REKLÁM

FAMILY FROST heti ajánlat

FAMILY FROST logo
FAMILY FROST utolsó ajánlatok
FAMILY FROST utolsó ajánlatok

FAMILY FROST legfrissebb ajánlatai

FAMILY FROST logo
FAMILY FROST ajánlatok
FAMILY FROST ajánlatok
2022. 01. 06. - 2022. 05. 01.
Szórólap Megnyitása
REKLÁM

FAMILY FROST ajánlatai, akciói, promóciói, szórólapjai és katalógusai

A Family Frost egy fagyasztott ételekre és desszertekre specializálódott német élelmiszeripari vállalat. A vállalatnak speciális mobilis (autós) üzletjei vannak az európai országok hálózatában, és online áruházukon keresztül is értékesítenek.

FAMILY FROST története: Mi a FAMILY FROST?

A Family Frostot 1990-ben alapította a kelet-német Milchhof Eiskrem GmbH & Co KG, Mettmann vállalat. A vállalkozás az üzleti modelljéhez az ötletet a svéd Hjem-Is cégtől szerezte, akik Észak-Európában hozták létre ezt a modellt. A cég a Schöller Group és a Nestlé tulajdonában volt, míg 2008-ban az Eismann Group megvásárolta a Family Frostot és megkezdte az üzleti modell korszerűsítését. 1992-ben Németország nyugati részére, Lengyelországra, Csehországra és Magyarországra is terjeszkedtek. 1996-ban kiterjedtek Horvátországra, Szlovéniára és Spanyolországra is. A vállalat 2008-ban kezdte meg tevékenykedését Romániában. Magyarországon a cég székhelye Törökbálinton van, a folyamataikat pedig disztribúciós központok és irodák hálózatával irányítják. A magyarországi üzletágnak van online boltja és saját facebook oldala is, ahonnan lehet rendelni.

Milyen termékeket találhatok a FAMILY FROST üzleteiben?

A Family Frost a fagyasztott ételek széles választékát kínálja. Sütemények, fagylalt, fehér és vörös húsok, sajtpálcikák, sültkrumpli, hagymakarikák, zöldségek, desszertek és még sok minden más.

Milyen márkanevekkel találkozhatok a FAMILY FROST üzleteiben?

A Family Frost csak a saját márkáját árulja. Csakúgy, mint sok fagyasztott élelmiszeripari vállalatnál, a Family Frost is arra specializálódott, hogy mindenféle terméket meg lehessen náluk szerezni, és közben gonoskodik az egész gyártási folyamatról is, hogy megfeleljen a legjobb minőségi és biztonsági előírásoknak.

REKLÁM

Hogyan spórolhatok pénzt a FAMILY FROST üzleteiben?

A Family Frostnál vannak az egyik legjobb árajánlatok a fagyasztott ételek piacán. Pénzt takaríthatsz meg, ha feliratkozol a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó hírlevelükre, és bejelentkezhetsz a weboldalukra is a speciális kedvezményekért.

Ismerd meg a FAMILY FROST versenytársait!

A Family Frost más szupermarketekkel verseng, valamint helyi üzletekkel és fagyasztott-élelmiszer márkákkal, amelyek nem ugyanazt a szállítási szolgáltatást kínálják. A fagyasztott élelmiszerek piaca nagyon versenyképes, ezért a vállalat mindig is lépést tartott a legújabb trendekkel, hogy az élen maradjon.

A FAMILY FROST exkluzív előnyei

Pénzt takaríthatsz meg, ha feliratkozol a legfrissebb ajánlatokat tartalmazó hírlevelükre, és bejelentkezhetsz a weboldalukra is a speciális kedvezményekért.

A FAMILY FROST akciói

A Ajánlatok 365 megmutatja neked a legjobb Family Frost kedvezményeket és akciós újságokat. Fedezd fel az aktuális ajánlatokat amelyeket ez az üzlet kínál, és használd ki a legjobb kedvezményeket a Family Frostnál. Szerezd meg a legjobb ajánlatokat a Ajánlatok 365 segítségével, és fedezd fel mi mindent kínál ez a népszerű cég. Ha kiváló minőségű fagyasztott ételekre vágysz, akkor a Family Frost lesz az egyik legjobb választás. Hasonlítsd össze az árakat a különböző üzletek között, és használd ki az összes akciót, amelyeket ez a cég kínál neked.

A brosúrák és katalógusok a legjobb heti, havi és éves promóciókat tartalmazzák, ajánlatokkal és kedvezményekkel, amelyek aktuálisak az üzletekben. A frissített árak megtekintéséhez ellátogathat a hivatalos weboldalukra is: https://webshop.frost.hu/