható opciókkal egyaránt. A Képház célja, hogy otthonná tegye a házat, identitást adjon neki, és olyan hellyé alakítsa a terünket, amilyenről mindig is álmodtunk. A Képház több mint 10 éves tapasztalattal a szomszédos országokra, így Magyarországra is kiterjesztette tevékenységét. Minden értékesítés futárral történik, mivel nem rendelkezik fizikai üzletekkel.

Gyakran ismételt kérdések a következővel kapcsolatban: KÉPHÁZ

KÉPHÁZ története: Mi a KÉPHÁZ ?
close

A Képház egy szlovákiai vállalkozás, amely abból az igényből született, hogy kreativitást és dizájnt kínáljon ügyfeleinek, olyan terméket elérve, amely nem csak egy esztétikus darab, hanem a ház tereit a művészet és a kreativitás terévé alakítja át. Ennek az elkötelezettségnek köszönhetően a Képháznak sikerült kiterjesztenie értékesítését a szomszédos országokra, például Magyarországra is. A Képház több mint 10 éve van jelen az iparágban, kiemelkedik termékei minőségével és mindenekelőtt alacsony áraival.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a KÉPHÁZ üzleteiben?
close

A Képház egy innovatív és kreatív márka, amely a legjobb művészeti alkotásokat kínálja kiváló minőségű képekben, miközben figyelembe veszi ügyfelei költségvetését. A Képház szándéka, hogy modern művészetet vigyen minden vásárlójának otthonába, valamint lehetőséget kínáljon arra, hogy kreatív módon saját képeket alkossanak.

Hogyan spórolhatok pénzt a KÉPHÁZ üzleteiben?
close

A Képháznál spórolni nagyon egyszerű, érdemes felkeresni a hivatalos weboldalának ajánlatok rovatát, ahol a legjobb választékot találjuk kiváló kedvezményekkel. Ezen kívül javasoljuk, hogy kövessük a Képházat a közösségi hálózatain, hogy részt vehessünk az ajándékozási akciókban, és ne maradjunk le semmilyen frissítésről.

Ismerd meg a KÉPHÁZ versenytársait!
close

A Képház fő versenytársai többek között a NauticalNymph, Konyhaszakérto, Otthon-Design.

Jelenleg nyitva van a KÉPHÁZ ?
close

A Képház telefonos, e-mailben vagy a hivatalos weboldalán keresztül nyújt támogatást; a tanácsadó csapat nyitvatartási ideje hétfőtől péntekig 8 órától 15:30-ig tart.

Hány KÉPHÁZ üzlet van az országban?
close

A Képháznak nincsenek fizikai üzletei, minden értékesítése a hivatalos weboldalon található online áruházon keresztül történik.

Hogyan vásárolhat KÉPHÁZ termékeket online
close

A Képház kizárólag online értékesíti termékeit, házhozszállítást is biztosít, valamint egyszerű és biztonságos rendszerrel rendelkezik a termékek módosítására vagy visszaküldésére.

A KÉPHÁZ exkluzív előnyei
close

Ahhoz, hogy a Képháznál a legjobb előnyökhöz jusson, javasoljuk, hogy regisztráljon a hivatalos weboldalán, és csatlakozzon a vásárlói hűségprogramhoz. A Képház kiváló exkluzív kedvezményeket kínál, valamint folyamatosan tájékoztat minket a legújabb hírekről és bevezetésekről. Ajánlott a blogját is meglátogatni, ahol kiváló lakberendezési tippeket találunk.

A KÉPHÁZ akciói
close

Ajanlatok 365 elhozza Önnek a legjobb katalógusokat, kedvezményeket és különleges ajánlatokat az összes kedvenc üzletéből.

Fedezze fel a hihetetlen megtakarításokat az élelmiszerek, elektronikai cikkek, bútorok, ruházat, szerszámok, kertészeti kellékek, kozmetikumok, sportruházat, játékok és még sok minden más terén.

Az egyik legnagyobb katalógusgyűjteménnyel rendelkezünk Magyarország legjobb üzleteinek és márkáinak katalógusaiból.

Ajanlatok 365 segít megtalálni a legjobb ajánlatokat, hogy időt és pénzt takarítson meg. Találja meg a legújabb kedvezményeket és ajánlatokat az Önhöz közeli üzletekben.

Látogasson el a Ajanlatok 365 oldalára még ma, és fedezze fel a vásárlás új módjait.

REKLÁM
arrowDown

Copyright © 2024 Ajanlatok 365 .Minden jog fenntartva. Tilos a szövegek másolása és felhasználása előzetes írásos megegyezés nélkül. A termékek fotói, képei és katalógusai csak szemléltető célokra szolgálnak. Az akciós árak a weboldalon feltüntetett hivatalos forgalmazóktól származnak. Az ajánlatok a lejárati dátumig vagy a készlet erejéig érvényesek. Ez a weboldal célja tájékoztató jellegű és nem lehet felhasználni a termékek megszerzéséhez. Az árak változóak lehetnek a lokációtól függően.